افزونه نصاب ساز فارسی پارس

amirhmz2

Member
با استفاده از این برنامه و سورس های داخل آن میتوانید یک نرم افزار نصاب یا Setup تولید نمایید .
از مزایای نصاب ساز فارسی پارس نسخه 6 :

- فارسی و رایگان
- دارای سورس های مختلف
- بروزرسانی های سریع

همین حالا آخرین نسخه این برنامه را از اینجا دانلود نمایید .
مشاهده پیوست Pars Setup Maker.rar

Amit13

Well-Known Member
- صادقانه اينجوري كه كاربر مجبوره خودش مسير فايل نصب (يعني فولدر files) رو پيدا كنه ، خيلي بده.
چرا از دستور <SrcDir> استفاده نكرديد؟؟؟ورژن 6 هستيد!

و ...!!!!

amirhmz2

Member
نشد از قابلیت <SrcDir> استفاده کنم چون پلاگین مورد استفاده ی من این قابلیت رو نداشت .
دوستان اگه کسی نظر و یا پیشنهادی داره حتما پ/خ کنه . ممنون میشم .
و میخوام کاری کنم که توسط یک فایل اجرایی دیگه اطلاعاتی وارد سورس ستاپ بشه و خودکار خروجی بگیره . اگه بشه عالی میشه .

Amit13

Well-Known Member
کپی کردن در بیلدر همانطور که میدونید خیلی سخته و با هر سطر کد میشه یه فایل رو کپی کرد ولی من از پلایگن foldy استفاده کردم .
درسته، استفاده از پلاگين خوبه ولي ربطي به اينكه ورودي پلاگين نشه يك دستور <srcdir> باشه ، نداره!!!!
شما با paths ها آشنايي نداريد:
ببينيد،دستورات paths داخل بيلدر به صورت macro عمل ميكنن.به اين صورت كه شما اين كلمات كليدي (<srcdir> , <srcdrive>,... ) رو داخل رشته هاتون بكار ميبريد بعد بيلدر در زمان تفسير ، اين كلمات كليدي رو به مقدار واقعي تبديل ميكنه.
حال ماكرو <srcdir> براي آدرس لوكال اسفاده ميشه.آدرس لوكال يعني همون جايي كه فايل exe اصليتون قرار داره.
مثلا اگه فايل exe اصليتون داخل آدرس D:\Program Files باشه اين آدرس ميشه آدرس لوكال شما.
حالا اگه در برنامتون به صورت زير آدرس دهي كنيد:
کد:
address$='<SrcDir>\folder01'
بيلدر به جاي كلمه ي كليدي <srcdir> آدرس اصلي كه D:\Program Files است رو قرار ميده و مقدار رشته ي $address رو به صورت زير تبديل ميكنه:
کد:
address$='D:\Program Files\folder01'

amirhmz2

Member
درسته، استفاده از پلاگين خوبه ولي ربطي به اينكه ورودي پلاگين نشه يك دستور <srcdir> باشه ، نداره!!!!
شما با paths ها آشنايي نداريد:
ببينيد،دستورات paths داخل بيلدر به صورت macro عمل ميكنن.به اين صورت كه شما اين كلمات كليدي (<srcdir> , <srcdrive>,... ) رو داخل رشته هاتون بكار ميبريد بعد بيلدر در زمان تفسير ، اين كلمات كليدي رو به مقدار واقعي تبديل ميكنه.
حال ماكرو <srcdir> براي آدرس لوكال اسفاده ميشه.آدرس لوكال يعني همون جايي كه فايل exe اصليتون قرار داره.
مثلا اگه فايل exe اصليتون داخل آدرس D:\Program Files باشه اين آدرس ميشه آدرس لوكال شما.
حالا اگه در برنامتون به صورت زير آدرس دهي كنيد:
کد:
address$='<SrcDir>\folder01'
بيلدر به جاي كلمه ي كليدي <srcdir> آدرس اصلي كه D:\Program Files است رو قرار ميده و مقدار رشته ي $address رو به صورت زير تبديل ميكنه:
کد:
address$='D:\Program Files\folder01'

نه خیر نشد که نشد :sad:

Amit13

Well-Known Member
نه خیر نشد که نشد

ميخواستم خودتون با <srcdir> آشنا بشيد.
وگرنه برنامتون خيلي ساده اصلاح شد(البته با اجازه خودتون)
تست نكردم.

- خيلي امكانات ديگه به برنامتون ميتونيد اضافه كنيد.مثلا حجم فولدر Files رو با همون پلاگين foldy به دست بياريد،در مقابل حجم درايو des رو هم به دست بياريد و بعد مقايسه كنيد كه اگه درايو مورد نظر جا نداشت به كاربر پيغام خطا بده.
- يا مثلا با دستورات زير ميتونيد وجود فولدر files رو چك كنيد:
کد:
 dest$=src_input$  PluginSet("PlugIn","dest$")
  PluginRun("PlugIn","GetSrcDir")
  PluginRun("PlugIn","CountFiles")
  PluginGet("PlugIn","number_of_files")
If (number_of_files=0) Then
  Message("Files folder is missed!!!","")
  Return()
End

پیوست ها

• pars-01.rar
    22.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

amirhmz2

Member
من میخوام کلیه ی فایل های یک برنامه رو داخل یک پوشه بکنم و تبدیل به فایل rar و در پروژه Embed کنم و با باز شدن برنامه فایل rar به یک مسیر کپی بشه و هنگام آدرس دهی کاربر برای نصب برنامه از حالت rar خارج شه و به اون آدرسی که کاربر گفته کپی شه . اگه میشه راهنمایی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا