نسخه 2 phpBB فارسی + ...

ied

Member
کسی هست که این نسخه رو بخواد اگه می خواین بگین من واسه دانولد بذارم! :wink:

ied

Member
با سلام!

امکاناتی که به اين نسخه از phpBB farsi اضافه شده است به شرح زير می باشد:ارسال پاسخ سريع
تاريخ شمسی
ذخيره تمام ip ها در يک فايل مجزا به نام data.php و نمايش ip در هنگام ارسال موضوع جديد
نمايش تاريخ شروع موضوع با قرار گرفتن موس بر روی موضوع
نمايش وضعيت کاربر در سايت هنگام مشاهده موضوع
استفاده از خروجی rdf
استفاده از خروجی rss
قوانين سايت
ماژول بسيار کاربردی Knowledge Base
وجود يک تول بار در انتهای سايت برای دسترسی به ۳ سايت قبل و بعد و چاپ و ...
امکان حذف تيبل های اضافی از بانک اطلاعاتی phpBB
امکان unistall کردن phpBB )حذف تيبل ها از بانک اطلاعاتی(
استفاده از ماژول user List for admin که امکان اديت کردن خيلی چيزا رو به مدير سايت می دهد
فايل نصب تمام ماژول ها در فلدری مخصوصی
زبان شيرين فارسی برای تمام قسمت های سايت از جمله ماژول ها و قالب فارسی برای آنها
و ....

در ضمن اگه کسی اديتوری برای اين نسخه بنويسه خيلی ممنون می شم!

اگه کاری اديتور زود تر تموم بشه می ذارم واسه دانلود عموم!

ied

Member
آقا كامبيز مخلصيم!چرا قراره ولي هنوز اديتورش مونده مي خاوم تغييرش بدم!با حال بشه!اگه كسي هست معرفي كنين من بهش بگم!

sambol

Active Member
اقا عجب چيزه قشنگيه با توجه به تعريفهاي شما اگه همينم بديد بينيم ممنون مي شم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا از همين اديتور هاي اينجا استفاده كن اينا مگه چشه آقا؟!

مجيد

ied

Member
آقا مجيد مي شه يه ايدتور معرفي كنين كه بشه رو phpBB سوار کرد و bbcodes رو هم داشته باشه!اگه می شه ادیتور خودتون رو بدین!مرسی

ied

Member
سلام!ببخشيد كه دير شد تا امشب مي ذارم 2 تا ماژول توپ گير آوردم حتما بايد نصب كنم يا علي!اديتورم درست شد!

ithf

Member
سلام.
من يه سوال داشتم كه اگر احمقانه به نظر اومد منو ببخشيد،

سوالم اينكه، كه آيا اين PHPBB فارسي كه شما صحبت ميكنيد در بارشم براي نوك ميباشه و يا اينكه تنها STAND ALONE انجمن ميباشه و اگر خير، آيا امكان دوره توي نوك هم بگذارمش يا خير؟

pamjadi

Member
آقا ممنون خيلي قشنگ و خوب شده !
ithf جان اين به انجمن خالي هست
خود نيوك داخلش انجمن داره اونم مثل همين phpbb
هست ولي اگه بخواي از اين phpbb تغيير داده شده توسط دوستان استفاده كنيد بازم مي شه نصبش كرد !

ithf

Member
سلام.

ممنون از جواب شما
من مخيواهم اين نسخه را دريفات كنم، اگر امكان داره، بريم پروسه نصب كردن اون را توي نوك بگويد، خوشحال ميشم....

ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ithf جان اين نسخه در phpNuke نصب نميشه.. اون نسخه اي كه در نوك نصب ميشه نسخه port شده هستش كه الان ديگه به اون صورت نيستش چون كه خود phpNuke خودش phpBB رو داره و نياز به نصب مجدد نداره

مخلصيم

مجيد

ithf

Member
يه جهان ممنون شما آقا مجيد.
ازينكه سوالات بي سر و پا ميكنم منو ببخشيد...

من اصلا“ از شهر و كشور گرافيك هستم و با ين نوك و انجمن ها تازه سر و كار پيدا كردم
اگر چه منو توي بخش هاي photoshop و 3d max نميبينيد، ولي من بيشتر با گرافيك سر و كار دارم...

ازينكه سوالاتم احمقانه هست، منو ببخشيد.

مخلص شما

sambol

Active Member
اقا مجيد اين phpbbرو وقتي مي خواي نصبش كني ساختن ديتابيسيش خيلي ازيت مي كنه هي ژيغام هاي بي خودي مي ده نمي شه مثب ناكه يه دونه ديتابيس براش بسازيد بعد ازش بك اپ بگيريد در اختيار ما بزاريد اون جوري ماله همه راحت تره بعدش هم تو قسمت نصبش جايي كه پسوورد ادمين رو وارد مي كني گير مي ده مي گه تاديه با كلمه رمز اول يكي نيست در حالي كه يكي هستش من هم 30 يا 40 بار زدم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اتفاقا نصب phpBB خيلي راحتر از نوك هستش.. كاري كه نوك كرده به نظر من اشتباه هستش كه ديتا بيس رو به اينصورت بايد ساخت...

پيغامهايي كه بهت ميده رو اينجا بگو (البته فكر كنم اگر تاپيك جديد باز كني بهتر باشه) تا ببينيم مشكلت مجاست آقا

قربانت

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد اين پيغام ها رو مي داد
Warning: mysql_pconnect(): Access denied for user: 'MzpzaWFtYWs6YjJmODIzZjI0Y2VlMjZm@localhost' (Using password: YES) in c:\apache\apache\htdocs\phpbb1\cd.php on line 3
Could not connect to DataBase Check your Host Name, UserName and Password

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا چه يوزر نيم باحالي داري :lol:

کد:
MzpzaWFtYWs6YjJmODIzZjI0Y2VlMjZm

اينو چطوري تونستي حفظش كني :wink: آقا اين مشكلت از اينه كه يا يوزر نيم رو اشتباه ميزني يا پسورد رو يك بار ديگه پسورد و يوزر نيمت رو چك كن host name رو هم بزن localhost

قربانت

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد دمت گرم بابا اين يوزر نيمم نيست كه خودش مي ده يوزر من پنج حرفي هستش پسورد رو هم درست مي زنم ولي بازم گير مي ده حالا اقا مجيد اگه من اين بي بي رو تو يه پوشه تو لوكال هاست بزارم يعني رو نريزم نام سايت همون لوكال هست رو بايد بدم يا پوشه رو هم وارد كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا