نصب هك هاي جديد

سلام . اگر يك هك جديد براي phpbb بگيرم .. قبل از اينكه اون رو بگذارم روي فوروم بايد اون رو فارسي كنم ؟ يا همين جوري مي شه ازش استفاده كرد ؟؟؟

آخرش معلوم نشد كه اين هك پيوست فارسي رو ما چي كارش كنيم ؟ :p

ممنونم

خوب آموزش نصب داره ديگه!
اول ازش استفاده كم بعد فارسيش كن كم كم.
چون اگه از همون اول فارسي كني ممكنه مشكل پيش بياد.( مثلا بعضي از هك را اگه فارسي كني سايتت بهم ميريزه )

آقا کی گفته اگر یه مد رو از اول فارسی کنی سایت به هم میریزه

ببینید شما اول phpBB رو میگیری و نصب میکنی بعدش فارسی ساز ش رو از سایت farsiprojects میگیری و نصب میکنی بعدش قالب فارسیش رو یا از سایت ما میگیری و یا از همون قالب که توی سایت farsiproject هست استفاده میکنی و نصب میکنی و انجمنت کار میکنه همین

من كه نگفتم مشكلي پيش مياد...
مثلا شما اگه همين طوري بخواهيد اتچ كردن رو يك نفر كه مبتدي فارسيش كنه مشكل پيش مياد.
من خودم مي خواستم چندين بار همين اتچ 2.3.10 رو فارسي كنم ولي اگه اين كار رو مي كردم به جايي فارسي نوشتن فقط چند تا علامت ؟؟؟ مياره.
پس بهتره اول كم كم فارسيش كنيد و اونم در سايت خودتون يا در لوكال هاست تا اگه قراره از اين مشكلات پيش بياد در همون موقع بفهميد و ديگه حالتون گرفته نشه ( مثلا يك دفعه همه فارسي شده ها به صورت ؟؟؟ بياد)

مشكل من اینه كه من این هك رو همون جوری كه خودش گفته بود نصب كردم ... اما توی صفحه ها هیچ چیزی اضافه نشده ولی توی كنترل پنل اضافه شده !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا