نرم افزار پایگاه اطلاعات املاک!

amin_bp

Member
سلام

اینم همون نرم افزاری که خودمونو کشتیم !! میدونم خیلی ساده اس ولی دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید !

راستییی با پرینتش هنوز مشکل دارم !

فک کنم فقط 10 بار اجرا بشه !!

سروس هم خواستین در خدمتیم !!:rose:

بعضی قسمت هاشو بستم که کم حجم بشه !:-?

پیوست ها

• 1.rar
    3.3 مگایابت · بازدیدها: 142
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
نمیخوام دلسردت کنم

ولی خیلی باید روش کار بشه

نمیشه باهاش کار کرد

اصلا در حد یه برنامه نیست

درضمن پس کو دیتابیسش ؟ :green:

amin_bp

Member
سلام ممنون از جوابت

دیتاس هم اول یکی با یه اسم بساز بعد با همون اسم که ساختی وارد شو . همین

میشه یکم بیشتر توضیح بدین . مثلا بگین کجاش ایراد داره یا راهنمایی کنین که چیکار کنم بهتر میشه ممنون (تازه کارم دیگه)!!

zozze

Active Member
سلام داداش رو گرافیکش همین طور که دوستمون گفت کار کن

واسه منو هاش هم به جای استفاده از Invert از Show/Fade Out استفاده کن اگر نمیخوای از کد نویسی فعلا استفاده کنی واسه بانک اطلاعاتیش هم من تخصص ندارم دوستان دیگه کمکت میکنن حالا

موفق باشی :wink:

amin_bp

Member
بازم سلام ببخشید هی مزاحم میشمااااااااا :دی

یکم تغییرات گرافیکی دادم :paint: یه 1 ساعتی روش کار کردم . یه نظر خوبی بدی چیزی بدید . راستی تو صفحه ی پایگاه داده هیچ کس هیچ نظری نداره ؟؟ خوب یه پایگاه داده از توی بایگانی درست کنید بعد با همون نام از پایگاه داده وارد بشین سخت نیسا !! دمتون

پیوست ها

• 1.rar
    3.7 مگایابت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

zozze

Active Member
بازم سلام ببخشید هی مزاحم میشمااااااااا :دی

یکم تغییرات گرافیکی دادم :paint: یه 1 ساعتی روش کار کردم . یه نظر خوبی بدی چیزی بدید . راستی تو صفحه ی پایگاه داده هیچ کس هیچ نظری نداره ؟؟ خوب یه پایگاه داده از توی بایگانی درست کنید بعد با همون نام از پایگاه داده وارد بشین سخت نیسا !! دمتون

سلام

داداش شرمنده اینجور میگم ولی اصلا به حرفم گوش ندادی منو ها باز هم وقتی میاریشون میمونن قاط دارن،نتونستم وارد محیط پایگاه دادش هم بشم که ظهری شد ولی الان نشد

از نظر گرافیکش هم که خیلیییییییییییییییی کار داره

فقط واسه لودینگ اولش میگی که با چی درست کردی ؟

موفق باشی

zozze

Active Member
سلام

نه منظورم این بود که هر بار که خط لود پر میشه یه متن عوض میشه خواستم ببینم واقعا داره چیزی رو میخونه یا کلا نمایشیه؟؟

مرسی

amin_bp

Member
نمایشیه :دی

ولی اولش و آخرش یه کارهایی میکنه ! میگم چرا یه تو سری به ما نمیزنین که فلان کارو انجام بدی بهتره یا اون کارو نکنی بهتره ؟؟؟ داداشهای گل من تازه کارم:sad:

آخرین ویرایش:

amin_bp

Member
ببخشید واقعا محدودیت رو عوض کردم . منو ها درست شدند . فقط یه ساعت آنالوگ میخوام که دارم روش کار میکنم ! اگه مشکلی دیدید یا پیشنهادی داشتید لطفا بگین . نه ناراحت میشم نه دلسرد :rose: یکم هم صفحه ی اصلی خلوته نمیدونم چیکار کنم (یکم نه خیلی !)

پیوست ها

• 1.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 45

amin_bp

Member
سلام . دوباره مزاحم شدم !! :دی

دو - سه روزی نبودم فقط به اینترنت دسترسی داشتم برای همین فقط میومدم انجمن ولی حالا روش کار کردم تا به اینجا رسوندمش .

دیگه مخم کار نمیده !!:shock:

مینیمایز کردن پنجره داخلی رو خودم خیلیییی دوست دارم !! منوهام رو هم همین جور ولی اگه مشکلی دیدید ممنون میشم تذکر بدین

:rose:

حسابدار و املاک خاص و راهنما رو هم فعلا حذف کردم چون ساده و تکراری بودن و برنامه رو تا حجم 4-5 مگ بالا میبردن !

ایجاد دیتابیس هم برداشتمش چون به امبدد ها یه 10 کیلو بایتی اضافه میکرد !!

اول نام دیتابیس رو 1 انتخاب کنین !

پیوست ها

• 1 (2).rar
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 30

amin_bp

Member
سلام . ممنون از نظراتتون

بخش فارسی تاریخ وقتی به درستی کار میکنه که تاریخ سیستم میلادی و درست باشه !

تماس با ما پلاگین و اینها میخواد که فعلا وقت نکردم در موردش تحقیق کنم !

متوجه منظورتون در رابطه با تمام بخش ها فارسی نویسی رو درست کار نمیکنند نشدم!

(فونت رو الان اول برنامه اضافه کردم)

پلیر رو خداییش دو سه بار امتحان کردم !! درست بود ! رو منو وقتی رو فلش پلیر کلیک میکنید اون گوشه سمت چپ پلیر ظاهر میشه !!

اون با موفقیت انجام شد هم درست شد !

در قسمت تغییر هم اول ردیف رو کاربر میزنه بعد تمام اطلاعات اون ردیف وارد شده در فیلد ها ظاهر شده که کابر تغییرات

دلخواه رو رو اونها انجام و سیو میکنه!!

منو رو شک دارم !! باید در موردش فک کنم !!

اون فلشو رو اگه بدونی چجوری گیر آوردم !! اول رفتم تو یه سایت جنراتور gif بعد یه پروگرس بار gif ساختم بعد تبدیل

به فلش کردم!!

بازم دمت گرم داداش که یه نظری میدی :rose:

MahmoodM30

به نظر من در حد و اندازه های یک نرم افزار نیست و اصلا اصولی کار نشده چه قبل چه الان بهتره اول مشغول به یادگیری بیشتر mmb کنید بعد به فکر ایجاد همچین نرم افزاری باشید

موفق باشید دوست عزیز

MahmoodM30

ممکنه بگین اولین برنامه ای که خودتون نوشتین در چه حدی بوده
کمتر کسی پیدا می شه که از همون اول کار هاش قابل قبول باشه و نزدیک به حرفه ای
حالا که تقریبا حرفه ای شدید به جای اینکه مشکلات کار دوستمان را به او بگویید تا آنها را رفع کند فقط دو پست زدین می گین به نظر در حد اندازه یک نرم افزار نیست
ولی دوسمون نگفت که یه نرم افزار حرفه ای زده که
هدفشون از قرار دادن این نمونه رفع اشکال و یادگیری بهتر ساخت یک نرم افزار بوده است
کار بی عیب پیدا نمی شه حتی تو نرم افزار های حرفه ای خارجی هم مشکلات کوچک و بزرگی پیدا می شه
امیدوارم در کار های شما مشکلی وجود نداشته باشد ولی اگر برنامه هایتان را به یک نفر حرفه ای تر از خودتان نشان دهید و به جای اینکه شما را راهنمایی کند بزند تو سر کار شما و بگوید کار شما بدرد نمی خورد خودتان بودید خوشتان می آمد
هرچه قدر هم کار ساده باشد نباید ابن این جوری دربارش حرف بزنیم
امیدوارم دیدتان را نسب به این موضوعات عوض کنید وهمیشه در کارهایتان موفق باشید

من باز روی حرف خودم هستم ایشون باید تا حدی MMB‌ رو یاد بگیرن . برای هر کاری اصول اولیه لازم هست و ایشون نه انجام دادن و نه رعایت کردن در حالی که میتونستن با نگاه کردن به نمونه برنامه های موجود و حتی مثال های مربوط به پلاگین ها کار بهتری رو ارائه بدن ولی این کار رو به نظرم انجام ندادن

مثلا اگه اصولی کار میشد نباید برای همچین نرم افزاری پلیر در نظر گرفته میشد و ... منم با اون حرفم سعی داشتم

به ایشون بگم که بهتره از اول اصولی و درست پیش برید تو کار هاتون تا بعد به مشکل بر نخورید

با تجربه ای که داشتم و همیشه دوستای خوبم توی انجمن بهم یاد دادن این حرف ها رو گفتم

درضمن شما هم زیادی بزرگش کردید:green:

موفق باشید.:rose:

amin_bp

Member
اقا فعلا بیخیال . ما هم دیگه دست به این نرم افزار که نه به قول دوستمون بازی نمیزنیم . گفتیم یه چیزی یاد بگیریم که گرفتیم :rose:

این انجمن جای اساتید نه جای ما تازه کارها :).ایشالا همه استاد بشن بیان اینجا :wink:

چند وقتم به دلیل امتحانا انجمن نمیتونم بیام . ممنون نانو جان خیییییلی بهم کمک کردی . تا بعد :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا