نرم افزار کمک آموزشی کارگاه حساب

splinter cell

Well-Known Member
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نرم افزار کمک آموزشی کارگاه حساب[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]Mathematic's Workroom V:1.0[/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سلام به همه دوستان![/FONT]
بروبچه های قدیمی تالار که شناسنامه من دستشون هست و قبلاً هم نمونه کارهای منو دیدند.اما برای دوستان جدیدتر عرض میکنم که اگر احتمالاً خواستید بدونید که چطور میشه از بیلدر بغیر از اتوران سازی و تهیه برنامه های سیستمی در امر ساخت برنامه های چندرسانه ای و کمک آموزشی برای بچه ها استفاده کرد پیشنهاد میکنم این برنامه رو دانلود کنید.
مطمئنم ایده هایی زیباتر و جذابتر برای کارهای مشابه به ذهنتون خواهد رسید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
Math_Workroom.jpg
این برنامه ویژه مقطع ابتدایی و راهنمایی هست،
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]و به شکل یک بازی زمان دار طراحی شده و در اون سئوالهایی از چهار عمل اصلی ریاضی(جمع و تفریق و ضرب وتقسم) پرسیده میشه و کاربر باید با توجه به دو عدد و حاصل جواب تشخیص بده که از کدوم عمل اصلی استفاده شده!و هرچه سریعتر عمل کنه به تعداد بیشتری سئوال میتونه جواب بده و امتیاز بیشتری بگیره.[/FONT]
خیلی خوشحال میشم اشکالات احتمالی برنامه رو بیان کنید و پیشنهادات و نظراتتون رو بیان کنید.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]یا حق![/FONT]​

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دانلود [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif](حجم یک مگابایت) [/FONT]​

از اینجا هم میتونید دانلود کنید(با تشکر از SilverLightعزیز)

فایل های پیوستی
rar.gif
Math_Workroom.part1.rar (650.0 کیلوبایت, بازدیدها: 0)
rar.gif
Math_Workroom.part2.rar (399.2
کیلوبایت, بازدیدها: 0)

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام بر آقا محسن عزیز.

برنامه ی جالب و کاربردی ئیه !!!!
البته من که فکر کنم دیروز بود از وبلاگت گرفتمش، بنظرم کاربردیه، از این جهت که پایه ی ریاضی رو که همون چهار عمل اصلی هست رو در قالب یک بازی امتیازی تقویت میکنه، و اگر مخاطبینش که همون دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنمایی هستند، باهاش ارتباط برقرار کنند، قطعاً باعث تقویت پایه ی ریاضی اونها میشه (از این جهت خیلی خوبه که دیگه مثل ما تو دانشگاه !! تو ریاضی هی درجا نمیزنن !!! :wink:).

گرافیک برنامه در حد خوبی هست ولی بنظرم اگه چندتا بکگراند دیگه هم بهش اضافه کنی بهتره، چون تنوع باعث میشه که محیط برنامه مخاطب (که اینجا بیشتر کودکان هستند) تکراری و کسل کننده نباشه.
مورد دیگه اینکه بنظرم میاد موسیقی اول برنامه زیاد دلنشین نیست و من شخصاً زیاد باهاش موافق نیستم، ولی موزیکی که در حین بازی پخش میشه بسیار شیرین و زیباست !!
و یه مورد دیگه اینکه دکمه های برنامه در قسمت زیرینشون دارای حساسیت مناسبی نسبت به موس نیستند، فکر کنم چون اونجا سایه ی دکمه ها قرار داره، و احتمالاً مقداری ترنسپرنت هست، وقتی موس به قسمت زیرین دکمه ها میرسه، دکمه ها پشت سر هم به حالت Mouse Over و Normal میرن، که اعصاب من رو بهم ریخت !!! :wink:

در کل از برنامت بخصوص ایده ی برنامه خیلی خوشم اومد، و همونطور که قبلاً هم بهت گفتم، خیلی خوب میشه اگه برنامه هات رو یکجا در یک تاپیک معرفی کنی، چون همگی دارای یک موضوع واحد هستند: ریاضی !

امیدوارم بیش از پیش موفق باشی.

splinter cell

Well-Known Member
گرافیک برنامه در حد خوبی هست ولی بنظرم اگه چندتا بکگراند دیگه هم بهش اضافه کنی بهتره، چون تنوع باعث میشه که محیط برنامه مخاطب (که اینجا بیشتر کودکان هستند) تکراری و کسل کننده نباشه.

ممنون محمدجان!
اینکار رو من برای نسخه های غیر اینترنتی برنامه هام یعنی اونهایی که روی سی دی میریزم و محدودیت حجمی ندارم انجام میدم اما توی این مورد سعیم بر این بود تا حد ممکن حجمش کمتر بشه!

در مورد دکمه ها : اون دکمه های چهار عمل ریاضی از نوع آلفا باتن هستند و شاید این حساسیتی که شما گفتی بخاطر خصوصیت این نوع باتن ها در برابر ترانسپرنت بودن بکگراندشونه برخلاف بیت مپ باتن ها!

در مورد موزیک هم همون جریان حجم و .... صادقه!
و توی فرمتهایmidi ,xm,mod یافتن موردی که کاملا مناسب این برنامه باشه یکم سخت بود!(یعنی توی کشکول ما بهتر از این نبود ;-) ).

با تشکر

Ehssan_it

Well-Known Member
من عکس ها رو غیر فعال کردم ( اینترنت فوق زغالی ) برای همین اینجوری شد ممنون.

edu

New Member
سلام. ممنون از نرم افزار کارگاه حساب. ولی من حدود 100 بار دانلود کردم ولی در آخرین لحظات می گوید که قادر به ادامه دانلود نیست. در صورت امکان یا در جای دیگری برنامه را آپلود کنید و آدرس جدیدی بدهید و یا اگر زحمتی نیست به آدرس ایمیل من ارسال کنید. چون واقعا علاقه مندم این برنامه را ببینم.( در ضمن مثل اینک چند نفر هم در خود سایت اصلی این نظر رو داشتند)
با تشکر
[email protected]

OMiD

Well-Known Member
سلام. ممنون از نرم افزار کارگاه حساب. ولی من حدود 100 بار دانلود کردم ولی در آخرین لحظات می گوید که قادر به ادامه دانلود نیست. در صورت امکان یا در جای دیگری برنامه را آپلود کنید و آدرس جدیدی بدهید و یا اگر زحمتی نیست به آدرس ایمیل من ارسال کنید. چون واقعا علاقه مندم این برنامه را ببینم.( در ضمن مثل اینک چند نفر هم در خود سایت اصلی این نظر رو داشتند)
با تشکر
[email protected]

با اجازه جناب splinter cell من واستون ميذارم.
آخه من همون روز دانلود كردم.

پیوست ها

• Math_Workroom.part1.rar
    650 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • Math_Workroom.part2.rar
    399.2 کیلوبایت · بازدیدها: 61

edu

New Member
سلام . بسیار ممنون و سپاس از silver light عزیز . دانلود کردم و با تشکر از رهیار و بقیه دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا