من دو صفحه در پروژه دارم در صفحه اول دو دکمه دارم که دکمه اول را کلیک می کنم به صفحه دوم می رود در
صفحه دوم یک شی html دارم که یک فایل eeee.mht را نشان می دهد . وقتی روی دکمه دوم در صفحه اول
کلیک می کنید فایل oooo.mht را در شی html نشان می دهد من در دکمه ها چنین کدی را نوشتم
در page start صفحه دوم
من شی html را در صفحه دوم hide کردم مشکل اینجاست هروقت روی یکی از دکمه های
صفحه اول کلیک می کنم تا به صفحه دوم برود و فایل مورد نظر را نشان بدهد اما قبل از نشان دادن فایل ، شی html را بصورت خالی نشان می دهد بعد فایل را در آن load می کند
چه کدی بنویسم تا به محض کلیک دکمه ها در صفحه اول ، فایل نشان داده شود و شی html بصورت خالی نشان داده نشود بعد فایل load شود؟ در ثانی page Exit ، Hide (Browser را نوشتم؟)
صفحه دوم یک شی html دارم که یک فایل eeee.mht را نشان می دهد . وقتی روی دکمه دوم در صفحه اول
کلیک می کنید فایل oooo.mht را در شی html نشان می دهد من در دکمه ها چنین کدی را نوشتم
x=
1
et$=
'TBTN9'
LoadText
("Page2::Text","et$")
Page
("page 2")
دکمه دوم
x=
2
et$=
'TBTN7'
LoadText
("Page2::Text","et$")
Page
("page 2")
در page start صفحه دوم
If
(x=1) Then
et$ =
'C:\Documents and Settings\tqm\Desktop\eeee.mht'
Browser("Browser1","et$")
End
If
(x=2) Then
et$ =
'C:\Documents and Settings\tqm\Desktop\oooo.mht'
Show("Browser1")
End
من شی html را در صفحه دوم hide کردم مشکل اینجاست هروقت روی یکی از دکمه های
صفحه اول کلیک می کنم تا به صفحه دوم برود و فایل مورد نظر را نشان بدهد اما قبل از نشان دادن فایل ، شی html را بصورت خالی نشان می دهد بعد فایل را در آن load می کند
چه کدی بنویسم تا به محض کلیک دکمه ها در صفحه اول ، فایل نشان داده شود و شی html بصورت خالی نشان داده نشود بعد فایل load شود؟ در ثانی page Exit ، Hide (Browser را نوشتم؟)