نشان ندادن همه فریم های فلش در دایرکتور

با سلام خدمت دوستان عزیز
من با Import کردن فایلهای فلش با مشکلی مواجه شدم بطور مثال اگر فایل فلش ما دارای 2000 فریم باشه ، بعد از Import کردن فایل درون دایرکتور ، فقط 30 فریم آنرا نشان می ده . به نظر شما آیا تنظیمات خاصی را باید انجام داد یا اینکه باید دستوری برایش نوشته شود ، ممنون می شم مرا راهنمایی کنید تا بتوانم همه 2000 فریم فایل فلش را در دایرکتور رویت کنم .

:rose:

smmousazadeh

Well-Known Member
شما باید هد دایرکتور رو متوقف کنی. برای اینکار تو فریمی که میخاید متوقف بشه ( تو فریم 30 یا قبلش فرقی نمی کنه) توی فریم کدنویسیش دابل کلیک کنید و این کد رو بزارید :
PHP:
go the frame

تعداد فریمهای فلش هیچ ربطی به تعداد فریمهاتون تو دایرکتور نداره به این معنی که اگه تعداد فریمهای شما تو فلش 2000 تا باشه ، فقط احتیاج هست در یک فریم زیر هد نمایش در دایرکتور بمونه. فلش مثل یک فیلم عمل میکنه.

َAmateur

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من با Import کردن فایلهای فلش با مشکلی مواجه شدم بطور مثال اگر فایل فلش ما دارای 2000 فریم باشه ، بعد از Import کردن فایل درون دایرکتور ، فقط 30 فریم آنرا نشان می ده . به نظر شما آیا تنظیمات خاصی را باید انجام داد یا اینکه باید دستوری برایش نوشته شود ، ممنون می شم مرا راهنمایی کنید تا بتوانم همه 2000 فریم فایل فلش را در دایرکتور رویت کنم .

:rose:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز لطفا در همان فریمی که فلش را قرار داده ای (بهتر است در یک فریم نباشد بلکه اگر در 2 یا 3 فریم قرار گیرد بهتر است) کد زیر را استفاده نمائید
اگر مشکلی داشتید در خدمتیم.
on enterframe me
sprite(1).movierate = 1
if sprite(1).playing then
go to the frame
else
go to "marker"
در این کد فلش در اسپرایت یک قرار داشته و با رسیدن به آن فریم بصورت اتومات فلش شروع به پخش می کند و در پایان فلش به قریمی که مارک شده هدایت می شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا