نرم افزار !!! Setup Maker

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dاین هم نرم افزار Exprience Setup Maker که ساخت خودم هستش و در نوع خودش فوق العاده هستش , توسط این نرم افزار میتوانید برای برنامه های خود فایل Setup بسازید.
ضمنا این نرم افزار نسخه ی آزمایشی است و حالا حالاها باید روش کار بشه و یکی از مشکلات نرم افزار که 100% قابل حل هم هست درست کردن shourtcut از نرم افزار بر روی Desktop میباشد.

:wink:نظرات و مشکلات و پیشنهاداتتون رو در مورد نرم افزار بگید تا در ورژن بعدی نرم افزار به کار بروند.

برنامه نویس : مجتبی تاجیک

تصویری از محیط نرم افزار:

Setup%20Maker.jpg

دانلود نرم افزار با حجم 2300 کیلوبایت

peyman136

جالبه ، فوق العادست اما بهتره يه دستي تئ گرافيكش ببري دكمه هاشم يكم دست كاري بكن بعضي جاهاهم غلط املايي داره كه بهتره درست بشه تا ديگه مشكلي باقي نمونه
براي مثال musik رو به music تغيير بده
.
خوب اين يه شوخي بود بهت برنخوره ولي يه همچين اشتباهاتي از ارزش كار كم ميكنه
ولي در كل اجراي همين كاري با mmb فوق العادست

Peyman136

Silver Soft

:)
درمورد غلط املایی ببخشید این برنامه 2 ساعته نوشته شده و اصلا رو قیافه و کلماتش دقت نکردم,این موزیک رو هم اصلا یادم نبود الان که گفتین دیدم واقعا ضایع هستش :neutral:

داشتم بهش فکر میکردم که یهو یه چیزی به فکرم رسید و نوشتمش و فقط برای تست هستش و حالا حالا ها باید روش کار بشه ولی 100% عملی میشه.

:wink:لطفا اگه مشکلی داره بگید تا برطرفش کنم و در ضمن دارم رو این کار میکنم که مثل الان خوروجیمون چند تا فایل نشه و یک فایل exe. بشه یا فوقش 2 تا فایل که یکی فایل اجرایی و اون یکی اطلاعات و موزیک و عکس باشه.

بازم ممنون

:wink:فعلا ... یا حق ...

Silver Soft

:Dقابلیت ساخت shourtcut هم درست شد .
الان برنامه رو هرجا نصب کنید یه shurtcut به اسم خود فایل اولیه ای که تو برنامه setup maker باز کردید رو Desktop میسازه.

دانلود با حجم 1700 کیلوبایت

Silver Soft

:shock::shock::shock:آقا من هرچی به زهنم میرسید به نرم افزار اضافه کردم و نکته ی مهم و جالب اینکه فایل خروجی هم فقط شد یک فایل Exe.

قابلیت ها :
* قرار دادن عکس پشت زمینه
* قرار دادن عکس کناری
* قرار دادن موزیک
* انتخاب رنگ متون بر اساس عکسها ی انتخاب شده
* قرار دادن آیکون
* قرار دادن اطلاعات
* انتخاب نوشته ی Title
:)*** فایل خروجی 1 فایل ***

ینو ببینید و نظرتون رو بگید و اگرم مشکلی داره بگید تا رفعش کنم و این فقط برای آزمایشه و رو گرافیکش اصلا کار نکردم و حتی غلط املایی ها رو هم درست نکردم.

دانلود با حجم 1.5 مگابایت

Silver Soft

نسخه ی تکمیل شده ی نرم افزار setup maker !

42.gif
ورژن تکمیل شده ی نرم افزار Setup maker که در نوع خود عالی بوده و فکر میکنم یکی از بزرگترین پروژه های ساخته شده با مالتی مدیا بیلدر میباشد و در ضمن خیلی هم برای این پروژه زحمت کشیدم و بزرگترین پروژه ی من تا به امروز بوده و با تست های من هیچ مشکلی نداشته و به صورت عالی کار کرده ولی بازم اگر مشکلی داشت بگید تا بررسی کنمش.

:shock:در ضمن در این پروزه فقط از دو پلاگین برای title و برای ساخت shurt cut استفاده شده و برای خروجی که یک فایل است از هیچ پلاگینی استفاده نشده و تمامی آن با دستورات mmb میباشد.

Setup%20Maker.JPG

دانلود نرم افزار با حجم 2 مگابایت​

silvercover

کاربر متخصص
من یه سری مشکل رو توی کار با برنامه دیدم. اول اینکه برنامه باید طوری باشه که اگر کاربر در حین کار با ستاپ ساز مثلا یه کادر بازگشایی فایل رو با زدن دکمه Cancel پاسخ داد با پیام خطا مواجه نشه. دوم اینکه اینطور که معلوم هست برنامه نیاز داره تا تمام عناصر مورد نیاز از جانب کاربر بهش داده بشه و اگر مثلا عکس زمینه و ... در اختیارش قرار داده نشه به مشکل بر می خوره و هنگ میکنه.

سیستم Error گیری برنامه ضعیف هست. تا حدی که اگر هیچ فایلی رو هم جهت ساختن ستاپ به برنامه معرفی نکنیم و دکمه پابلیش رو بزنیم یک فایل ساخته میشه! علاوه بر این چرا این قابلیت برای برنامه گذاشته نشده که مسیر خروجی از کاربر پرسیده بشه؟

مطلب بعدی عدم انتخاب چند فایل همزمان توسط کادر انتخاب فایل هست که باید هر دفعه به تنهایی انجام بشه که به نظرم مطلوب نیست. یه جایی هم باید باشه تا فایل یا فایل هایی رو که انتخاب شده و قرار هست ستاپ براشون ساخته بشه رو به صورت لیستی نشون بده.

در نهایت با تمام زحمتی که کشیده شده به نظر من باید خیلی بیشتر روی این برنامه کار بشه.

تشکر.

Silver Soft

:Dبا تشکر از شما آقا حامد.

باید بگم که هنوز این نسخه ی نهایی نیست و دارم روش کار میکنم و یکی از مشکلاتی که به فکر خودم هم رسده بود همون عدم توانایی برنامه برای انتخاب چند فایل همزمان برای یک برنامه است که به زودی حل میشه.

:wink:نکته ی بعد اینکه error گیری برنامه که هیچ کاری نداره و بسیار ساده است اون رو هم درست میکنم .
:shock:مسیر خروجی هم همینطور کاره ساده ای هستش اونم درست میکنم.

در نهایت الان مشکل گرافیک کار و انتخاب چند فایل با هم هست که انشاال... حلش میکنم.

مهم اینکه استارت کار زده شده و کار انجام شده و الان فقط جزییات مونده.

Silver Soft

:Dآقا من الان به تاپیک های قبلی رفتم و پست های زیادی در مورد ساخت یک setup maker دیدم که هیچ کودوم عملی نشده بودن و یا خروجیشون 1 فایل نشده بود یا حجمش بالا بود و یا مشکلات دیگه ...

:wink: ولی من تمامی این مشکلاتو سعی کردم تا اونجا که مشیه حل کنم اونم بدونه پلاگین که خدارو شکر این کار عملی شد و این پروژه هم 100% عملی شد و فکر میکنم کار بزرگی باشه این پروژه خصوصا این که فقط با 2 پلاگین ساخته شده.

1.flody که ساخت خود آقا حامد گل هست و برای ساخت و حذف پوشه ازش استفاده شده .
2. sys metrix برای title پنجره.

:wink:در ضمن اسکین نرم افزار هم داره درست میشه و ...
:wink:مشکلاتی هم که آقا حامد گفت رفع شدن اگر بازم مشکلی داره بگید تا حلش کنم چون میخوام تا آخر همین هفته ورژن آخر و تکمیل شده ی نرم افزار رو بنویسم و بزارم تو انجمن.

:Dفقط خواهش میکنم هر کودوم از دوستان که میتونن برنامه رو بگیرن و تست کنن و اگه مشکلی به جز مشکلاتی که آقا حامد گفتن داشت بگن ممنون میشم چون میخوام برنامه عالی دراد و بدونه نقص.

:)فعلا ... یاحق ...

سلام دوستان

مجتبی جان چند تا چیز هست که واجب دونستم با حرفایی که زدی بهشون اشاره کنم .

ستاپ ساخته شده به هیچ وقت قابل حمل نیست و اگه کسی ستاپت رو ببره روی یه کامپیوتر دیگه کار نمیکنه حالا میدونی چرا ؟؟ چون در واقع فایل ساخته شده یک فایل نیست و بقیه ی فایلها میره توی یک مسیر که از چشم کاربر مخفی هستش و از اونجا کپی و برداشته میشه و وقتی میره روی یک کامپیوتر دیگه اون فایلها وجود ندارن که ستاپ بخواد کار بکنه .

پس شما هنوز نتونستید از ستاپت ساخته شده یک فایل مستقل و واحد رو تشکیل بدین . اگر کامپایلر من رو دیده باشین اون این کار رو میکرد و یک فایل واحد میساخت و به راحتی در تمام سیستمها کار میکرد . بدون هیچ فایل اظافه ای .

یا حق ....

Silver Soft

:neutral:من یه بار تست کردم ولی نه با 2 تا سیستم بلکه با 2 یوزر مختلف ولی کار کرد در ضمن این رو هم بگم که در یوزر های مختلف آدرس temp فرق میکنه .

نمیدونم یه بار دیگه با 2 تا سیستم تست میکنم اگه کار نکرد باید یه فکر دیگه بکنم براش و از شما هم منون آقا مهران.

ولی من دست بر نمیدارم و به هر شکلی که باشه این برنامه رو میسازم.

Silver Soft

:)بله حرف شما درست آقا مهران برنامه یه مشکل داره ولی حلش میکنم و ازتون ممنون بابت گفتن این مشکل.

خواهش میکنم عزیزم . قابلی نداشت .

در ضمن باید بهت بگم که اظافه کردن فایل به فایلهای اجرایی بیلدر همچین کار اسونی هم نیستش .
به قول حامد فایل اجرایی بیلدر یه دونه اتاق داره که اونم جای همون فایل mbd هست که باید بهش وصل بشه .
تو هم باید مثل من بنایی رو یاد بگیری تا بتونی چند تا اتاق توش واسه ی خودت بسازی تا بتونی توشون وسایلت رو بزاری .....

یا حق .....

Silver Soft

:wink:بلاخره به نتایجی رسیدم و در ضمن آقا مهران پروژه ی کامپایلر شما به هیچ وجه با روشی که من پی بردم در اون به کار بردین نمیشه فایل رو توش ذخیره کرد . درسته ؟

شما تو اون پروژه کار جدید و جالبی کردین و ایده ی خوبی بود ولی با روش شما فقط میشد مقادیر رو ذخیره کرد یعنی طول و عرض کلید و رنگ که همه یه مقدار بودن و ذخیره میشدن ولی فایل رو به هیچ وجه امکان نداشت .

ولی دارم به یه جاهایی میرسم که وقتی کاملا درست شد و مشکلاش حل شد خبرش رو میدم.

iranmedia

Member
دوست عزیز یک کار نو انجام بده
نرم افزارت عاله ولی ییک کاری کن عکس ها ی پشت زمینه حرکت کنندو یا اضافه کردن فایل فلش
ویا افزودن و طراحی دکمه های ستاپ
ممنون
اگه این جوریی بشه خیلی عالی هست
ممنون

:wink:بلاخره به نتایجی رسیدم و در ضمن آقا مهران پروژه ی کامپایلر شما به هیچ وجه با روشی که من پی بردم در اون به کار بردین نمیشه فایل رو توش ذخیره کرد . درسته ؟

شما تو اون پروژه کار جدید و جالبی کردین و ایده ی خوبی بود ولی با روش شما فقط میشد مقادیر رو ذخیره کرد یعنی طول و عرض کلید و رنگ که همه یه مقدار بودن و ذخیره میشدن ولی فایل رو به هیچ وجه امکان نداشت .

ولی دارم به یه جاهایی میرسم که وقتی کاملا درست شد و مشکلاش حل شد خبرش رو میدم.

نه مجتبی جان اینطور که میگی نیست.

تو اون روش من میتونستم برنامه به برنامه فایل هم اظافه کنم .

حتی فایلهای 10 گیگابایتی :shock:

در هر حال . منتظرم کار تو رو هم ببینم . :)

یا حق ...

جدیدترین ارسال ها

بالا