[phpNuke] نصب نیوک Inp روی هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siavash_ashkan1

New Member
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با سلام خدمت شما.ببخشید من یه سایت دارم که تازه خریدم و میخوام روش نیوک INP نصب کنم.حالا من نصب که میکنم و کانفیگ رو هم تنظیم میکنم.ولی وقتی که میخوام برم توی سایت ، توی همون صفحه ی ایندکس بهم خطا میده میگه
You have attempted to access this site with an invalid IP.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)yoursite(dot)com.

Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 217.218.210.4
Client IP: none
Forwarded For: 192.168.211.192​

میشه بگین مشگل از چیه؟
حالا قبلا من اینو کلا توی سیستم تست کرده بودم.حالا باز اومدم که توی سیستم نصب کنم .همه چیز درسته.وقتی میرم توی منوی ادمین باز مشکل نداره.ولی وقتی میرم توی ماژولها یا جایه دیگه باز این صفحه ی مشکی میاد.
واسه چی؟
من نیوک هشت رو هم باز تست کردم.همین مشکل بودش.میشه یکی کمک کنه
هاست من ویندوز و پلسک plesk هستش.ادرس سایت هم صفحه ی اصلی که عوض نکردم اینه این لینک هم لینکه قسمته نیوک هستش
یه چیز دیگه
توی این هاست که منوی ادمینش پلسک هستش ، قسمت chmod رو ندیدم.رفتم توی قسمت تنظیم واسه اجازه ی دسترسی .قسمتی برای وارد کردن عدد نبودش.

ali-msh

Member
سلام

هر کس که وارد سایت میشه نگهبان نوک اول چک میکنه تا ببینه آیپیش درست هست یا نه حالا بعضی موقع ها پیش میاد آیپی طرف برای نگهبان تعریف نشده از طریق زیر میتونید مشکل خودتون رو حل کنید

از يك سرويس دهنده اينترنت ديگه بصورت موقت استفاده كنيد و به مديريت نگهبان ناك بريد و بخش وارد كردن اطلاعات كشورها و روي نام اولين كشور كليك كنيد تا تمام ليست به صورت اتوماتيك ايمپورت بشه و كل آدرس هاي Ip وارد بشه كه ديگه به مشكلي بر نخوريد

S4DEGH

Well-Known Member
الان مثلا براي من بالا اومد بدون مشكل. ...
وقتی میرم توی منوی ادمین باز مشکل نداره.ولی وقتی میرم توی ماژولها یا جایه دیگه باز این صفحه ی مشکی میاد.
فايل هات رو دوباره چك كن يا دوباره آپلود كن .. درمواقعي كه فايل ماژولي بد آپلود بشه موقعي كه ميخواي بري به مديريت يكي از ماژول ها صفحه بن جلوت ظاهر ميشه ... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا