نشیمن.

designer_3d

Banned
با سلام به همه دوستان.

یه اتاق نشیمن ساختم لطفا ایراداشو بگین تا در کارای آینده بهتر بشم.

ممنون.:)

4pb77uu.jpg

احسنت کارت زیباست
فقط زاویه دوربین رو تغییر بدی بد نیست.
در ضمن اگه بگی موتور رندرت چیه خیلی ممنون میشم.

designer_3d

Banned
بابا آقا میثم اینقدرام تعریف نداره.:oops: من از max 9 و موتور رندر v-ray استفاده میکنم. بازم ممنون از لطفت که وقت گذاشتی.

archintel

Member
یه خورده رفلکت کف را بیشتر کنی طبیعی تر می شه.در کل همه چیز عالیه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خيلي خوب شده.

فقط ميشه توضيح بديد درباره كارتون؟

يعني تمام اجزاء رو خودتون از صفر كار كرديد؟

يا از آرك مدل هم استفاده كرديد؟

designer_3d

Banned
خيلي خوب شده.

فقط ميشه توضيح بديد درباره كارتون؟

يعني تمام اجزاء رو خودتون از صفر كار كرديد؟

يا از آرك مدل هم استفاده كرديد؟

ممنونم از شما که وقت گذاشتین و نظر دادین. راستش از مدل آماده هم استفاده کردم برای سرعت بخشیدن به کار.

البته میدونم کار اشتباهی هستش شما به بزرگی خودتون ببخشید:oops:

hellboy3d

Member
سلام
همه چیز در کل خوبه اما خیلی بد کامپوزیت کردی یعنی چیدمان خیلی تو هم وهمچنین نور چراغ که اصلا تاثیری در صحنه نداره
:twisted::twisted::twisted:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنونم از شما که وقت گذاشتین و نظر دادین. راستش از مدل آماده هم استفاده کردم برای سرعت بخشیدن به کار.

البته میدونم کار اشتباهی هستش شما به بزرگی خودتون ببخشید:oops:
نه دوست عزيز اشتباهي نكرديد!

فقط تنها ايرادي كه داره اينه كه باعث ميشه طراح يكمي وابسته بشه و كمتر خودش بره سراغ ساخت اينجور مدلها.

بنظرم اگر وقتتون رو واسه ساخت يه مدل از صفر بذاريد و اون مدل در حد زير ابتدايي هم دربياد ارزش خيلي بالاتري داره.

در هر صورت اميدوارم در كارتون پيشرفت كنيد.

موفق باشيد.

Sherlock_Holmes

Active Member
همه چیز در کل خوبه اما خیلی بد کامپوزیت کردی یعنی چیدمان خیلی تو هم وهمچنین نور چراغ که اصلا تاثیری در صحنه نداره
كاملا موافقم...
ميتوني در مورد تركيب بندي بيشتر كار كني.
.
من نميدونم محيط اتاقت در چه ساعتيه! به نظر من كار طراحي داخلي مهمترين بخشش هويت زماني هست. و اين رل رو فقط نور و سايه بازي ميكنه. نورهاتون كمتر سايه هاي مهم ايجاد كردند و منبع نوري معلوم نيست چيه و از چه نوعيه.
منظورم نوع نور در نرم افزار نيست بلكه در دنياي واقعيه. چون شما داريد كار شبيه سازي ميكنيد.
كار شما تقريبا نوري مثل Skylighat داره در حاليكه اين نور در محيط بسته كمتر جلوه جالبي ميسازه. و اگر مثل نور يك عصر دلچسبه و Skylight هست بهتره از بيرون به داخل بياد اما در كار شما منبع اون نور داخل اتاقبه نظر مياد.
.
فقط تنها ايرادي كه داره اينه كه باعث ميشه طراح يكمي وابسته بشه و كمتر خودش بره سراغ ساخت اينجور مدلها.
درسته... ضمنا شما اگه مدلها رو خودتون طراحي كنيد قطعا وقت بيشتري براي چيدمانشون هم ميذاريد...
در كل كارتون بسيار زيباست و من از ديدنش خيلي لذت بردم... اميدوارم بازم كارهاتونو ببينم...
ضمنا از اون طرح نقاشي روي ديوار بينهايت لذت بردم...
موفق باشيد.....

آخرین ویرایش:

Divine Love

Well-Known Member
سلام در کل قشنگ شده. اما می تونی بهترش کنی.
متریال مبل سفید سنگی به نظر میاد. بهتر که glossy شو محوتر و بزرگتر کنی
درب اتاقم مشخص نیز از چه جنسیه.
اون دراور کرم رنگی هم که کنار دیوار گذاشتی گوشه پایین سمت راتش یک سایه غیر طبیعی ایجاد شده.
موفق باشی.

Divine Love

Well-Known Member
سلام در کل قشنگ شده. اما می تونی بهترش کنی.
متریال مبل سفید سنگی به نظر میاد. بهتر که glossy شو محوتر و بزرگتر کنی
درب اتاقم مشخص نیز از چه جنسیه.
اون دراور کرم رنگی هم که کنار دیوار گذاشتی گوشه پایین سمت راتش یک سایه غیر طبیعی ایجاد شده.
موفق باشی.

pouria_ddd

Active Member
در کل کار جالبی شده منم با بقیه موافقم
فقط اگه رو متریال بیشتر کار کنی بهتر می شه
مثلا رو متریال پایه ی اون صندلی راحتی جلوی تلویزیون یا شیشه ی میز سمت چپ باید بیشتر کار بشه... در ضمن رفلکت اون میز چوبیه هم خیلی کمه
و صفحه ی ال سی دی هم سیاه باشه بهتره(آبیه )
من که دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه:wink:

آخرین ویرایش:

ahmad3d

New Member
با سلام
خيلي خوب شده ولي بازم ايراد داره - 1 - تمام اجزا به نظر مياد توي هواست يه كم بيارشون پايين - 2 - مبل سفيد نبايد برق بزنه و از متريال بايد نور دهيشو برداري يا كم كني ميفهمي منظورمو كه ؟ - 3 - tv نيز به ديوار مچ نيست انگار يا اينجور به نظر مياد فكر كنم از زاويه دوربينه - 4 - براي نور دهي مي توني از skylight استفاده كني كه اگه اين كارو كني زيباتر خواهد شد ، البته شك دارم .
اما به هر حال خيلي جالبه و زيبا اگه بتوني كاراكترها رو خودت بسازي كه ديگه محشره

جدیدترین ارسال ها

بالا