نصب ويندوز 98 همراه با Xp

bigharar4

Member
دوستان عزيز من سيستم عاملم ويندوز اكس پي هست (home edition)
بعد بخاطر مشكل كه براي كار با asp , php دارم ميخوام يه ويندوز 98 هم نصب كنم و ... اما نمي دونم چطوري بايد پاريسشن و اينا درست كنم كه بتونم اونو اونجا نصب كنم.
ممنون اگه راهنمايي بفرماييد. :oops:

Salar

Active Member
راحته....من لینک پارتیشن مجیک رو تو قسمت نرم افزار دادم...اونو نصب کن بعد یه پارتیشن درست کن و توش وین 98 رو بریز....تویه خوده پارتیشن مجیک توضیحی در این مورد داده...
موفق باشی

mgeology

Member
اقا فكر كنم ميتوني مثلا اگه ويندوز اكس پي رو درايو C هستش اونوقت ويندوز 98 رو روي درايو D نصب كن. من قبلا كامپيوترم همين شكلي بود...

Salar

Active Member
mgeology گفت:
اقا فكر كنم ميتوني مثلا اگه ويندوز اكس پي رو درايو C هستش اونوقت ويندوز 98 رو روي درايو D نصب كن. من قبلا كامپيوترم همين شكلي بود...

mgeology جان با پارتیشن مجیک کاره bigharar4 را می افته... :wink: پارتیشن سی که ماله ویندوز اکس پی هست...تنها کاری که bigharar4 باید بکنه اینه که یه پارتیشن برای وین 98 درستکنه و تمام :)

mgeology

Member
اينجوريه! نميدونستم... چون من ياد كامپيوتر خودم افتادم و فكر كردم شايد بدون هيچي بشه.
دمت گرم

Pooriya_Online

Active Member
آقا اصلا پارتيشن ديگه اي نميخواد همون جور كه mgeology گفت ميتونيد همين طوري توي يه درايو ديگه (غير از درايو ويندوز اكس-پي) نصبش كنيد.

بهترم هستش كه با سي-دي يا ديسك بوتيبل بالا بيايد و از اون طريق نصبش كنيد (چون خودم تاحالا از اكس-پي 98 نريختم اينو ميگم ميترسم يه وقت به مشكل بر بوخوريد)

ديگه هم نميخواد سه ساعت با پارتيشن مجيك كار كني.

موفق و پيروز باشيد...

Salar

Active Member
نمي دونستم اينم ه راهيه دیگه....اما من همون پارتیشن مجیک رو پیشنهاد میکنم که تو خودش به فلش داره که توضیح داده چطوری هم از پارتیشن مجیک استفاده کنی و هم وین 98 رو پیش اکس پی بریزی...بدونه درد سر....

من همین پری روز پارتیشن سیم رو نصف کردم و یه پارتیشن به اسم x درست کردم...والا 3 ساعت نشد...رفتم پشت تلوزیون و به یه فوتبال نگاه کردم...فوتبال که تموم شد....کامپیوتر آماده بود....
حالا خود دانی...این همه راه...یکیش رو امتحان کن

bigharar4

Member
ممنون دوستان از همگي. حالا امتحان مي كنيم ببينيم چي ميشه :)
بعد نتيجه را گزارش مي دم

جدیدترین ارسال ها

بالا