[phpNuke] نصب رو سروروهاست

shirazsat

New Member
سلام من یه هاست گرفتم شما در باره نصب رو لوکال توضیح دادی ولی سرو رو هرچی گشتم نبود.

shirazsat

New Member
یه سوال دیگه این تغییر سطح دسترسی به فایل کجان می خام بلد بشم مرسی مثلا 777 و دیگر چیزا

S4DEGH

Well-Known Member
تعيين سطح دسترسي :
http://afagh.biz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=494&sid=fcf9bb48e65aaead75df2ceec82a9b6f

نصب روي سرور هم ساده هست !
فقط بايد توي سي پنل بري به mysql و اونجا ديتابيس و يوزر و پس رو بسازي .. بعدش اين دوتراو با هم همانگ كني و سپس به Phpmyadmin برو ...
بقيه اش مثل همون نصب روي سيستم هست .

اگرم بازم گير داشتي آموزش رو سرور به احتمال زياد توي ايران نيوك هست .

shirazsat

New Member
سلام
اق من دیتا بیس را درس می کنم همراه با یوزر و پسورد

قبلشم فایل زیپ رو تو هاست اپلود می کنم و انزیپش می کنم

می رم تو مدریتphpMyAdmin می رم و sgl که در فایل دانلودی است را فراخانی می کنم و تعداد328 تاعنوان رانشان میده با موفقیت

config و سطح دسترسی فایل ها را هم درس می کنم

ولی نمی شه صفحه سایت سفیده

البته
PHP-Nuke Platinum 7.6.b.4(FARSI) بالای سایت و تایتل میاد

S4DEGH

Well-Known Member
يوزر و پست رو بده چك كنم !

اگر مشكلي نباشه از سرورت هست و بايد به مسئولين سرور بگي تا مشكل رو رفع كنن .

shirazsat

New Member
سرور لینوکس است و مشکلی نداره من نیوک ایران نیوک را نصب کردم قشنگ جواب می ده و عمل می کنه

همان کارایی که واصه پلاتنیوم انجام دادم واسه اینک انجام دادم نیوک ایران نیوک کار می کنه و می یاد ولی هرکار یمی کنم این نمی یاد و صفحه سفیده

satin_design

New Member
سلام ، من php nuke رو آپلود کردم بعدش هم دیتابیس ساختم ، بعد هم کانفیگ رو عوض کردم و اطلاعات خدو گذاشتم ، پس چرا نصب نمیشه ؟؟؟

S4DEGH

Well-Known Member
ديتابيس رو آپ كرديد در phpmyadmin !?
كانفينگ رو چطوري تنظيم كرديد !؟!؟

از طرفي نصب نداره كه !! يك آپ كردن ديتابيس هست يه تنظيم كانفينگ همين .

J4vad

Member
البته منظور صادق جان نصب دستي نيوك بود بدون Installer اگر Installer موجود باشد كافي است فقط Config تنظيم و ديتابيس ساخته شود ما بقي رو Installer به صورت اتوماتيك انجام ميده:wink:

يا حق .

satin_design

New Member
مشكل رفع شد

مشكل من از اين بود كه ارتباطم بين ديتابيس و يوزرم برقرار نشده بود _ البته اين واسه يكي از دامين هايي كه من طراحي كردم بود ( www.darabchem.com ) و يه مشكل خنده دار برام پيش اومده !!!
وقتي از قسمت Fantastico ميخوام ناك رو نصب كنم در آخرين مرحله كه finish inistall ميزنم و كار در حال تمام شدن هست مي نويسه دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد ( مثل سايت هايي كه فيلتر ميشن( www.sardoo.com )
و الان هم كي صفحات سايت رو آپلود ميكنو داخل public_html با اينكه مثلا 20 كيلو بايت حجم صفحه من هست بعد از آپلود حجمش رو صفر كيلوبايت ميزنه .

S4DEGH

Well-Known Member
و الان هم كي صفحات سايت رو آپلود ميكنو داخل public_html با اينكه مثلا 20 كيلو بايت حجم صفحه من هست بعد از آپلود حجمش رو صفر كيلوبايت ميزنه .
خب بايد با مسئول سرور تماس بگيريد .. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا