نسخه 2 phpBB فارسی + ...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا در هر صورت شما بايد نام كاربري و پسورد خودت رو بزني توي فايل config ...
آقا كنترل پنل شما cpanel هستش؟

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد من اين رو تا كامپيوتر خودم رو اپاچي امتحان مي كنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا پس اصولا يوزت بايد root باشه پسورد رو هم بايد خالي بذاري...
الان يوزر و پسورد رو چي ميزني آقا؟!

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد يوزر من babak پسورد هم honor اقا مجيد حالا شما نمي تونيد يه فايل sql مثل ناكه درست كنيد بديد به من من الان يه هفته است سر اينش گيرم
دستتون درد نكنه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا آخه الان مشكل شما كانكت شدن به ديتا بيسه .. شما بايد در نهايت بياين توي فايل config.php رو تنظيم كنيد..
من ميتونم اينكارو بكنم اما نميكنم :lol: :wink: تا بتونم اينطوري مشكلتونو ريشه اي حل كنيم .. چون الان اگر اين فايل رو بدم كارت راه بيفته فردا دوباره بخواي نصبش كني باز كلات پيش ما گير ميشه :lol: خودت اگر كامل ياد بگيري خيلي بهتره ...

آقا راستي يكي چيزي ديتا بيس رو ايجاد كردي؟‌بايد بري توي phpMyAdmin يك ديتا بيس ايجاد كني

قربانت

مجيد

sambol

Active Member
دمت گرم اقا مجيد خيلي باحالي باشه
اقا مجيد من با ناكه خيلي كار كردم ديتابيس هم نصبه
درست چند تا برنامه جانبي هم نصب كردم از ديتابييس سر در ميارم فقط نمي دونم چرا تو اينجا گير مي ده تو بي بي قيلي كه شما ساخته و فارسي بود اون رو هم نصب كردم دو سري پيغام داد ولي سري سوم رفتم تو mysql cc ديدم با همون پسوندي كه بهش دادم ساحته بعد رفتم بقيه مراحل رو نصب كردم ولي حالا اين اصلا رد نمي كنه حالا ما مونديم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا شايد يك سري تيبلها ايجاد شده حالا كه ميخواد دو باره ايجاد كنه ارور ميده.. برو اون ديتابيسي كه قبلا ايجاد كردي رو پاكش كن دوباره ايجاد كن آقا..

ضمنا از برنامه cd.php استفاده نكن خودت برو توي phpMyAdmin يا MySQL CC ديتابيس رو ايجاد كن

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد اصلن نمي شه هر كاري كردم گير مي ده خوب حالا اقا مجيد ميگيم اشكال از كامپيوتر ما اگه به نظر شما من اپلود كنم رو اينترنت امتحان كنم درست بياد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بعيد هم نيستش شايد تنظيمات سرورت خود انجام نشده...بريز روي اينترنت اونجا كار كنيم

مجيد

sambol

Active Member
اين تا حالا چندمين باري هست كه من تو مجيد انلاين با اين جور قضايا روبرو مي شم نمي دونم خالي مي بندن يا يا دشون مي ره احتمالا يادشون مي ره اخه مشغله فكري بچه ها زياده هر رزو يه پرتال مياد قبلي رو ول مي كنن مي چسبن به جديده

kami_mz

Well-Known Member
آقا همچنان تمام اين مشلات از جانب بنده بوده و از تمامي دوستان پوزش مي طلبم.

جدیدترین ارسال ها

بالا