نشان دادن فایل php از سایتی دیگر بر روی سایتی دیگر

irdavidnet

Banned
دوستان من include که می کنم مثلاً فایل x.php که توش یه متغییر هست مثلاً $x= 1 بعد تو صفحه اصلی می زنم echo $x; نشون نمی ده . البته هاست هاش فرق دارند ، یکی روی یک هاست هست و یکی رو یه هاست دیگه

tabib_m

Member
خوب معلومه!!!!
چه انتظاري داريد؟؟

طبيعتا اول برنامه اجرا ميشه ، بعد به هاست دوم منتقل ميشه!!
اگر شما ميتونستيد از كدهاي php داخل صفحه ي مورد نظر استفاده كنيد كه ديگه امنيت php هوتوتو... :)
پست شماره ي 5 رو دوباره با دقت بخون

موفق باشيد.

faraamarzi

New Member
دوستان عزیز ، در حال طراحی سیستم مدیریت محتوای فام بلاگ هستم ، هر کی مایل به همکاری هست با ما با من تماس بگیره : 09122805502 یا یاهو آیدی : irdavidnet_com

شما چطور با این سطح معلومات cms مینویسید؟
اصلا میدانید css چی هست؟ خوردنی است یا پوشیدنی؟

irdavidnet

Banned
نگاه کنید فرض توی فایل x.php در سایت x.com متن زیر هست :
$x= m_tabib
من اینو از روی یه هاست دیگه include می کنم
بعد توی اون صفحه ای که include کردم متن زیر رو می زنم :
echo "$x";
درسته ؟

my friend

Member
سرور x.com فایل php پردازش شده تحویل میده...
برای اینکاری که میخواهی میتونی از xml استفاده کنی... به اینصورت که مقادیر مختلف رو در تگ های مشخص بگذاری و توسط عبارات منظم اونو در مقصد به متغیر تبدیل کنی...

tabib_m

Member
پست شماره ي 5 رو خوندي؟؟

ببين

الان اگر توي مرورگر، اين آدرس رو بزني، چه نتيجه اي بهت ميده:
کد:
http://www.x.com/x.php

دقيقا همين نتيجه (عبارت داخل سورس html خروجي فايل) توي فايلي كه داري اين فايل رو اينكلود ميكني ارسال ميشه... نه كدهاي داخل اون!!!

موفق باشيد.

irdavidnet

Banned
ooooooooooooooooooooooooops !
تا تهش فهمیدم . به چه درد می خوره . حالا اگه fopen کنیم یا fsock چی ؟

irdavidnet

Banned
در مورد اون چیزی که raindigital گفتن اینطوری میشه :
PHP:
$ver = 1.0.0
$newver = include ('http://www.famcms.com/lastver.php');
$newver2 = array($newver);
$newver3 = array_slice($newver2);
if ($ver < $newver3){
    echo "<script>
        alert('نسخه جديد فام سي ام اس موجود مي باشد ، لطفاً به سايت مرجع آن مراجعه کنيد و سيستم خود را بروزرساني نماييد');
        </script>"; }

؟

tabib_m

Member
شما به هر وسيله اي يك فايل php رو از روي يك هاست ديگه فراخواني كني، (طبق 99.99% موارد) اول فايل اجرا ميشه، بعد[/B ] به هاست شما منتقل ميشه. دقيقا مثل include. حالا ديگه بستگي داره كه شما كدوم استفاده رو بخواي از فايل مربوطه بكني، رو اين حساب از توابع مختفي ممكنه استفاده كني.

اگر ميخواي چك كني كه ورژن جديد سي ام اس نصب شده چيه، بهتره از همون روش آقاي raindigital استفاده كني، و يا مثلا ميتوني براي سامان دهي بهتر اطلاعاتي كه ميخواي ارسال كني همونطور كه آقاي my friend گفتن از xml استفاده كني. ولي اگر صرفا ميخواي ورژن رو ارسال كني، همون روش كافيه.

براي فراخواني اون فايل txt ميتوني از fopen استفاده كني. بعد مقاديرش رو بريزي توي يك متغير و مقايسه ...

موفق باشيد.

jhoseini

Member
اون کدی که نوشتم درسته به نظرشما ؟

براي كاري كه شما ميخايد (اعلام بروز بودن برنامه يا نياز به بروز رساني) كفايت ميكنه.
هدف شما از ايجاد اين تاپيك فقط همين بوده درسته؟ اما اين اصلا ربطي به نمايش فايل php از سرور ديگه نداشته :-؟

آخرین ویرایش:

irdavidnet

Banned
نه منظور من از ایجاد این تاپیک این بوده :
1- نمایش پیغام خودم مثلاً توی فایلی در هاستی دیگه پیغامم ذخیره هست چطوری نشونش بدم
2- بروز رسانی سی ام اس .
همین

jhoseini

Member
قسمت اول كه فكر ميكنم حل شد
براي قسمت دوم به اين سادگي نميتونيد ته شو هم بياريد
بازم ميگم. اگه ميخايد اين روش واقعاً عمل كنه بايد يه شل تو وبسايت مشتري بزاريد و از سايت اصلي براش نصب كنيد يا ديتابيسش رو بروز كنيد
اما براي بروز كردن فايل ها روش كشيدن مكافات متفاوته :دي

RainDigital

Member
چرا پیام بده؟صورت مسئله رو پاک کن. الگوت رو بزار وردپرس. وردپرسی ها چیکار میکنن؟؟ خودشون میرن چک میکنن دانلود میکنن، آپدیت میکنن.

jhoseini

Member
چرا پیام بده؟صورت مسئله رو پاک کن. الگوت رو بزار وردپرس. وردپرسی ها چیکار میکنن؟؟ خودشون میرن چک میکنن دانلود میکنن، آپدیت میکنن.
تایید میکنم، این باعث میشه:
1) مشتری یه سری به سایتت بزنه، 4تا محصول دیگه ببینه از سایتت، بخره !
2) آپدیت مجانی نباشه
3) هر کسی بتونه آپدیت کنه (از لحاظ درجه iq)
4) احتمال خطای برنامه پایین بیاد
...

irdavidnet

Banned
خب هدفمم همینه دیگه من فقط یه alert میدم میگم ورژن برنامه پایینه زودباش آپدیتش کن !!!

irdavidnet

Banned
ما می خوایم فقط پیام بده ، توی سایت یوزر و پس db طرف رو می گیرم ، بروزرسانی می کنم و اگه فایلی بود بهش می گم خودش آپلود کنه . همین

jhoseini

Member
خوب، پس الان به نتیجه رسیدید دیگه درسته؟ یا هنوز در این مورد مشکلی هست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا