نسخه اولیه SeeMe به صورت آزمایشی راه اندازی شد

SeeMe چیست؟
SeeMe مکانی است برای معرفی و شناساندن هر شخص و حرفه به دیگران به ساده ترین راه ممکن و کاملا رایگان.
اگر شما تا بحال به عنوان یک شخص صاحب یک شغل و حرفه، در فکر راه اندازی یک وب سایت برای معرفی و شناساندن توانایی ها و استعدادهای خود و یا معرفی خدمات و محصولات خود در سطح وسیع بوده اید، ولی امکانات مورد نیاز برای راه اندازی یک سایت شخصی و کاملا متفاوت را نداشته اید، می توانید از خدمات ارائه شده توسط SeeMe! به صورت کاملا رایگان استفاده کنید.
شما با ثبت نام در کمتر از 20 ثانیه، می توانید برای خود یک وب سایت شخصی و یا تجاری ایجاد نموده و به معرفی خدمات خود بپردازید.
پس از ایجاد یک حساب کاربری در سایت، و انتخاب یکی از قالبهای موجود از بین قالبهای کاملا حرفه ای، فقط با چند کلیک صفحات مورد نیاز خود را ایجاد کرده و وب سایت خود را در کمتر از چند دقیقه بدون نیاز به دانش وب و بدون پرداخت هزینه ای به شرکت های ارائه دهنده خدمات وب و یا پرداخت هزینه های سالیانه راه اندازی کنید.

درحال حاضر سایت در مرحله تست هست و عضویت برای همه امکان پذیر نیست.

دوستانی که مایل به تست سایت هستند لطفا در قسمت تماس با ما ایمیلشون رو بزارن تا جزییات اکانتشون براشون ارسال بشه.

نظر شما و گزارش مشکلات برای ما خیلی مهم هست و ممنون میشم هر نظری و مشکلی رو برای ما از طریق همون فرم تماس با ما ارسال کنید.

http://www.seeme.ir

unknown_i3oy

Well-Known Member
این که چیزی نداره ... بهتر نبود صبر میکردین کامل شه بعد معرفیش میکردین ؟

از نظر کامل بودن که کامله
همونطور که گفتم برای این معرفی کردم که دوستان تستش کنن و مشکلاتش رو بگن و هم اینکه اگه نظری دارن مطرح کنن
برای تست کردنش هم چون نمی خوام هرکسی بتونه عضو بشه فعلا توی چندتا فروم معرفی کردم که فقط کسانی که تمایل دارن اعلام کنن تا اکانت براشون ساخته بشه

دوستان عزیز،
بالاخره عضویت در سایت SeeMe برای همه امکان پذیر شد.
لطفا نظر خودتون رو در مورد سایت همینجا بگید
ممنون

a_hossein

Member
از نظر ظاهری ( گرافیک ) نمای بدی نداره
اما از نظر کاربردی جای کار داره !!!
یک سایت دیگه ای هم هست که همچین طرحی رو راه اندازی کرده ، یک سایت ایرانی هم بود متاسفانه آدرسش رو فراموش کردم !!!
در کل خوبه انشالله بهتر هم خواهد شد :wink:

ممنون از اینکه نظرتون رو گفتین
جای کار که زیاد هست هنوز
همونطور هم که گفتم نسخه اولیه هست و یکسری کاستی ها و مشکلاتی داره
به خاطر همین اینجا معرفی کردم و از دوستان خواستم نظراتشونو بگن
در مورد ایده هم، من مشابه فارسی شو تا حالا ندیدم

جدیدترین ارسال ها

بالا