نصب ویندوز روی vmware در تعداد سیستم بالا

zahraforouzande

New Member
سلام.
من میخوام به وسیله vmware player روی 20 سیستم ویندوز نصب کنم.
خب یکم وقت گیره بخوام روی هر سیستم یک بار vmware رو نصب کنم و روی vmware ویندوز نصب کنم و بدتر اینه که باید 2 برنامه آفیس و فتوشاپ هم روی هر ویندوز نصب کنم.
ویندوز مورد نظر سون هست.
آیا راهی بهتر وجود داره؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
از نرم افزار goth استفاده کن !
تا اونجایی که یادمه از سیستم کپی میگیره و یه فایل خروجی بهت میده و اون خروجی توی رم سیستم اجرا میشه و حتی لازم نیست ویندوز رو بالا بیاری
شما رو یه سیستم اون تنظیماتی رو که میخوای انجام بدی انجام بده !
بعد بک آپ بگیر و روی بقیه نصب کن خیلی هم کارت راحت میشه!
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

سلام
راهی که من استفاده می کنم اینه:
روی یک سیستم vmware رو نصب می کنم و از طریق vmware یک ویندوز نصب میکنم(می دونی که حتما باید یک مسیر از هاردت بهش بدی تا شروع به نصب کنه) و روی همون ویندوز هر نرم افزاری که احتیاج داشته باشم رو نصب میکنم.بعد vmware رو می بندم بعد تمام اطلاعاتی که در مسیر نصب ویندوز(مسیری که vmware برای نصب ویندوز ازم خواست) وجود دارد رو کپی میگیرم.
روی تک تک سیستم ها vmware رو نصب میکنم.پوشه ای که حاوی ویندوز است رو در هر کامپیوتر paste میکنم و از داخل vmware آدرس جدید ویندوز رو بهش می دی و ویندوز به همراه نرمافزاره ات لود میشه.
(سختیش به اینه که باید روی تمام سیستم ها vmware رو نصب کنی و اگر سیستم ها شبکه باشند می تونی از طریق شبکه vmware رو روی تمام سیستم ها نصب کنی که این کارت هم راحت میشه)
موفق باشی.بای

zahraforouzande

New Member
سلام
راهی که من استفاده می کنم اینه:
روی یک سیستم vmware رو نصب می کنم و از طریق vmware یک ویندوز نصب میکنم(می دونی که حتما باید یک مسیر از هاردت بهش بدی تا شروع به نصب کنه) و روی همون ویندوز هر نرم افزاری که احتیاج داشته باشم رو نصب میکنم.بعد vmware رو می بندم بعد تمام اطلاعاتی که در مسیر نصب ویندوز(مسیری که vmware برای نصب ویندوز ازم خواست) وجود دارد رو کپی میگیرم.
روی تک تک سیستم ها vmware رو نصب میکنم.پوشه ای که حاوی ویندوز است رو در هر کامپیوتر paste میکنم و از داخل vmware آدرس جدید ویندوز رو بهش می دی و ویندوز به همراه نرمافزاره ات لود میشه.
(سختیش به اینه که باید روی تمام سیستم ها vmware رو نصب کنی و اگر سیستم ها شبکه باشند می تونی از طریق شبکه vmware رو روی تمام سیستم ها نصب کنی که این کارت هم راحت میشه)
موفق باشی.بای
منظورتون از کپی چیه؟copy paste ؟
روی سیستم دیگه چجوری پوشه ای که paste کردم رو بهش آدرس بدم....مگه نباید new machine رو بزنم؟خب اون که یه گزینه dvd-cd و یه گزینه iso بیشتر نداره.
اینکه پوشه رو کپیش کنیم همیشه وقتی vmware رو اجرا کنیم ویندوز میاد بالا؟

بله منظورم Copy&Paste بود.
مطمئن باش گزینه ای برای لود یک فایل داره و من الان vmware رو نصب ندارم که آدرسش رو بگم.(سعی کن جدیدترین ورژن رو استفاده کنی البته اگر سیستمت میکشه)
بله فقط کافیه که vmware رو اجرا کنی آدرسش در حافظه همیشه می مونه و ویندوز Load میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا