Fa نصب اتوماتیک Flashplayer در صورت نصب نبودن در سیستم؟

nasimeyas

New Member
فرمایش شما درست

ولی من وقتی که از ورژن بالای فلش هم استفاده می کنم رو سیستم هایی که اصلا فلش نداشتن Error در خواست ورژن بالاتر سر جاش باقیه و انگار فلش ورژن بالا اصلا نصب نشده
نمی دونم ایراد از کجاست ولی از ورژن 10 اکتیو ایکس هم استفاده کردم نشد
خودم می بینم نصب می کنه ها ولی موقع اجرای برنامه باز ایراد می گیره
کلی هم فایل فلش دارم حس اینکه بخوام از اول برای ورژن 6 طراحی کنم ندارم

nasimeyas

New Member
راستی این ورژن adobe flash player 10.1.51.45 که در کدهای بالا گذاشتی رو داری شاید با اون مشکلم حل بشه خدا رو چه دیدی

moalla

Member
جالب شد
اگه به جوابی رسیدین من رو حتما در جریان بذارین و اینجا راه حلش رو بنویسین
دوتا احتمال به ذهنم میرسه که ممکنه توی اون سیستمی که میگین مشکل حل بشه:
1- توی فایل ضمیه یه فایل پچ هستش که توی کدی که گذاشتم هم مسیرش هست. اون رو هم نصب کنید.(حدس میزنم با همین مشکل حل بشه)
2-- ببینید با نصب shockwave player خطا از بین میره یا نه

پیوست ها

• Adobe Flash Player 10.1.51.45.part1.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 74
  • Adobe Flash Player 10.1.51.45.part2.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 67
  • Adobe Flash Player 10.1.51.45.part3.rar
    426.5 کیلوبایت · بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اين نسخه از فلش پليري كه براتون گذاشتم رو كنار برنامه قرار بديد و طبق راهنمايي كه تو پستهاي قبلي كردم در زمان نمايش برنامه اجراش كنيد تا خودش بدون هيچ پيغامي رو سيستم كاربر نصب بشه.

بعد از اين شما ميتونيد فايلهاي فلش خودتون رو به طور كامل نمايش بديد.

www.ravagh.org/Data/FlashPlayer.zip

موفق باشيد

mohan21

Member
با ســـــلام

من فایل flash player رو به دو روش زیر بر روی سیستم نصب می کنم:::

1. فایل نصب رو با فایل نصب خود MMB در پوشه player جایگزین میکنم تا ورژن جدید رو نصب کنه ...
در این روش دیگه نیازی به نوشتن کد برای بررسی کردن و ... نیست چون خود برنامه اینکار ها رو انجام میده.
تنها مشکلی که هست اینه که هنگام نصب، مراحل نصب رو هم نشون میده، مخفی نیست(فایل نصب خود MMb مخفی نصب میشه)

2. استفاده از کدی که دوستان گفتند که در اجرای اول مراحل نصب انجام میشه با دادن پیام های ::

Macromedia Flash Player In Not ... Would You Like ....

-------------------------------------

Flash Player Is Not Installed. Some Of The ....

این پیام ها چرا نمایش داده میشن؟ چکار کنم نمایش داده نشه؟؟

در اجرای اول بعد از نصب فایل فلش هم اجرا نمیشه، انگار نصب نشده، اما در اجرای دوم، و به بعد اجرا میشن ...

برای این مشکل چه باید کرد؟؟

کدی که دوستان گفتند:::

کد:
FileExist("<System>\Macromed\Flash\Flash10d.ocx","me")
If (me=0) Then
  Run("f:\projects\adobe flash player 10.1.51.45\setup.exe","hide, /s")
  Run("f:\projects\adobe flash player 10.1.51.45\patch.exe","hide, /s")
End

چکار کنم که بدون هیچ مزاحمتی برای کاربر، فلش نصب بشه؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

آيا فلش پليري كه تو دوتا پست قبلي گذاشتم رو دانلود و امتحان كرديد؟ اين فايل آخرين نسخه فلش پلير هست كه بدون هيچ پنجره و پيغامي به راحتي تو سيستم كاربر نصب ميشه. فقط كافيه اين فايل رو كنار برنامه قرار بديد و با دستور Run اجراش كنيد.

mohan21

Member
باید بگم فرمایش شما درست .....

فلش پلیر 10 رو دارم اما چون هم کد نصب و هم فایل فلش در یک صفحه بود با این مشکل روبرو میشدم ...

بهتر هست در صفحه اول برنامه نصب بشه و بعد از چند ثانیه (مثلاً 5 ثانیه - بطور کامل نصب خواهد شد) بریم به صفحه دوم که شروع برنامه هست ....

من با این کد کارم رو انجام دادم و نتیجه خوبی هم گرفتم ....

کد:
FileExist("<System>\Macromed\Flash\Flash10b.ocx","Installed")

If (Installed = 0) Then
  Run("<Embedded>\setup_flash_player.exe","hide, /s")
  PageTimer("6000","show flash")
Else
  NextPage()

show flash نام صفحه بعدی هست ...

آخرین ویرایش:

محمدمهدی

Well-Known Member
خدایاااااااااااااااا
یعنی یه نفر نبود کامل شما رو کمک کنه.
پس سیلور و دمون و فری من یا ... کجان؟
1. آقایون اول اینکه خود ام ام بی این خاصیت رو داره که نسخه ی فلشی که نصب هست رو نشون میده و نسخه ی فلشی که در حال اجرا هست رو هم نشون میده. توی متن های ام ام بی و توی راهنماش یه نگاه بندازین.
2. کلا تجربه ی خودم رو براتون میگم. همیشه فایل msi نصب فلش رو با پروژه همراه کنید و فایل نصب فلش خود امام بی رو با خودتون همراه کنید.
3. بعد، از دو راه تست کنید ببینید فلش هست یا نه. اول اینکه ocx های داخل پوشه ی ویندوز رو چک کنید و بعد هم از خود ام ام بی کمک بگیرید. اما وقتی ocx ها رو چک می کنید با دستور سرچ ام ام بی این کار رو بکنید و اول هر فایلی که فلش داشت رو چک کنید. بعدش 5 حرف اول رو جا بزارید و ببینید عدد بعد اونها چنده و آیا نسخه ی مورد نظر موجود هست یا نه. مثلا فرق فلش 9 با 10 این هست که 4 مگ بزرگتره و ممکنه کسی این رو نخواد.
4. وقتی فلش پلیر رو نصب می کنید حتما از msi همراه با دستورات hide wait /s استفاده کنید که البته توضیحات بیشتر با زدن علامت ?/ معلوم میشه.
5.بعد از نصب اگر فلش توی همون صفحست که بهتره نباشه یه رفرش یادتون نره.
6. یه راه حل دیگه هم هست که یکم ضایعست اما مشکلی نداره: اینکه فایل فلشتون رو exe بکنید و توی برنامه bind کنید و اگرم خواستید دستوری بهش بدین از طریق sendcommand یه جورایی میشه.
7.در آخر هم دو تا نکته ی اساسی همیشه بعد از اینکه پروژه رو ساختین برید و پنجره ی معروف دانلود فلش رو از توی پروژتون توسط برنامه ای که فایل های exe رو هک میکنه، پاک کنید.
اگه بازم چیزی به ذهنم رسید میگم و اگه سوالی داشتید بگین.

درسته لحنم بده و تایپ کردنم افتضاحه اما یه چیزایی بلدم که هر کی بپرسه من در خدمتش هستم.
راستی باید ببخشید اگر من حال و حوصله مثال گذاشتن ندارم. وقتم کمه.

moalla

Member
با ســـــلام

استفاده از کدی که دوستان گفتند که در اجرای اول مراحل نصب انجام میشه با دادن پیام های ::

Macromedia Flash Player In Not ... Would You Like ....

-------------------------------------

Flash Player Is Not Installed. Some Of The ....

این پیام ها چرا نمایش داده میشن؟ چکار کنم نمایش داده نشه؟؟

در اجرای اول بعد از نصب فایل فلش هم اجرا نمیشه، انگار نصب نشده، اما در اجرای دوم، و به بعد اجرا میشن ...

برای این مشکل چه باید کرد؟؟

کدی که دوستان گفتند:::

کد:
FileExist("<System>\Macromed\Flash\Flash10d.ocx","me")
If (me=0) Then
  Run("f:\projects\adobe flash player 10.1.51.45\setup.exe","hide, /s")
  Run("f:\projects\adobe flash player 10.1.51.45\patch.exe","hide, /s")
End

چکار کنم که بدون هیچ مزاحمتی برای کاربر، فلش نصب بشه؟

اینکه گفتید قبل از نصب با استفاده از کدی که گذاشتم یه پیام میده، عجیبه. چون برای من این پیام نمیاد و بدون اینکه کاربر بفهمه نصب میشه. البته یه حدسی میزنم. در صفحه کامپایل برنامه و گرفتن خروجی یه گزینه هست که باید تیکش رو فعال کنید و کنارش نوشته شده: supress Flash warrnings
این رو فعال کنید دیگه فکر نمیکنم پیامی نمایش داده بشه.
در مورد اینکه میگید در دفعه اول فلش اجرا نمیشه، یه پیشنهاد دارم که خودم تست نکردم: شما یه فایل مخصوص نصب فلش پلیر ایجاد کنید که توش چک کنه اگه فایل فلش نصب بود که فایل اصلی برنامه رو اجرا کنه و اگه نصب نبود یک پراگرسبار پر بشه و بعد از نصب بره و پروژه برنامه رو نصب کنه.
اگه کسی باز مشکل داره بگه تا همین پیشنها رو عملی درست بکنم و با نسخه فلش و پروژه بیلدر اون اینجا بذارم تا همه از شر این مشکل خلاص بشن
موفق و پیروز

ehsanmc

New Member
اگه توی فلشتون از امکان خاصی استفاده نکرده باشین و سورس اون رو داشته باشین میتونین موقع خروجی تعیین کنید که برای فلش پایین تری خروجی به شما بده اما اینکه swf که قبلا تولید شده رو بشه تغییر ورژن داد فکر نمیکنم امکانش باشه.
البته نمیفهمم چرا هنوز اصرار دارید که با فلش پلیر پایین تر اجرا بشه. با کدی که گذاشتم راحت میتونید هر فلشی رو اجرا کنید و کاربر اصلا متوجه نمیشه که آخرین نسخه فلش پلیر رو سیستمش نصب شده و نکته دیگه اینکه فقط بار اول این اتفاق میافته و در دفعات بعدی فلشر پلیر نصب نمیشه

سلام .. دوست من این کد خوبیه ! اما مشکلش اینه در ویندوز 7 اول از کاربری که فلش نداره میخواد آنلاین نصب کنه بعدش هم که میخواد فلش پلیر رو نصب کنه اجازه میگیره ! راه حلی براش هست !؟

moalla

Member
نمیدونم چرا باز بعضی دوستان میگن پیام میده.
اتفاقا ویندوز خودم من 7 ‌و هیچ مشکلی نداره
اخرین برنامه ای که تولید کردم با همون کد بود و چند هزار پخش شده و هیچ کاربری از این قضیش شکایت نکرد.
کد رو دقیق استفاده کردید؟ از s/ استفاده کردید؟ گزینه حذف پیامهای فلش رو در هنگام ساخت فایل exe‌زدید؟

توی چند تا پست قبلتر من پیشنهاد داده بودم که اگه میخواین من یه پروژه همراه با فایل فلش رو بذارم و بتونید exe اون رو خودتون تست کنید تا این مشکل برای همه حل بشه.

با سلام خدمت دوستان
برای این کار نیازی به هیچ پلاگینی نیست بلکه با خود دستورات MMB هم مشود چنین کاری کرد
بزودی Sample آنرا به همراه آموزش آن برای شما دوستان می گذارم

متاسفانه هروقت خواستم فایل ضمیمه را درون این سایت آپلود کنم متاسفانه آخراش گیر میده شرمنده به خدا...

bibal

Member
دوستان من این تاپیک رو خوندم ولی هنوز یه مشکل دارم !
من فایل فلش رو بصورت exe وارد mmb میکنم تو کامپیوتر خودم مشکلی نداره ولی تو کامپیوتری که فلش روش نصب نیست باز نمیکنه ...

پاسخ سوال شما

با سلام خدمت دوستان
شما گفتيد كه فايل Exe خود را وارد MMB مي كنم باز با پيغام خطا توي سيستم هاي ديگر برخورد مي كنم ، آخه فايل exe فلش كه ديگه نياز به فلش پلير نداره ، اگه هم درست ننوشيد و منظور شما در واقع همان فايل swf است مي تونيد از مقاله اي كه آپ كردم استفاده كنيد البته به جاي استفاده از فلش پلير گفته شده در آموزش از اكتيوكس 10 براي فلش محصول شركت Adobe استفاده كنيد كاري هم به نصب فلش پلير نداره فقط چند تا فايل OCX توي پوشه system32 كپي مي كنه البته اگه مقاله رو مطالعه كرده باشي بيشتر متوجه مي شي من خودم شخصا از اين روش استفاده مي كنم
موفق باشيد ...

michealwiper

Active Member
از اين كد تو page start استفاده كنيد.
کد:
loadvariable("myvar","x")
if (x=1) then
  run("x:\myprogram.exe","")
else
  run("x:\flashplayer.exe","")
  x=1
  savevariable("myvar","x")
  run("x:\myprogram.exe","")
end
عزیزم من اینی که شما میگین رو رفتم انجام دادم ولی نتونستم
میدونم چرا اگه میشه یه توضیح کامل بده که کجای صفحه و با چه دستوراتی این کاررو در قسمت اسکریپت باید بنویسم و یک توضیح کلی بده که دیگه مزا حمت نشم مرسی

این ایمیلمه : [email protected] اگه بتونی متن کاملشو واسم بفرستی حالا یا اینجا یا به میام ممنون میشم البته با توضیحش ببخشید ولی یکم دیر میگیرم

مایکل

آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
نمیدونم چرا باز بعضی دوستان میگن پیام میده.
اتفاقا ویندوز خودم من 7 ‌و هیچ مشکلی نداره
اخرین برنامه ای که تولید کردم با همون کد بود و چند هزار پخش شده و هیچ کاربری از این قضیش شکایت نکرد.
کد رو دقیق استفاده کردید؟ از s/ استفاده کردید؟ گزینه حذف پیامهای فلش رو در هنگام ساخت فایل exe‌زدید؟

توی چند تا پست قبلتر من پیشنهاد داده بودم که اگه میخواین من یه پروژه همراه با فایل فلش رو بذارم و بتونید exe اون رو خودتون تست کنید تا این مشکل برای همه حل بشه.
ممنون میشم اگه همچین کاری رو واسم بکنی چون منم مشکل دارم
آیدی یا هو: habt88
ایمیلم : [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا