نصب مكس 7

corel

Active Member
با سلام خدمت رفقا

عرض كنم كه من يه فايل setup مكس 7 از يه سايت خارجي گرفتم.

حالا بماند كه كركشو نتونستم باهاش بگيرم و بايد جدا دنبالش بگردم، الان همينجوريشم نصب نمي شه.

مي نويسه بايد DirectX 9.0c به بالا داشته باشي.

اينم گرفتم و نصب كردم، كه البته هيچ آيكون خاصي نداره و نمي دونم چه جوري uninstal ميشه.

و حالا بازم همون گير رو ميده.

مونديم والا حيرون و سرگردون كه باس چيكار كرد!

mamali132002

Active Member
عزيز من ... منم اين مشكل كه هر بار ميخوام max7 رو بريزم بعد error از DirectX 9.0c گرفته ميشه رو دارم. و هر بار هم كه نصب كردم باز هم اين error نرفت.
تا اينكه media center ريختم و ديگه به اين مشكل نخوردم. (شايد منظورتو بد متوجه شدم)

corel

Active Member
ايول

خب ايول مملي، ولي اين media center چي چي هست؟!

و اما سعيد جان، من چيزي در باب اهميت Directx از سايت مايكروسافت نفهميدم.

در ضمن يادم نيست كجا بود، يه سايت دانلود بود مثل همين تك دانلود و اينا، ولي خارجي.

Saeid Taheri

Active Member
Media Center یک ورژن از همین سیستم عمال ویندوز هست که از لحاظ امکانات مالتی مدیا نسبت به بقیه نسخه ها متفاوت تره و ظاهر زیبا تری داره ، توضیحات بیشتر اینجا :

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx

اما در مورد Directx خلاصه و مفید عرض کنم خدمدت ، اگر میخوای در نصب برخی نرم افزارها و یا حتی بازی ها روی سیستم عامل ویندوز به مشکل برنخوری باید حتما این رو داشته باشی ، کما این که در برخی نرم افزارها برای ویندوز این برنامه همراه اون داخل پک سیدی وجود داره ...

موفق باشی.

corel

Active Member
Saeid_Taheri گفت:
Media Center یک ورژن از همین سیستم عمال ویندوز هست که از لحاظ امکانات مالتی مدیا نسبت به بقیه نسخه ها متفاوت تره و ظاهر زیبا تری داره ، توضیحات بیشتر اینجا :

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx

اما در مورد Directx خلاصه و مفید عرض کنم خدمدت ، اگر میخوای در نصب برخی نرم افزارها و یا حتی بازی ها روی سیستم عامل ویندوز به مشکل برنخوری باید حتما این رو داشته باشی ، کما این که در برخی نرم افزارها برای ویندوز این برنامه همراه اون داخل پک سیدی وجود داره ...

موفق باشی.

مرسی سعید.

جدیدترین ارسال ها

بالا