Fa نرم افزار نورالجنان +دکمه های فلش در مدیا پلیر و دیگر اجزا مولتی مدیا

mehranshaker

New Member
با سلام دوباره ....
خسته نباشید ....

سوال :
بنده یک نرم افزار دانلود کردم که در آن به نام نور الجنان هست در اون دکمه ها مدیا پلیر و غیره از نوع فلش هست ایا در mmbامکان وجود دارد که به جای دکمه ها ی مدیا پلیر دکمه از جنش فلش با یه افکت خوشگل بذاریم منظورم همون جایی که دکه ها را برا مدیا پلیر و غیره تعریف میکنیم ؟
با تشکر
:oops::green::)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بله دوست عزیز شما میتونید از دکمه های فلش توی mmb به راحتی استفاده کنید و اسکریپت های مورد نظر تون رو با اونها اجرا کنید

mehranshaker

New Member
با سلام اقا محمود چرا شما این قدر مفصل پاسح میدی ممنون همه چی رو ائم میفهمه نه اینکه طلبکار باشم ؟

ببین داداش من گفتم من با فلش زیاد کار کردم شما این طور فرض کن من یه صفخ مدیا پلیر طراخی کردم البته با فلش خالا میخوام تمام دکمه ها مثلا اگه دکمه 1که توی فلش یه فایل فیلم و غیره تو مولتی مدیا تو شی ء مدیا فراخوانی بشه اینجاشو بگو ..
کدهاشو نگاه کردم اونهایی که تو انجمن بود همشون همون چیزایی که تو helpمولتی مدیا وجود داره و لا غیره من چکالر کنم لطفا اگه وقت کردی با مثال بگو

sajadms

Member
با سلام اقا محمود چرا شما این قدر مفصل پاسح میدی ممنون همه چی رو ائم میفهمه نه اینکه طلبکار باشم ؟

ببین داداش من گفتم من با فلش زیاد کار کردم شما این طور فرض کن من یه صفخ مدیا پلیر طراخی کردم البته با فلش خالا میخوام تمام دکمه ها مثلا اگه دکمه 1که توی فلش یه فایل فیلم و غیره تو مولتی مدیا تو شی ء مدیا فراخوانی بشه اینجاشو بگو ..
کدهاشو نگاه کردم اونهایی که تو انجمن بود همشون همون چیزایی که تو helpمولتی مدیا وجود داره و لا غیره من چکالر کنم لطفا اگه وقت کردی با مثال بگو

(توی فلش فایل فیلم و غیره تو مالتی مدیا فراخوانی بشه ؟) اگه میشه یه خورده منظورتون رو روشن تر بگین اگه می خواین دکمه های پلی جلو و عقب رو که با فلش طراحی کردین تو ام ام بی واسه پلیر تون استفاده کنین که همون جور که محمود گفتن امکانش هست و نمونه مثال هم اگه بگردی تو انجمن هست

جدیدترین ارسال ها

بالا