نصب برنامه x86 به جای x64

سلام

من ورژن جدید برنامه Reason (آهنگ سازی) رو دانلود کردم که هم x86 هستش هم x64. ویندوز منم 7 x64 هستش.
برنامه رو نصب کردم و خواستم باهاش کار کنم که یکی از VST ها(یه Plugin برای آهنگ سازیه) بهم Error داد که نمی تونه با ورژن X64 این برنامه اجرا بشه و فقط باید نسخه x86 برنامه رو نصب کنم. این VST هم برای من خیلی مهمه و نسخه x64 هم نداره که بتونه با Reason من کار کنه.

حالا سوال من اینه که چه جوری می تونم نسخه x86 این برنامه رو تو ویندوز x64 نصب کنم. هیچ راهی به ذهنم نمیرسه. اصلا آیا میشه همچین کاری کرد یا نه؟
موقع نصب هم از من هیچ سوالی درباره 86 یا 64 نمی پرسه و خودش اتوماتیک 64 بیتی رو نصب می کنه.

ممنون

pejman6

New Member
سلام دوست عزیز فکر نکنم بشه برنامه های32 رو مجبور کرد که روی 64 اجرا بشن البته برنامه هایی هستند که توانایی اجرا در هر دو پلتفرم رو دارن اما اگه برنامه مخصوص 32 باشه نمیتونید اون رو روی64 اجرا کنید تازه اگرهم بشه مشکلات زیادی مثل کمبود شدید سر عت رو به وجود خواهد اورد.

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

من ورژن جدید برنامه Reason (آهنگ سازی) رو دانلود کردم که هم x86 هستش هم x64. ویندوز منم 7 x64 هستش.
برنامه رو نصب کردم و خواستم باهاش کار کنم که یکی از VST ها(یه Plugin برای آهنگ سازیه) بهم Error داد که نمی تونه با ورژن X64 این برنامه اجرا بشه و فقط باید نسخه x86 برنامه رو نصب کنم. این VST هم برای من خیلی مهمه و نسخه x64 هم نداره که بتونه با Reason من کار کنه.

حالا سوال من اینه که چه جوری می تونم نسخه x86 این برنامه رو تو ویندوز x64 نصب کنم. هیچ راهی به ذهنم نمیرسه. اصلا آیا میشه همچین کاری کرد یا نه؟
موقع نصب هم از من هیچ سوالی درباره 86 یا 64 نمی پرسه و خودش اتوماتیک 64 بیتی رو نصب می کنه.

ممنون

از یک نفر که روی سیستم اش نسخه 32 بیتی اش نصب شده یک کپی پوشه داخل Program Files اش رو بگیرید،
ممکنه فایل اجرایی داخل اون پوشه رو اجرا کنید روی سیستم تون کار کنه.
اما اصولا برنامه ای دو نسخه ای 32 / 64 هست، این احتمال هست که نسخه 32 بیتی اش درایور داشته باشه که
توی ویندوز 64 بیتی قطعا کار نمی کنه.

unknown_i3oy

Well-Known Member
مشکلی پیش نمیاد ... نصب نرم افزارهای x86 روی ویندوز x64 بدون هیچ مشکلی امکان پذیره
ولی نرم افزارهای x64 رو نمیشه روی ویندوز 32 بیتی نصب کنید

مشکلی پیش نمیاد ... نصب نرم افزارهای x86 روی ویندوز x64 بدون هیچ مشکلی امکان پذیره
ولی نرم افزارهای x64 رو نمیشه روی ویندوز 32 بیتی نصب کنید

دوست عزیز من الان چه جوری می تونم بگم این برنامه 86 رو برای من نصب کنه نه 64 رو؟
خودش اتوماتیک براساس نوع ویندوز که برای من الان 64 برنامه رو نصب می کنه ولی من نمی خوام این طور باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا