نصب دائمی فونت روی سیستم کاربر

mahdi6

Member
سلام
عض ادب و احترام
چطور میشه یه فونت را به صورت دائمی روی سیستم کاربر نصب کرد
نمی خوام از دستور فونت انیستال استفاده کنم چون با خروج برنامه فونت پاک میشه
سوال دوم ربطی به موضوع نداره ایا میشه پلاگین امبد نکرد و از استفاده کرد و تو یه پوشه کنار برنامه قرارش داد
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
چطور میشه یه فونت را به صورت دائمی روی سیستم کاربر نصب کرد
نمی خوام از دستور فونت انیستال استفاده کنم چون با خروج برنامه فونت پاک میشه

بهتره با پلاگین (نه با دستور کپی خود بیلدر مگر که چک کنید فایل موجود نباشه) فایلها رو توی پوشه Font ویندوز کپی کنید
براي اين کار از پلاگین MicrobeFilesAndFolders استفاده کنیدبرای پیدا کردن آدرس فونت از

کد:
<Windows>Fonts\
استفاده کنید. پس از انتقال اونها باید یک بار پوشه Font رو باز کنید تا بعد از رفرش شدن سیستم عامل نصب لحظه ای رو انجام بده
کلا اگر از پلاگین استفاده نمیکنید میتونید از کد زیر استفاده کنید:
کد:
file1$='<SrcDir>\BZar.ttf'
file2$='<Windows>\Fonts\BZar.ttf'
FileExist("file2$","Font")
If (Font=0) Then
  SysCommand("CopyFile","file1$,file2$")
  Run("<Windows>\Fonts","HIDE")
End
بعد از این کد باید به اجرای برنامه مکث بدید و بعد اون رو اجرا کنید
مثلا در ابتدا صفحه رو 0 و 0 بسازید و بعد با یه تایمر 200 ms اون رو به اندازه دلخواه تغییر سایز بدید
براي انتقال فايل به پوشه فونت در ویندوز ویستا و 7 نیاز به دسترسی ادمین دارید
برای این کار باید برنامتون رو با دسترسی ادمین اجرا کنید
برای این کار از فایل Player.bin كه برای این کار آماده کرده بودم استفاده کنید: اینم لینکش

در کل بهتر هست برنامه نصب فونت یک فایل جدا باشه که پس از اجرا فونت رو نصب کنه و بعد دستور اجرای برنامه اصلی رو بده
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Amit13

Well-Known Member
بهتره با پلاگین (نه با دستور کپی خود بیلدر مگر که چک کنید فایل موجود نباشه) فایلها رو توی پوشه Font ویندوز کپی کنید
براي اين کار از پلاگین MicrobeFilesAndFolders استفاده کنیدبرای پیدا کردن آدرس فونت از

کد:
<Windows>Fonts\
استفاده کنید. پس از انتقال اونها باید یک بار پوشه Font رو باز کنید تا بعد از رفرش شدن سیستم عامل نصب لحظه ای رو انجام بده
کلا اگر از پلاگین استفاده نمیکنید میتونید از کد زیر استفاده کنید:
کد:
file1$='<SrcDir>\BZar.ttf'
file2$='<Windows>\Fonts\BZar.ttf'
FileExist("file2$","Font")
If (Font=0) Then
  SysCommand("CopyFile","file1$,file2$")
  Run("<Windows>\Fonts","HIDE")
End
بعد از این کد باید به اجرای برنامه مکث بدید و بعد اون رو اجرا کنید
مثلا در ابتدا صفحه رو 0 و 0 بسازید و بعد با یه تایمر 200 ms اون رو به اندازه دلخواه تغییر سایز بدید
براي انتقال فايل به پوشه فونت در ویندوز ویستا و 7 نیاز به دسترسی ادمین دارید
برای این کار باید برنامتون رو با دسترسی ادمین اجرا کنید
برای این کار از فایل Player.bin كه برای این کار آماده کرده بودم استفاده کنید: اینم لینکش

در کل بهتر هست برنامه نصب فونت یک فایل جدا باشه که پس از اجرا فونت رو نصب کنه و بعد دستور اجرای برنامه اصلی رو بده
موفق باشید

با اجازه آقا مهدي من يك سوال كوچيك در اين رابطه بپرسم؟؟؟
در هر دو حالت اگه ويندوز ما 7 باشه بايستي با player كه خودتون ارائه داديد مخصوص 7 بود استفاده كنيم؟؟؟؟
يا فقط حالت بدون پلاگين نياز به player مخصوص 7 داره؟؟
يا هيچ كدومش؟؟؟

m javad

کاربر متخصص
در هر دو حالت اگه ويندوز ما 7 باشه بايستي با player كه خودتون ارائه داديد مخصوص 7 بود استفاده كنيم؟؟؟؟
يا فقط حالت بدون پلاگين نياز به player مخصوص 7 داره؟؟
يا هيچ كدومش؟؟؟

اگر برنامتون قرار هست روی سیستم عامل وین 7 و یا ویستا اجرا بشه (و نیاز هم داشته باشه که توی بعضی مسیرها، مثلا پوشه فونت ، فایل انتقال بده) باید با دسترسی ادمین اجرا بشه
(این سیستم عامل کاربر هست ، و چون ما اطلاع نداریم و ممکن هست xp و یا 7 و .. باشه بهتره همه جوانب رو در نظر بگیریم)
پلاگین تنها برای دستور کپی میتونست استفاده بشه و تاثیری تو ادمین باز شدن یا نشدن برنامه نداشت
در کل برای این کار نظرم این هست که یک برنامه دیگری در ابتدا باز بشه و کارهای لازم رو انجام بده و سپس برنامه اصلی رو اجرا کنه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
----------------------------------

ببخشيد پست قبلي m javad رو نديده بودم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا