نصب فونت در کامپیوتر کاربر

yadavaran90

New Member
باسلام

من تو پروژه ای که کار کردم از برخی فونتهایی که تو اکثر کامپیوتر ها نیست استفاده کردم مثل mrt-faraz واسه همین وقتی پروژم کلی ناجور میشه.
دوستان کمکم کنید:cry:

yadavaran90

New Member
دوباره ببخشید آآآآ سلام
من این دستوری که گفتینو انجام دادم درست شد ولی باید روی نوشته کلیک کنی بعد لطفا کمک کنید:green:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
باسلام

من تو پروژه ای که کار کردم از برخی فونتهایی که تو اکثر کامپیوتر ها نیست استفاده کردم مثل mrt-faraz واسه همین وقتی پروژم کلی ناجور میشه.
دوستان کمکم کنید:cry:

دوست عزیز اول از همه قبل از ایجاد تاپیک لطف کنید و انجمن رو سرچ کنید بار ها و بارها این سوال پرسیده شده

بعدشم برای تاپیکتون عنوان مناسب رو انتخاب کنید تا دوستان دیگه موقع سرچ راحتر بتونن پیدا کنن موضوع رو

Rasivell

Member
سلام دوستان...

من خوب جستجو كردم البته نيازي نبود چون من با اين دستورات اشنابودم و ميدونستم چطور بايد دستوري رو انجام بدم كه توي پروژه فونت نصب بشه..
ببينيد من براي صفحه اصلي توي page Propertis امدم توي بخش اسكريپتش اين دستور هاي زير رو دادم:

PHP:
InstallFont("<SrcDir>\font\elham.ttf")
InstallFont("<SrcDir>\font\homa.ttf")
InstallFont("<SrcDir>\font\majidshadow.ttf")
InstallFont("<SrcDir>\font\roya.ttf")

بعد از اينكه از فايلم خروجي ميگيرم، ميرم توي پوشه اصليش يه پوشه درست ميكنم به نام font و اون فونتا رو ميريزم توش. چون خودش پيش فرض پوشه رو درست نميكنه !!!! ولي باز بروژه رو كه ران ميكنم فونتا نصب نميشه!!! مشكلش چيه ؟؟ اين دستورا كه درسته پس چرا گير داره؟؟
متشكرم

MahmoodM30

اینجور که توضیح دادین باید درست عمل کنه!

ولی بهتر بود بگید چه خطایی میده خب

درضمن بهتره اول با دستور FileExist چک کنید ببینید فونت هتا موجوده یا نه اگه نبود نصب کنید. اینجوری بهتره

Rasivell

Member
من پروژه رو تو مسير نصب مولتي مديا بيلدر توي يه فولدر ذخيره كردم توي اين عكس هم ميبينيد كه داره به همون مسير اشاره ميكنه و ميگه فولدر فونت و ... وجود نداره درحالي كه هست . بعد خلاصه اينكه خودم دستي ميرم بعد از كامپايل برنامه پوشه فونت و اينارو كنار فايل كپي ميكنم لود ميشه بدون ارور ولي فونتي نصب نميكنه و مشكل پا برجاست!!

عكس ارور

3q42zbz13tm3n0fknw.jpg

===
ويندوزمم XP هستش

متشكر

NicSoft

Active Member
من پروژه رو تو مسير نصب مولتي مديا بيلدر توي يه فولدر ذخيره كردم توي اين عكس هم ميبينيد كه داره به همون مسير اشاره ميكنه و ميگه فولدر فونت و ... وجود نداره درحالي كه هست . بعد خلاصه اينكه خودم دستي ميرم بعد از كامپايل برنامه پوشه فونت و اينارو كنار فايل كپي ميكنم لود ميشه بدون ارور ولي فونتي نصب نميكنه و مشكل پا برجاست!!

عكس ارور

3q42zbz13tm3n0fknw.jpg

===
ويندوزمم XP هستش

متشكر

سلام دوست عزیز

شما یه کاری بکنید فایل خروجی رو از پوشه نرم افزار خارج کنید و یه جای دیگه اونو و با پوشه Font و محتویاتش کپی کنید سپش اجرا کنید اگه بازم خطا و متن خطا مثل خطای زیر باشه احتمال زیاد از ویندوزتون باشه چون ابتدا مسیر فونت در ریجستر ثبت می شه
و شما حتما Regedit خودتون و چک کنید که باز می شه یک مقدار درست کنید ببینید ایا امکانش هست در غیر اینصورت که ریجستر مشکل نداشت اسکریپها و فونت های (فرمت فونت ها ر چک کن ) شما هم مشکل نداشته باشند شاید که احتمالاش کمه مشکل باید از فایل player.bin باشه

خطا
اگه مثلا در مسیر زیر کپیش کنید D:\Project
متن خطا می شه

D:\Project\font\elham.ttf

البته لازم به ذکر است حتما فرمت فایل فونت خود را هم چک کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------
و چیزی که حتما باید یادتون باشه این که سکریپی که شما در بیلدر استفاده می کنید فقط زمانی که نرم افزار باز است می تونید از فونت ها استفاده کنید و وقتی نرم افزار بسته شده (منظور از نرم افزار پروژه شماست) فونت ها هم رفته اند و در لیست قرار نمی گیرند

شما بهتر از نرم افزار ساخت پکیج نصب استفاده کنید و فونت ها بصورت مخفی نصب کنید
مثل برنامه Advanced Installer یه برنامه اسونیه

باید یه فایل غیر از فایل پروژه تون بسازید که اول فایل نصب فونتها و بعد هم فایل پروژه تون و باز کنه

آخرین ویرایش:

Rasivell

Member
متشكرم ازت دوست گلم.. كاري كه گفتي رو تست كردم. يعني فايل رو جا به جا كردم! ديدم درست نشد و چند راه ديگه رو هم تست كردم. نه مطمعا باشيد پسوند ها و همه چي اوكي هستش..

اون راه دوم چي بود متوجه نشدم.

اصلا بزاريد يه چي ديگه بگم: من ميخوام روي كامپيوتر كاربر قبل از اجراي پروژم فونت نصب كنم!! چيكار كنم؟ اصلا كاري به مولتي مديا بيلدر نداريم چون اين برنامه يادمه از اون قديما ميلنگيد و اگر كارش درست بود كه الان اينهمه از بقيه عقب نبود!! منم كه دارم ازش استفاده ميكنم فقط به خاطر اينكه پروژه اي رو كه 2 سال پيش روش كار ميكردم توي اين برنامه بود و الان براي ادامش مجبور شدم دوباره روش كار كنم وگر نه اتو پلي مديا استاديو كه با c++ هم نوشته شده و دستوراتش هم از اونه يه چيز معركه است

از اين نقد ها بگذريم. الان دوست گلم چطور ميتونم به چه ترفندي ميشه فونت روي كامپيوتر كاربر نصب كرد؟؟

m javad

کاربر متخصص
از اين نقد ها بگذريم. الان دوست گلم چطور ميتونم به چه ترفندي ميشه فونت روي كامپيوتر كاربر نصب كرد؟؟
آدرس پوشه فونت سیستم رو بدست بیارید (با پلاگین)
با دستور کپی (باز هم بهتره با پلاگین) فونت ها رو توی مسیر کپی کنید
با cmd یا با Browser خود بیلدر به صورت مخفی فولدر فونت رو یه بار باز کنید تا Refresh بشه
این طوری فونت ها براتون نصب میشه
اینا که میگید ربطی به بیلدر نداره
شما حتما کارتون یه مشکلی داره که جواب نمیده!

Rasivell

Member
سلام

اصلا راه مناسب و خوبي براي نصب فونا نيست.....

لطفا يكي از دوستان يه راه بهتر و ساده تر براي نصب فونت ها بگه .. متشكر

m javad

کاربر متخصص
اصلا راه مناسب و خوبي براي نصب فونا نيست.....
میشه برامون توضیح بدید روش مناسبش رو تا ما هم یاد بگیریم!!!!!

یه سری به سایت مایکروسافت بزنید و در مورد نصب کردن فونت بیشتر مطالعه کنید !!!
اینطور بهتره...
اون وقت متوجه میشید که راه مناسبی هست یا نه

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

دوست عزیز روشی که جواد گفتن مناسبترین روش هست و بهتره از همون روش استفاده کنید.

البته میتونید با سرچ انجمن مطالب دیگه ای رو هم در این رابظه پیدا و مشاهده کنید ولی به نظر من همون روش جواد جوابگوی شما میتونه

باشه

Rasivell

Member
متشكرم.... خودم حلش كردم.. از يه روش ادرس دهي ديگه استفاده كردم.

متشكرم اقا محمود

==

سوال كه دارم اينه كه ، مادامي كه برنامه درحال اجراست از اون فونت ها استفاده ميشه درسته؟؟ يعني نصب نميشه روي كامپيوتر براي هميشه.. ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا