نرم افزار های زیبا

9up

Active Member
من به شدت علاقه به سر هم کردن فلش و بیلدر دارم. اما به دلیل ساپورت نکردن فونت فارسی در فلش از استفاده از اون صرف نظر میکنم. (البته منظور من Dynamic Text است)

خیلی خوشحال میشم یه سری از این کارهاتو ببینم.

اره منم دوست دارم برنامه هاي رو كه دوستان درست كردن رو ببينم

اگه هم ميشه فايل mbd رو هم بزارند كه اگه چيزي از برنامشون خواستيم برداريم و برابي ياد گيري ما تازه كاران خيلي خوبه

p30graphic

Active Member
این یکی رو هم واسه عید نوروز امسال آماده کرده بودم. کلا جز کارهاییه که اصلا باهاش حال نکردم. یعنی چجور بگم خوببه ولی اون چیزی که دوست داشتم نیست

اینم نرم افزراهایی که واسه ساختش استفاده شد
Adobe Flash CS5 40%
Adobe Phtoshop CS5 5%
Adobe Illustraor CS5 5%
Adobe AterEffect CS5 10%
3D Gallery Wondershare 15%
Ms Front Page 5%
Maryam 1 2%
MMB 18%

c.jpgb.jpga.jpg

آخرین ویرایش:

arash-mmb-tz

Active Member
ببخشید این همه گرافیک رو از کجا طراحی می کنید ؟ لطفا سریع جواب بدهید

p30graphic

Active Member
منظورت کدوم این همه گرافیکه؟ اگه منظورت سورس خاصیه که تا جایی که میشه سعی میکنم هیچوقت از سورس آماده استفاده نکنم.

p30graphic

Active Member
این هم یه کار کوچیک و مختصر. این ( که نمیدونم اسمش رو بزارم مالتی مدیا یا نرم افزار) شمایه نرم افزار ویژه کیوسک اطلاع رسانیه که فقط از طریق تاچ اسکرین ( صفحه لمسی) کار میده
غیر از این سه تا صفحه داخلی هم داره که طرحش همینه فقط یه فرم html توی هر صفحه وجود داره که سایت مربوطه رو فقط بالا میاره. واسه صفحه کلید هم یه Vertual Keyboard نصب شده

Adobe Photoshop
MMB

kiosk.jpg

p30graphic

Active Member
کسی اینجا با MMB کار نمیکنه؟

یا دوست ندارید کسی نمونه کارهاتون رو ببینه؟

من انتظار داشتم حداقل دو سه تا پست از نمونه کار های دیگه اینجا ببینم. کارهای من که ضعیفه خودم میدونم فقط میخواهم که بقیه تحریک بشن و چیزی بزارن

خواهشا کم لطفی نکنید به ما مبتدی ها
:sad:

p30graphic

Active Member
تقویم آموزشی
دارای چند بخش شامل لیست و محتوای هر دوره

MMB 30%
Photoshp 15%
Ms FrontPage 55%

gggg.jpg

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من خیلی ساختم ، چون بیشتر هم تاکیدم رو گرافیک بوده ، اگر پیدا کردم ، قرار میدم .

hr1510

Active Member
بچه ها اینجوری اگر ادامه بدید کمی نا مرتب بودن و به هم ریختگی پیش میاد .... اجازه بدید دوتا مورد رو بگم .....

(اول) این که ... وقتی میخواید ارسال جدیدی توی انجمن داشته باشید گزینه ای داره تحت عنوان معرفی نرم افزار . که قاعدتا منطقی ترین راه واسه ارسال نمونه کارهاتونه، که اگر سورسش رو هم در اختیار بازدید گننده ها قرار می دید میتونید توی عنوان کنارنام و کار نرم افزار بنویسید همراه با سورس ..... همین مورد خیلی خیلی به منظم بودن انجمن کمک میکه .

(دوم) ایده داشتن همچین پستی توی انجمن بد نیست . با این که ، سابق بر این قسمتی مهم در انجمن داریم تحت عنوان بانک ابزار و فایل های سودمند . اما حالا که همچین پستی زدید میتونین توی یک ارسال جدا گونه به انجمن برنامتونو کاملا معرفی کنید . مثلا اسم ، کار نرم افزار ، هدف ساخت ، تاریخ تولید ، ورژن ، آپدیت های متعدد و ... رو توی پست و ارسال جدا درج کنید . نهایتا اینجا یک معرفی ساده و یک لینک به پست اصلی داشته باشید . ممنون .

انجمن قشنگ تر و منظم تر به نفع خودمونه .
نرم افزاراتونو داخل بانک ابزار و فایل های سودمند بزارید و اینجا لینک بدید.
درضمن توی اون بانک ابزار و فایل های سودمند خبری از اسپم نیست . اینجا هم سعی کنید پست های اسپم ندید که پست روال رو به رشدی رو طی کنه​

p30graphic

Active Member
آخه این نه معرفیه نرم افزاره و نه ابزار سودمند
فقط یه تاپیک واسه اینکه بچه ها نمونه کار بزارن و با تنوع و گرافیک کارهاشون آشنا بشیم و نظر بدیم

من انتظارم از ابزارهای سودمند چیزی بیش از آبکون و موزیک بود (ربطی به اینجا نداشت فقط خیلی وقت بود دوست داشتم بگم)

hr1510

Active Member
فقط یه تاپیک واسه اینکه بچه ها نمونه کار بزارن و با تنوع و گرافیک کارهاشون آشنا بشیم و نظر بدیم
اگر سورسشو بدی دیگه سودمند میشه ... باز هم هر جور که میل شما عزیزانه .

اگر سورسشو نمیدی خوتوی انجمن به صورت پستی جداگونه مطرحش کن به عنوان معرفی نرم افزار که صفحه خودش رو داشته باشه . بازم ایده اش برای دوستان سودمنده و شاید جرقه ای باشه برای کسی . در ضمن سوالات مربوط به اون نرافزار هم داخل صفحه خودش پرسیده و پاسخ داده میشه .

ولی عزیزم قشنگ تر اینه که نظر در مورد هر تم - گرافیک و نرم افزاری در قسمت مربوط به همون تم - گرافیک و نرم افزار گفته بشه . وقتی قشنگ تر میشه که شما بیایی توی این پست و فقط فهرستی از نمونه کار ها رو ببینی و شروع به مراجعه به اونا بکنی نه این که بین هر دو نرم افزار معرفی شده چندین نظر باشه اون هم به تعداد نا معلوم ... . خلاصه پیشنهاد بود که اینجا صرفا جهت معرفی باشه و هر نرم افزار صفحه مربوط به خودش رو داشته باشه و تعریف و تمجید و نظر و انتقاد هم در همون صفحه مربوط به نرم افزار باشه ...... قشنگتر بود که مثل همین پست من ، اسپم نداشته باشه ...

یا علی ... منتظر نمونه های بعدی هنرمندانتون هستم.

p30graphic

Active Member
والا نمیدونم چی بگم.

سلام بچه ها تو ایت تاپیک هرکی نرم افزار قشنگی با mmb ساخته بزاره تا بقیه هم نگاه کنن .
این اولین پست بود که mmh4you گذاشته بود و کلا تاپیک رو شروع کرد. منم دیدم خوبه چیزهایی که کار کرده بودم رو گذاشتم. منم فقط دوست داشتم نمونه کار اینجا ببینم نه چیز دیگه

اگر واقعا میبینید مشکلی پیش میاره دیگه کار نمیزارم

سورس هم نمیشه بزارم چون معمولا حجم کارها زیاده و دوست ندارم کسی کارم رو نصفه نیمه و بدون فایلهای جانبی بینه ولی اگر کسی بخواهد حتما میذارم. هرچند که فقط سیو MMB فایده زیادی نداره و فایلهای جانبیه که کار رو دیدنی میکنه (اگر هدف دیدن نرم افزارهای زیبا باشه)

hr1510

Active Member
یه بار دیگه پست های منو بخون حتما .....

یه جایی گفته بودم :

فقط فهرستی از نمونه کار ها رو ببینی و شروع به مراجعه به اونا بکنی نه این که بین هر دو نرم افزار معرفی شده چندین نظر باشه اون هم به تعداد نا معلوم ... .

مخصوصا اینجاشو ....
بین هر دو نرم افزار معرفی شده چندین نظر باشه اون هم به تعداد نا معلوم ...

این برای این که شاید متوجه بشی که هیچ کدوم از حرفهام مبنی بر این حرف شما نیست که کارهاتون موشکلی پیش میاره .........
مشکلی پیش میاره دیگه کار نمیزارم

من موشکلی از نرم افزار ها گرفتم ؟؟؟؟؟؟
این از این ...

در جای دیگه گفتم :
اگر سورسشو بدی دیگه سودمند میشه ... باز هم هر جور که میل شما عزیزانه .
اگر سورسشو نمیدی خوتوی انجمن به صورت پستی جداگونه مطرحش کن به عنوان معرفی نرم افزار که صفحه خودش رو داشته باشه .

کسی اجبارت نکرده ..!!! :neutral: هر دو حالتو گفتم ...

بعدشم هر برداشتی کردی فدای سرت ..... کاری به کسی نداشته باش شما کاری که صلاح میدونی رو انجام بده. یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا