siavash_ashkan1
New Member
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با سلام خدمت شما.ببخشید من یه سایت دارم که تازه خریدم و میخوام روش نیوک INP نصب کنم.حالا من نصب که میکنم و کانفیگ رو هم تنظیم میکنم.ولی وقتی که میخوام برم توی سایت ، توی همون صفحه ی ایندکس بهم خطا میده میگه
You have attempted to access this site with an invalid IP.
میشه بگین مشگل از چیه؟
حالا قبلا من اینو کلا توی سیستم تست کرده بودم.حالا باز اومدم که توی سیستم نصب کنم .همه چیز درسته.وقتی میرم توی منوی ادمین باز مشکل نداره.ولی وقتی میرم توی ماژولها یا جایه دیگه باز این صفحه ی مشکی میاد.
واسه چی؟
من نیوک هشت رو هم باز تست کردم.همین مشکل بودش.میشه یکی کمک کنه
هاست من ویندوز و پلسک plesk هستش.ادرس سایت هم صفحه ی اصلی که عوض نکردم اینه این لینک هم لینکه قسمته نیوک هستش
یه چیز دیگه
توی این هاست که منوی ادمینش پلسک هستش ، قسمت chmod رو ندیدم.رفتم توی قسمت تنظیم واسه اجازه ی دسترسی .قسمتی برای وارد کردن عدد نبودش.
.
.
.
.
.
.
.
.
با سلام خدمت شما.ببخشید من یه سایت دارم که تازه خریدم و میخوام روش نیوک INP نصب کنم.حالا من نصب که میکنم و کانفیگ رو هم تنظیم میکنم.ولی وقتی که میخوام برم توی سایت ، توی همون صفحه ی ایندکس بهم خطا میده میگه
You have attempted to access this site with an invalid IP.
If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)yoursite(dot)com.
Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 217.218.210.4
Client IP: none
Forwarded For: 192.168.211.192
Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 217.218.210.4
Client IP: none
Forwarded For: 192.168.211.192
میشه بگین مشگل از چیه؟
حالا قبلا من اینو کلا توی سیستم تست کرده بودم.حالا باز اومدم که توی سیستم نصب کنم .همه چیز درسته.وقتی میرم توی منوی ادمین باز مشکل نداره.ولی وقتی میرم توی ماژولها یا جایه دیگه باز این صفحه ی مشکی میاد.
واسه چی؟
من نیوک هشت رو هم باز تست کردم.همین مشکل بودش.میشه یکی کمک کنه
هاست من ویندوز و پلسک plesk هستش.ادرس سایت هم صفحه ی اصلی که عوض نکردم اینه این لینک هم لینکه قسمته نیوک هستش
یه چیز دیگه
توی این هاست که منوی ادمینش پلسک هستش ، قسمت chmod رو ندیدم.رفتم توی قسمت تنظیم واسه اجازه ی دسترسی .قسمتی برای وارد کردن عدد نبودش.