نسخه کامل این برنامه رو کی داره ؟؟

Alij7

New Member
سلام دوستان من دنبال نسخه کامل برنامه [swf protectin ] هستم اما همه جا نسخه تریالشه !!
کسی هست که رجیستری شده برنامه رو داشته باشه ؟؟
ممنون میشم کمکم کنه !

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ورژن نرم افزار رو بزار شاید تو آرشیوم داشته باشم کرک رو

اسم نرم افزار + ورژن

موفق باشید

Alij7

New Member
سلام دوست عزیز ممنون از شما اما این فایل هم تریال بود :sad:

armanbm

کاربر VIP
من تو یه انجمن خوندم که یارو نوشته بود با Assembler برنامه رو باز کرده و با یک دستور jmp یعنی همونjump ساده تونسته محدودیت تریال بودن برنامه رو از بین ببره. ولی نگذاشته بودش....

یک جای دیگه خوندم که این برنامه باز هم قابل برگشت هست.... البته جای مطمئنی نبود و فقط یک انجمن بود که یک شخصی گفته بود تو 45 دقیقه تونست....!!!

Alij7

New Member
دوست عزیز اون برنامه فقط کدهای فلشو فیلتر می کنه ولی این برنامه که من دنبالش می گردم کلا Swf رو فیلتر می کنه و تو decompiler حتی عکس های استفاده شده در فایل فلش هم دیده نمیشه !!! و دیگه decompiler تو reSource کردنش ناتوان می شه !!

++Hadi++

Active Member
یه راه ساده واسه محافظت از اکشن و فایلهای داخلی اون پیدا کردم که حتی با برنامه sothink swf نتونستم اونو باز کنم .....ها ها ها...

Alij7

New Member
دوست عزیز این برنامه فقط اسکریپت ها رو فیلتر می کنه اما این برنامه که من دنبالش هستم کل فایل رو فیلتر میکنه! طوری که وقتی با decompiler باز بشه هیچ کدوم از فایلاش { عکس - آهنگ - اکشن و ... } باز نمیشه ! و دیگه decompiler قادر به ReSource کردنش نمیشه !

++Hadi++

Active Member
روشی که من می دونم بدون هیچ برنامه ای و بدون هیچ چیز اضافی و دردسری این کار رو می کنه ...

armanbm

کاربر VIP
روشی که من می دونم بدون هیچ برنامه ای و بدون هیچ چیز اضافی و دردسری این کار رو می کنه ...

سلام!
هادی جان اگه فکر میکنی با پابلیک کردن روشت احتمال داره روشی برای decompile کردن دوباره ی اون پیدا بشه، لطفا پابلیکش نکن و اینجا نگو!
تو پیغام خصوصی به این رفیقمون بگو... اما اگه فکر نمیکنی اینجوری بشه پس لطفا بگو ما هم یاد بگیریم منم به شدت به یه خوبش نیاز دارم اما متاسفانه تاحالا پیدا نکردم...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

والا بحث پابلیک نیست داریم روی چند برنامه Dicompiler تست می کنیم این روش رو بزودی هادی عزیز اگه خواستن

می تونند آموزشش رو بزارن . با تشکر از هادی عزیز

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
آونگ جان
تست کن و خبرشو بهم بده ...
من تست کردم ، sothink ارور داد و بسته شد ...:lol:
بعد بهتون پیغام خصوصی می دم تا زیاد تو کف نمونید ...

Mehrdad155

کاربر فعال
با سلام
این نسخه 2 و کامل برنامه با patch آن. امتحانش هم کردم سالمه.(اون لوگو را دیگه نمی ندازه تو صفحه)

http://rs786.rapidshare.com/files/408090817/TTRTT.CoM.SWF.Protection.v2.0.Cracked-F4CG.rar

با Sothink swf decompiler5.5 هم تستش کردم , decompile نشد.فقط سعی کن فایل swf شما preloader نداشته باشه.گرچه داشته باشه هم چندان مشکلی نیست.

موفق باشی - مهرداد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا