نصب وبكم

yafatemeh

Member
:wink: سلام:
:D من 2 سوال داشتم...
1- آيا مي شود كه عكس هاي حذف شده از وبكم را دوباره برگرداند ؟
2- مادر برد يكي از دوستان من atc6130 است و با يك پورت usb انرا وصل كرده ولي در device manager,unknown مي دهد!!! drive آنرا هم نصب كرده ولي جواب نمي دهد...چكار مي تواند بكند؟ :?
امضاء : آدم فضايي

Ali_chi

Member
مادربردتون قديميه بايد از داخل خود بايوس اول براش پورت USBرو تعريف بكنيد بعد باهاش كار كنيد انشالله مشكلتون حل ميشه در مورد اون عكسها هم تا به امروز كه نه
عكسها رو نميشه برگردوند ولي بعضي از وب كم ها هستند كه پس از يه مدت يه مقدار از حافظشونو از دست ميدند كه با وارد كردن شوك الكتريكي اون حافظه بر ميگرده اما در مورد اطلاعات مقيم روي حافظه فكر نكنم برگردند

yafatemeh

Member
خيلي ممنون

سلام :
چگونه بايد پورت تعريف كنم؟ منزياد سخت افزار بلد نيستم!!
:?

Ali_chi گفت:
مادربردتون قديميه بايد از داخل خود بايوس اول براش پورت USBرو تعريف بكنيد بعد باهاش كار كنيد انشالله مشكلتون حل ميشه در مورد اون عكسها هم تا به امروز كه نه
عكسها رو نميشه برگردوند ولي بعضي از وب كم ها هستند كه پس از يه مدت يه مقدار از حافظشونو از دست ميدند كه با وارد كردن شوك الكتريكي اون حافظه بر ميگرده اما در مورد اطلاعات مقيم روي حافظه فكر نكنم برگردند

yafatemeh

Member
خيلي ممنون

سلام :
چگونه بايد پورت تعريف كنم؟ من زياد سخت افزار بلد نيستم!!
:?

Ali_chi گفت:

جدیدترین ارسال ها

بالا