[phpNuke] نسخه 8 نیوک که همراه با vBulletin باشه ...

ALI4GHA

Member
دوستان سلام

من دنبال نسخه 8 نیوک که همراه با vBulletin باشه می گردم یعنی به جای phpbb از انجمن های vBulletin استفاده شده باشه البته خودم نسخه فروشی اون رو سراغ دارم ولی دنبال مفتش می گردم

اگه کسی سراغ داره منو بی خبر نگذاره

:D :D :D

J4vad

Member
دوستان سلام

من دنبال نسخه 8 نیوک که همراه با vBulletin باشه می گردم یعنی به جای phpbb از انجمن های vBulletin استفاده شده باشه البته خودم نسخه فروشی اون رو سراغ دارم ولی دنبال مفتش می گردم

اگه کسی سراغ داره منو بی خبر نگذاره

با سلام دوست عزيز ما در حال فارسي سازي هستيم نه تنها vBulletin.v3.6.4 رو داره بلكه Invision Power Board , phpBB, Simple Machines, Mymartbb, XMB, Usebb رو هم داره مجانيه مجاني مفتي در اختيار هموطنان عزيز قرار ميگره و پشتيبان ما هم Www.Persianhosting.Ir است دوستاني كه در اين زمينه Php و Ajax و فارسي سازي Phpnuke توانايي دارند همين جا از اونها دعوت به عمل مياد تعداد نفراتي كه پذيرفته مي شود محدود است با شماره :09126986320 يا Yahoo ID:Wiseboy_2006 ارتباط برقرار كنيد يا حق .

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

ببين اول اين رو بگم به محض اينكه vb در سايت فعال بشه سريعا سايتت ميره هوا توسط سايت رسميش !
اين اتفاق بارها افتاده !

اما جدا از اين مباحث ...

در همين انجمن بحثش هست كه به نتيجه هم رسيد .. يكي از كاربران ماژول vb براي نيوك رو معرفي كرده بود كه براحتي ميتونستي از Vb به جاي phpbb استفاده كني .
بگردي پيداش ميكني .

S4DEGH

Well-Known Member
يعني سايت بي سايت !!

بابا Vb غير رايگان هست . و هر كسي نصب كنه نسخه نالش رو سريعا شناخته شده و از طرف سايت رسميش به ديتاسنتر سايتت گزارش داده ميشه كه سايتت رو ببندن !

جدیدترین ارسال ها

بالا