نشان دادن خطاهای فرم ثبت نام در کنار box ها

miladsokout

Member
سلام

دوستان من یک فرم با dreamweaver طراحی کردم .وقتی که بدون پر کردن فیلدها دکمه ی ارسال زده میشه خطا ها به صورت یک پنجره error نشان داده میشه به کاربر که مثلا نام کاربری رو وارد نکردید و امثال این ....

حال من میخوام که این خطاها کنار باکس مورد نظر خود با رنگ قرمز نشان داده بشن ؟؟؟؟

مثل عکس زیر که کنار باکس نام نوشته نام خانوادگی خود را وارد کنید ...

attachment.php

برای این کار باید چه کار کنم ؟؟ آیا راهی تو dreamweaver هست که بتونم نوشته ها رو پنهان کنم و بعد که خطا داد نشان داده شوند ؟؟؟

منتظر جواب شما دوستان هستم
مرسی

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    74.8 کیلوبایت · بازدیدها: 53

foranyone

Well-Known Member
دوست عزیز کاش این بحث رو تو انجمن جاوا اسکریپت مطرح می کردین چون هیچ ربطی به php نداره !

برای راهنمایی می تونم بگم اون خطاها از قبل اونجا هستن برای مثال فرض کنین داخل یه td جدول نوشته شدند

ولی display اونها none هست و ما وقتی میبینیم خطایی هست فقط display اون رو تغیر میدیم

به همین راحتی ، البته میشه با فریم ورک های جاوا اسکریپت افکت های زیباتری برای نمایش

یا عدم نمایش جملات تعین کرد .

این بحث شما دقیقا جاوا اسکریپتیه و گفتن لفظ Ajax شاید زیاد درست نباشه چون ما هیچ درخواستی به سرور نمیفرستیم

Allahparast

Member
همه متنهات رو تو دایو بزار بعد خاصیت همه رو تو لود display='none' کن بعد از کیس استفاده کن و هرکدوم پر نشد اون دایو رو تو کیسهات display کن

Masoud1365

مدیر انجمن
این بحث شما دقیقا جاوا اسکریپتیه و گفتن لفظ Ajax شاید زیاد درست نباشه چون ما هیچ درخواستی به سرور نمیفرستیم

اتفاقا ما درخواست به سرور میفرستیم ! شما وقتی که میخوایی ببینی فرمت ایمیل طرف درسته یا شماره تلفن یا خیلی چیزهای دیگه که نمیتونی بیایی بگی چون این فیلد پر شده پس حتما درسته !
درسته ؟:wink:

foranyone

Well-Known Member
اتفاقا ما درخواست به سرور میفرستیم ! شما وقتی که میخوایی ببینی فرمت ایمیل طرف درسته یا شماره تلفن یا خیلی چیزهای دیگه که نمیتونی بیایی بگی چون این فیلد پر شده پس حتما درسته !
درسته ؟:wink:

من برا اینکه بفهمم فرمت ایمیل طرف درسته یا نه هیچوقت مزاحم سرور نمی شم و با عبارت های منظم جاوا اسکریپت این کار و انجام میدم

شرط فقط خالی بودن یا پر بودن نیست ، ولی با جاوااسکریپت جز اون مواردی که باید از دیتابیس چک شن بقیه رو میشه

کامل چک کرد ! منظورم از دیتابیس مثلا میخوایم ببینیم کاربری با این username هست یا نه !

Masoud1365

مدیر انجمن
منظورم از دیتابیس مثلا میخوایم ببینیم کاربری با این username هست یا نه !

من منظورم کلا این بود که شما که میگی لفظ ajax مناسب نیست بگم همیشه فقط با جاوا هم نمیشه کل فرم رو چک کرد.:wink:
موفق باشید.

foranyone

Well-Known Member
من منظورم کلا این بود که شما که میگی لفظ ajax مناسب نیست بگم همیشه فقط با جاوا هم نمیشه کل فرم رو چک کرد.

بله همیشه نمیشه کل فرم رو با جاوااسکیپت و نه جاوا چک کرد بخصوص مواقعی که نیاز داریم از دیتابیس چیزی رو چک کنیم

ولی من با این حرف شما مشکل دارم :

اتفاقا خیلی هم خوب میشه فرمت ایمیل و فرمت شماره موبایل و ... رو چک کرد و یه صحت اطلاعات رو قبل از ارسال بهخ سرور تائید

کرد یعنی میشه گفت طرف فرمت شماره موبایل رو درست وارد کرده یا نه

میشه فهمید اگه ظماره طرف با 0950 شروع شده این شماره غلطه و ....

Masoud1365

مدیر انجمن
اتفاقا خیلی هم خوب میشه فرمت ایمیل و فرمت شماره موبایل و ... رو چک کرد و یه صحت اطلاعات رو قبل از ارسال بهخ سرور تائید

کرد یعنی میشه گفت طرف فرمت شماره موبایل رو درست وارد کرده یا نه

میشه فهمید اگه ظماره طرف با 0950 شروع شده این شماره غلطه و ....
بله موافقم بنده هم عرض کردم که این رو به عنوان مثال گفتم :wink: وگرنه حرف شما متین است : دی

جدیدترین ارسال ها

بالا