sasan4u گفت:
در ضمن من يك تشكر ديگه هم به شما بدهكارم بابت اينكه ماژول عضويت رسمي ناك كه خودتون نوشتيد نسخه مربوط به 7.5 اون رو قبل از اينكه در سايت خودتون منتشر كنيد به درخواستم برام فرستاديد اميدوارم در آينده بتونيم از تجربيات فني شما بيشتر استفاده كنيم
با سلام و تشكر از شما
دوست عزيز ، اولا از طرز فكر و درك بالاي شما ممنونم . در ثاني تشكر لازم نيست اين يك وظيفه است . ضمنا به اطلاعتون برسونم اين ماژول به طور كامل بازنويسي شده و بزودي در ماژولي بعنوان Our_Company ارائه خواهد شد . دمو را در اين آدرس ببينيد :
http://www.iranportals.com/demo آقاي ساسان عزيز اين مشكل يك باگ نيست يك اشتباه فاحش برنامه نويسي است . لازم به ذكر است در حال حاضر سايتهاي nukefixes و nukescripts به طور جدي در حال تهيه روشي بهتر براي محافظت از اين نسخه هستند . لطفا توجه كنيد تغيير فانكشن مديريت ماژولها از نسخه هاي قبل به نسخه 7.5 كاري منطقي است لكن در پياده سازي اين فانكشن جديد يك اشتباه اساسي صورت گرفته . بذاريد واضحتر بگويم همانطوريكه مي بينيد مديريت ماژولها به خود ماژول اضافه شده و فايل auth.php حذف شده . يعني در شاخه هر ماژول شاخه اي بنام admin قرار گرفته است . از طرف ديگر براي اجراي مستقيم اين شاخه دستور محافظتي به كدها اضافه نشده است !! در هر حال توضيح كامل نحوه نفوذ را هنگام انتشار نسخه جادوئي 7.5 ارائه خواهم كرد . در ضمن شما علاوه بر اعمال كدهائي كه در بالا گفتم بهتر است در تمامي شاخه هاي نوك 7.5 فايل htaccess درست كنيد و متن زير را در اين فايل قرار بديد . اين جوري امنيت سيستمتون كلي بالا مي ره و اگر هم بعد از اضافه كردن اين فايل در اجراي فايل copyright.php ماژولها مشكل داشتيد يه فايل htaccess ديگه هم به تمامي ماژولها اضافه كنيد ( فايل دوم )
كدهاي فايل htaccess براي شاخه هاي include - language - modules - admin و ...
کد:
<filesmatch "\.(php3?|tpl|inc|txt|cfg)$">
deny from all
</filesmatch>
كدهاي فايل htaccess براي تمامي ماژولها براي اجراي فايل كپي رايت :
کد:
<FilesMatch "copyright\.php">
allow from all
</FilesMatch>
اگر خواستيد مي تونيد نسخه magic nuke 7.5 را از سايت ايران پرتالز iranportals.net بگيريد و خودتان فايلها را ببينيد و از فايلهاي آماده استفاده كنيد .
يك مطلب مهم !! طرح اين مسئله در اين انجمن بي احترامي به كار گروهي نيست بلكه من از اولين نفراتي بودم كه نسخه IDNA را گرفتم و ضمنا چند تا مورد هم ديدم كه براي مدير پروژه ايميل مي زنم . من به همنه دوستان احترام قائلم . ضمنا ما مي تونيم با همفكري كاري كنيم كه از مصرف كنندگي به توليد كنندگي برسيم . يعني بجاي طرح مطالبي مثل آش ريخته و غيره بيائيم همديگر را تقويت كنيم به خاطر اسم وطنمون .
بگذريم الان دارم دو تا ماژول جامع مي نويسم يكي ماژول اطلاعات پزشكي كه چند زبانه است و ديگري نسخه جديد ماژول عضويت رسمي ! دموي اين ماژولها را ببينيد و نظر بديد تا بتونيم يه كار خوب ارائه كنيم به خاطر اسم ايرون !!
ممنونم از شما ساسان جان
موفق باشيد
منصور