splinter cell
Well-Known Member
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نرم افزار کمک آموزشی کارگاه حساب[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]Mathematic's Workroom V:1.0[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]Mathematic's Workroom V:1.0[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سلام به همه دوستان![/FONT]
بروبچه های قدیمی تالار که شناسنامه من دستشون هست و قبلاً هم نمونه کارهای منو دیدند.اما برای دوستان جدیدتر عرض میکنم که اگر احتمالاً خواستید بدونید که چطور میشه از بیلدر بغیر از اتوران سازی و تهیه برنامه های سیستمی در امر ساخت برنامه های چندرسانه ای و کمک آموزشی برای بچه ها استفاده کرد پیشنهاد میکنم این برنامه رو دانلود کنید.
مطمئنم ایده هایی زیباتر و جذابتر برای کارهای مشابه به ذهنتون خواهد رسید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
این برنامه ویژه مقطع ابتدایی و راهنمایی هست،[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]و به شکل یک بازی زمان دار طراحی شده و در اون سئوالهایی از چهار عمل اصلی ریاضی(جمع و تفریق و ضرب وتقسم) پرسیده میشه و کاربر باید با توجه به دو عدد و حاصل جواب تشخیص بده که از کدوم عمل اصلی استفاده شده!و هرچه سریعتر عمل کنه به تعداد بیشتری سئوال میتونه جواب بده و امتیاز بیشتری بگیره.[/FONT]
خیلی خوشحال میشم اشکالات احتمالی برنامه رو بیان کنید و پیشنهادات و نظراتتون رو بیان کنید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]یا حق![/FONT]
بروبچه های قدیمی تالار که شناسنامه من دستشون هست و قبلاً هم نمونه کارهای منو دیدند.اما برای دوستان جدیدتر عرض میکنم که اگر احتمالاً خواستید بدونید که چطور میشه از بیلدر بغیر از اتوران سازی و تهیه برنامه های سیستمی در امر ساخت برنامه های چندرسانه ای و کمک آموزشی برای بچه ها استفاده کرد پیشنهاد میکنم این برنامه رو دانلود کنید.
مطمئنم ایده هایی زیباتر و جذابتر برای کارهای مشابه به ذهنتون خواهد رسید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]و به شکل یک بازی زمان دار طراحی شده و در اون سئوالهایی از چهار عمل اصلی ریاضی(جمع و تفریق و ضرب وتقسم) پرسیده میشه و کاربر باید با توجه به دو عدد و حاصل جواب تشخیص بده که از کدوم عمل اصلی استفاده شده!و هرچه سریعتر عمل کنه به تعداد بیشتری سئوال میتونه جواب بده و امتیاز بیشتری بگیره.[/FONT]
خیلی خوشحال میشم اشکالات احتمالی برنامه رو بیان کنید و پیشنهادات و نظراتتون رو بیان کنید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]یا حق![/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دانلود [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif](حجم یک مگابایت)
[/FONT]
[/FONT]از اینجا هم میتونید دانلود کنید(با تشکر از SilverLightعزیز)
فایل های پیوستی
کیلوبایت, بازدیدها: 0)
آخرین ویرایش:
).