Fa نصب فونت

icefall

Member
سلام
فونت BNazanin.ttf رو در پروژه امبد کردم و در اولین پیج دستور
("InstallFont("BNazanin.ttf
رو نوشتم. اگر برنامه رو در سیستمی اجرا کنم که این فونت در مسیر ویندوز وجود داشته باشه از قبل که مشکلی پیش نمیاد.
اما اگه فونت مذکور از قبل وجود نداشته باشه، با اجرای برنامه کپی نمیشه و این خطا رو می گیره :
ERRor, Cannot create font resource BNazanin.ttf
علتش چیه؟ و راه حلش چگونه است؟
مرسی.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

توصيه ميكنم يكبار از پلاگين MicrobeFileAndFolder استفاده كنيد و فونت رو تو مسير \Windows>\Font> كپي كنيد تا ديگه چنين مشكلي نداشته باشيد.

icefall

Member
نصب فونت در مسیر ویندوز

میشه نگاهی به فایل ناقص بنده بیندازید و از این حال نزار خارجش کنین لطفاً؟

پیوست ها

• Copy Font.rar
    94.4 کیلوبایت · بازدیدها: 87

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز شما باید <WINDOWS> رو به این <Windows> تغییربدین چون بیلدر به حروف کوچیک و بزرگ دستوراتش حساس و این دستور رو نمیشناسه که بخواد آدرس دهی کنه

loo30fer

مشکلتون حل نشده چون آدرس فایلی رو که میخواین تو اون آدرس کپی کنید رو باید کامل وارد کنید و متغیر $dest رو مثل نمونه تغییر بدین
کد:
dest$ = '<Windows>\Fonts\BNazanin.ttf'

icefall

Member
سلام
ممنون از دوستان راهنما.
اگه فایل پیوست شده رو ملاحظه کنید برنامه ای خواهید دید که 11 فونت رو در کامپیوتر کاربر کپی می کنه ( در شاخه Windows/Fonts ). اگه این فونت ها در کامپیوتر از قبل وجود نداشته باشه که فونت های مذکور خیلی قشنگ جایی که باید کپی بشن کپی میشن و همه چی عالیه. اما اگه از بد روزگار این فونت ها از قبل در کامپیوتر وجود داشته باشن باز همشون کپی میشن و نوشته های با این فونت ها دیگه قابل رویت نخواهند بود. یه جورایی انگار فونت گم میشه.
همونطور که بارها برخورد کردید: اگه به طور دستی فونت هایی رو کپی کنیم که قبلا در مسیر ویندوز وجود داره با وارنینگ مواجه میشیم که بله این فونتی که شما می خوای کپیش کنی قبلا داریش اینجا، می خوای ریپلیس بشه؟
اما این برنامه همچین چیزی حالیش نمیشه. نمی فهمه که فونته اگه هست نیاد کپی نکنه سرخود.
چه طور میشه اینو کنترلش کرد؟
آره میشه کد مربوط رو در صفحه اول پروژه قرار داد و هیچوقت هم به صفحه اول برنگشت اما اگه کسی بخواد دوباره و سه باره برنامه رو اجرا کنه که نمیشه جلوشو گرفت، اون وقت که نتونه نوشته ها رو ببینه پشت سر ما میگه عجب برنامه ی خرابی نوشته طرف.
چه کار کنم حالا من؟

پیوست ها

• CopyFont.rar
    374.6 کیلوبایت · بازدیدها: 123

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول اينكه پارامتر آخر دستور Copy_File در پلاگين MicrobeFileAndFolder كه معادل True هست به برنامه ميگه در صورت وجود فايل قبلي اين فايل جديد رو Replace كن.

در صورتي كه اين پارامتر رو False قرار بديد در صورت وجود فايل تو مسير قبلي فايل جديد Replace نميشه.

اما اينكه ميگيد وقتي فونتي رو Replace ميكنيد و ديگه متونتون قابل استفاده نيست. معمولا وقتي فونتها رو به طور غير مستقيم تو مسير Font ويندوز كپي ميكنيد چنين مشكلي به وجود مياد. براي رفع مشكل توصيه ميكنم يا سيستم رو ريسيت كنيد يا با استفاده از دستور Run پوشه فونت ويندوز رو باز كنيد (فقط همين كار ديگه‌اي لازم نيست). در اينصورت وقتي برنامه رو اجرا كنيد ديگه مشكل قبلي فونت رو نخواهيد داشت.

میشه کد مربوط رو در صفحه اول پروژه قرار داد و هیچوقت هم به صفحه اول برنگشت اما اگه کسی بخواد دوباره و سه باره برنامه رو اجرا کنه که نمیشه جلوشو گرفت
براي حل اين مشكل هم ميتونيد به دو روش عمل كنيد. يا اينكه دستور كپي فونتها رو تو Page Start اولين صفحه بزاريد و با يك شرط چك كنيد كه اگه در مسير مربوطه فونت موردنظر پيدا نشد عمليات كپي انجام بشه و اگه فونت وجود داشت ديگه كپي نشه.

يا اينكه يك برنامه نصب قبل از اجراي برنامه اصليتون بسازيد تا تمام مواردي كه مايليد قبل از اجراي اصلي برنامتون تو سيستم كاربر نصب شده باشه از جمله فونتها رو به وسيله اين برنامه اجرا كنيد.

يك كاربر ممكنه از برنامه شما چندين بار استفاده كنيد ولي قاعدتا از برنامه نصب شما فقط يك بار استفاده ميكنه.

icefall

Member
با جایگزینی پارامتر False به جای True و استفاده از دستور run برای گشایش فولدر فونت ویندوز به شرط کپی شدن فونت جدید، مشکل به طور کل رفع شد.
فقط یه مورد: آیا میشه فولدر فونت مینیمایز بشه سریع و با باز موندنش زیبایی برنامه ام رو خدشه دار نکنه؟ :wink:

loo30fer

با اجازه از جناب evil_gates
دوست عزیز میتونید از این دستور استفاده کنید تا پوشه فونت به صورت مینیمایز باز بشه
کد:
Run("<Windows>\Fonts\","Minimize")
فکر کنم از این روش هم استفاده کنید مشکلتون حل بشه که تو پروژتون HTML درست کنید و آدرس فونت رو بدین تا هنگام لود شدن برنامتون پوشه فونت رو لود کنه البته این تست نکردم انجامش بدین فکر کنم عملی بشه

ali guard

Member
سلام
ممنون از دوستان راهنما.
اگه فایل پیوست شده رو ملاحظه کنید برنامه ای خواهید دید که 11 فونت رو در کامپیوتر کاربر کپی می کنه ( در شاخه windows/fonts ). اگه این فونت ها در کامپیوتر از قبل وجود نداشته باشه که فونت های مذکور خیلی قشنگ جایی که باید کپی بشن کپی میشن و همه چی عالیه. اما اگه از بد روزگار این فونت ها از قبل در کامپیوتر وجود داشته باشن باز همشون کپی میشن و نوشته های با این فونت ها دیگه قابل رویت نخواهند بود. یه جورایی انگار فونت گم میشه.
همونطور که بارها برخورد کردید: اگه به طور دستی فونت هایی رو کپی کنیم که قبلا در مسیر ویندوز وجود داره با وارنینگ مواجه میشیم که بله این فونتی که شما می خوای کپیش کنی قبلا داریش اینجا، می خوای ریپلیس بشه؟
اما این برنامه همچین چیزی حالیش نمیشه. نمی فهمه که فونته اگه هست نیاد کپی نکنه سرخود.
چه طور میشه اینو کنترلش کرد؟
آره میشه کد مربوط رو در صفحه اول پروژه قرار داد و هیچوقت هم به صفحه اول برنگشت اما اگه کسی بخواد دوباره و سه باره برنامه رو اجرا کنه که نمیشه جلوشو گرفت، اون وقت که نتونه نوشته ها رو ببینه پشت سر ما میگه عجب برنامه ی خرابی نوشته طرف.
چه کار کنم حالا من؟
دوست عزيز با نظر من بيهتر هست بيايد سيستم جيك كنيد ببينيد قبلا فونتها هست اكر بود كة خوب . نياز نباشد دوبارة فونتها بريزد اطر نبود فونتها كبى كند سيستم يانى در هر سيستم يكبار نصب بشة تاوقتى فونتها باك ميشة از ايكن ايستفادة كنيد

کد:
FileExist("<Windows>\Fonts\BHoma.ttf","check")
If (check=0) Then
dest$ = '<Windows>\Fonts\BHoma.ttf'
source$ = '<Embedded>\BHoma.ttf'
set$ = source$ + '|' + dest$ + '|True'
PluginSet("PlugIn","set$")
PluginRun("PlugIn","Copy_File")
PluginGet("PlugIn","get$")
If (get$='1') Then
Message("File 1 saved successfully","")
Else
Message("Saving 1 failed","")
End
End

اينم ميسالش

پیوست ها

• CopyFont.rar
    374.6 کیلوبایت · بازدیدها: 79
آخرین ویرایش:

memo56

New Member
دوست عزيز

توصيه ميكنم يكبار از پلاگين MicrobeFileAndFolder استفاده كنيد و فونت رو تو مسير \Windows>\Font> كپي كنيد تا ديگه چنين مشكلي نداشته باشيد.
سلام میشه لطفاٌ بگید پلاگین MicrobeFileAndFolder رو از کجا باید پیدا کنم ؟

Shir20

Member
دوست عزيز
اول اينكه پارامتر آخر دستور Copy_File در پلاگين MicrobeFileAndFolder كه معادل True هست به برنامه ميگه در صورت وجود فايل قبلي اين فايل جديد رو Replace كن.

در صورتي كه اين پارامتر رو False قرار بديد در صورت وجود فايل تو مسير قبلي فايل جديد Replace نميشه.

اما اينكه ميگيد وقتي فونتي رو Replace ميكنيد و ديگه متونتون قابل استفاده نيست. معمولا وقتي فونتها رو به طور غير مستقيم تو مسير Font ويندوز كپي ميكنيد چنين مشكلي به وجود مياد. براي رفع مشكل توصيه ميكنم يا سيستم رو ريسيت كنيد يا با استفاده از دستور Run پوشه فونت ويندوز رو باز كنيد (فقط همين كار ديگه‌اي لازم نيست). در اينصورت وقتي برنامه رو اجرا كنيد ديگه مشكل قبلي فونت رو نخواهيد داشت.

براي حل اين مشكل هم ميتونيد به دو روش عمل كنيد. يا اينكه دستور كپي فونتها رو تو Page Start اولين صفحه بزاريد و با يك شرط چك كنيد كه اگه در مسير مربوطه فونت موردنظر پيدا نشد عمليات كپي انجام بشه و اگه فونت وجود داشت ديگه كپي نشه.

يا اينكه يك برنامه نصب قبل از اجراي برنامه اصليتون بسازيد تا تمام مواردي كه مايليد قبل از اجراي اصلي برنامتون تو سيستم كاربر نصب شده باشه از جمله فونتها رو به وسيله اين برنامه اجرا كنيد.

يك كاربر ممكنه از برنامه شما چندين بار استفاده كنيد ولي قاعدتا از برنامه نصب شما فقط يك بار استفاده ميكنه.

آیا این روش ها در ویندوز سون هم جواب میده
اگه جواب میده یه لطف کنید کد مربوط برای نصب دو KoodakB ,TitrB پیوست شده همراه با تمام جزئیات با پلاگین مربوطه و مینیمایز شدن پوشه فونت بزارید

با نهایت سپاس

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
آیا این روش ها در ویندوز سون هم جواب میده
اگه جواب میده یه لطف کنید کد مربوط برای نصب دو KoodakB ,TitrB پیوست شده همراه با تمام جزئیات با پلاگین مربوطه و مینیمایز شدن پوشه فونت بزارید

با نهایت سپاس

دوست عزيز
با استفاده از اين پلاگين ميتونيد فايلهاي موردنظر رو در مسيرهاي موردنظر كپي كنيد. و اين پلاگين در ويندوز 7 هم به درستي كار ميكنه.

در مورد درخواستتون هم چون فعلا دسترسي به mmb ندارم، عذرخواهم اما اگه به راهنمايي‌ها دقت كنيد ميتونيد خودتون اين مثال رو بسازيد

Shir20

Member
دوستان خواهش می کنم اگه امکان داره یه نمونه برام بزارید چون من باید فردا پروژه ام رو تحویل بدم

با تشکر از همگی

Shir20

Member
دوستان عزیز و مدیران محترم خواهش می کنم اگه کسی میتونه کمک کنه
من این پلاگین رو نصب کردم حالا چه جوری و با چه کدی بیام به برنامه دستور بدم که اگه دو فونت TitrB.ttf و KoodakB.ttf را در سیستم کاربر نبود اون ها رو به صورت مخفی نصب کنه بدون اینکه پنجره ای باز بشه و بیاد جلوی صفحه اتوران را بگیرد.
ممنون میشم کمکم کنید

در ضمن اگه از این پلاگین استفاده کنم آیا باید این پلاگین را همراه فایل پروژه قرار بدم اگه قرار بدم نحوه آدرسی دهی چگونه است؟

مدیران و اساتید عزیز اگه میشه راهنمایی فرمایید

با سپاس فراوان

آخرین ویرایش:

icefall

Member
سلام
برای نصب فونت از روشی که اینجا بحث کردیم استفاده می کردم که در ویندوز سون جواب نمیده.
راه حل چیه؟

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
چه مشکلی دارید خب؟ تو ویندوز 7 باید دسترسی ادمین داشته باشید و برای این کار هم میتونید از پلیر هایی که توسط دوستان ساخته شده استفاده کنید یه سرچی بگنید تو انجمن هست

جدیدترین ارسال ها

بالا