نصب ويندوز 2000

mahamm1d

Member
سلام
من ميخوام روي سيستم ويندوز 2000 نصب كنم و در صورتيكه ويندوز اكس پي هم نصب است . يه نكته ديگه اينكه ويندوز 98 هم نصب نميشه كه از روي اون اپگريد كنم .
سي دي ويندوز 2000 هم كه ميزارم اتوران اجرا نميشه . سي دي ديگ ام امتحان كردم . حالا بايد چه كار كنم .

mazoolagh

Active Member
ترتيب نصب از پايين به بالا است - بعد از نصب xp نميشه سيستم عاملهاي پايينتر رو نصب كرد. اول 98 بعد 2000 بعد xp هرچند كه 98 هيچ توجيهي نداره مگر اينكه كامپيوتر خيلي ضعيف باشه.
از چه ويژگي ويندوز 2000 ميخواهي استفاده كني كه در xp نيست؟

mahamm1d

Member
من میخوام طراحی وب سایت انجام بدم که تو اکس پی - اس کیو ال سرور 2000 نصب نمیشه . البته بالاخره راحشو پیدا کردم . و اینکه بعد از اکس پی هم میشه 2000 رو نصب کرد . م این کار رو رویه سیستم قبلیم انجام داده بودم .

ghoghnuse

Member
سلام ك يراي حل اين مشكل كافي است كه ابتدا با يك ديسكت يا سي دي bootable سيستم را راه اندازي كني و پس از مشاهده prompt داس ( <\:a ) فرمان fdisk / mbr را 2 بار اجرا كرده و سيستم عامل دلخواهت را نصب كني . اگر نشد فرمان sys را اجرا كن . من اين عمل را بارها آزمايش كردم . موفق باشي . اگر مشكلي داشتي بپرس . بدرود .

mahamm1d

Member
نه دوست عزیز مشکل حادتره . آخه اصلا نمیشه رویه سیستم ویندوز 98 رو نصب کرد . که بعدش بتونم ویندوز 2000 رو نصب کنم . به هر حال ممنون از راهنمائیت .

جدیدترین ارسال ها

بالا