[phpNuke] نرم افزار localhost ساز روي كامپيوتر با ساپرت Zend Optimizer

اگر كسي يك نرم افزار مانند easy php , Winlamp ... يا مشابه آنها كه Zend Optimizer را پشتيباني كنه ميشناسه يا چطوري ميشه برنامه Zend Optimize كه از سايت اصليش دانلود كرديم روي نرم افزار هاي easy php , Winlamp ... نصب كرد؟
من مي خواهم كه امكانات زير را داشته باشه:

MySQL روایت 4.1.14 و به بالا
PHP روایت 4 و به بالا
GD روایت 2 به بالا
Zend Optimizer

با تشكر از دوستاني كه ما را حمايت كنند.و به مشكلي كه من حدود يك سال است كه دنبالشم پاسخ دهند.
با تشكر:cool:

izone

Active Member
دوست من.

برنامه آماده ای که زند را هم داشته باشه را تا کنون ندیدم. شاید باشه ولی گمان نکنم که باشه. ولی نصب خود زند که آسان است.

من از سرور appserv بهره گیری میکنم که خیلی راضی هستم. ولی شما از هر برنامه سرور دیگری هم که بخواهید و برایتان آسانتر است میتوانید بهره گیری کنید.

پس از نصب برنامه سرور و دوباره خاموش و روشن کردن رایانه باید برنامه Zend Optimizer 3.3.0 را برای Windows x86 از اینجا دریافت میکنید: (برای دریافت باید عضو بشید):

http://www.zend.com/free_download/optimizer

فایلی را که دریافت کردید باید روی ویندوز راه اندازی کنید تا Zend Optimizer روی سرور شما نصب بشه. راه اندازی آن هم فقط پاسخ دادن به چند پرسش ساده است.

برای نمونه نشانی php.ini را میخواهد که معمولا در پوشه windows هستش. یا برای کدام نسخه آپاچی میخواهید نصب کنید که نسخه 2 هستش و روت سرور شما کجاست که زیر پوشه برنامه سرور در پوشه ای بنام appache هست میباشد.

C:\appserve\appache

امیدوارم که کمکی کرده باشم. اگر مشکلی بود همینجا بگید تا کمک کنم.

راستی فراموش نکنید که پیش از نصب حتما آپاچی را از کار بیندازید و همه برنامه های دیگر را ببندید.

پیروز باشید.

S4DEGH

Well-Known Member
با حرف فرهاد جان موافقم .. خود منم جدا گرفتمش نصبش كردم .. :)

izone

Active Member
خواهش دوست من. دشمنت شرمنده باشه. کار کوچکی بود که میدونستم گفتم.

راستی اگر نصب از اینراه سخته دیدم که appserv آغاز کرده یکسری پلاگین برای نسخه های جدیدش درست کنه. یکی از این پلاگین ها همین زند هستش که نصبش هم خیلی آسونه. تو تارنمای خودشان هم نوشته.

جدیدترین ارسال ها

بالا