Fa نشان دادن میزان سینگال صدای خروجی به صورت عدد

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

تو MMB همنوطور که دوستان می دونند ، یک شئ به نام AudioVisualization هست که میزان سیگنال خروجی صدا رو مانند یک نمودار متحرک نشون می ده.

حالا دوستان پلاگین یا برنامه ای سراغ دارند که بشه میزان سیگنال خروجی صدا رو عددشو تو یه متغییر بریزه؟

12-19-2013 5-45-45 PM.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 9up

محمدمهدی

Well-Known Member
متاسفانه منم یه موقعی خیلی دنبالش بودم و پیدا نکردم. به جاش می خواستم از فلش استفاده کنم که فلش هم فقط تو اکشن اسکریپت 3 جواب میداد و با اونم نمی شد با ام ام بی ارتباط برقرار کرد. از راه حل کلیپ بورد استفاده کردم که پاسخ گوییش بگیر نگیر داشت. که پلاگین SoundFX که خیلی قدیمی و پر از باگ هست رو پیدا کردم که ظاهرا یه چیزایی داشت اما عمر پروژه ما کفاف نداد ما هم خیلی بی تجربه تر بودیم و با VB سر و تهش رو هم آوردیم. که الان مثال اونم ندارم. اگه کسی بتونه مثالی بذاره که با ام ام بی اینکار شده باشه یا پلاگینی بسازه خیلی به درد بخور هست. مثلا میشه با ام ام بی انواع ایده های حرکت های موزون با آهنگ رو طراحی کرد.

hamedroy

Member
موضوعی که آرش جان گفتند خیلی عالیه ولی فکر کنید وقتی برای امور ساده ای مثل ضبط صدا مالتی مدیا ابزاری نداره این کار به چه دردی میخوره. حتما این کار عالی میشد وقتی امکان سنجش صدا با صدای اصلی بوجود می اومد. ولی بعید میدونم تا بحال کسی این کارو کرده باشه.

arash-mmb-tz

Active Member
دوستان به هر جوری شده گیرش میارم و یک پلیر خوب درست می کنم تا دوستان هم ازش بهره ببرند.

جدیدترین ارسال ها

بالا