نرم افزار لایت روم چی هست؟

i-php-i

Active Member
بعضی جاها دیدم که از نرم افزار لایت روم صحبت می کنن و یه آموزش دارم که در مورد این نرم افزار توضیحاتی داده.

آیا این نرم افزار جزئی از فتوشاپ هست یا اینکه یک نرم افزار متفائت از فتوشاپ هست؟

چه دلیلی داره که فتوشاپ داره این همه نرم افزار جانبی تولید می کنه؟

Intuos4

New Member
یک برنامه مدیریت و همچنین پردازش تصاویر هست که بصورت مجزا بفروش میرسه
آپشن های مدیریتش خیلی کامل تر از adobe Bridge هست که بصورت رایگان با فتوشاپ عرضه میشه
بنظر من بیشتر به کار عکاس های حرفه ای میخوره که حجم عکس های بالایی در هر جلسه میگیرند و احتیاج به مدیریت بر مبنای meta data و تنظیمات با استفاده از اتوماسیون دارند.

i-php-i

Active Member
یک برنامه مدیریت و همچنین پردازش تصاویر هست که بصورت مجزا بفروش میرسه
آپشن های مدیریتش خیلی کامل تر از adobe Bridge هست که بصورت رایگان با فتوشاپ عرضه میشه
بنظر من بیشتر به کار عکاس های حرفه ای میخوره که حجم عکس های بالایی در هر جلسه میگیرند و احتیاج به مدیریت بر مبنای meta data و تنظیمات با استفاده از اتوماسیون دارند.
فتوشاپ با این کارش آدم رو یاد ناوهای هواپیما بر می ندازه ! هر وقت یه ناو حرکت می کنه تعداد زیادی کشتی کوچیک و زیردریایی باهاش حرکت می کنن !

مقایسه خوبی بود :wink:

اینطوری بی جهت نرم افزارهای همراه فتوشاپ زیاد می شن !

نظر شما چیه؟

i-php-i

Active Member
خب هر برنامه کاربر خاص خودش رو داره
برای من به شخصه همون Bridge و Camera Raw کافیه
Camera Raw کارش چیه؟

کلا می شه چندتا نرم افزار همراه با فتوشاپ نصب کرد و کار هرکدومشون چیه؟

برای طراحان وب سایت برنامه ای در نظر نگرفتن؟

Intuos4

New Member
camera raw همونطور که از اسمش مشخصه برای post production روی عکس های raw هست
عکس raw کمپرس شده نیست و شما امکان بازی با تمام ویژگی های تصویر رو دارید (برای گرفتن عکس های raw با کیفیت متوسط به بالا باید از دوربین های DSLR استفاده کنید)
البته شما میتونید از تمام قابلیت های camera raw برای ویرایش عکس های jpeg و غیره هم استفاده کنید ولی خب نباید انتظار گرفتن کیفیت حاصل از کار بر روی یک عکس raw رو داشته باشید

برنامه دیگه هم که adobe bridge هست که مجموع یک picture browser - مدیریت تصاویر - اسلاید و ... هست

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
بعضی جاها دیدم که از نرم افزار لایت روم صحبت می کنن و یه آموزش دارم که در مورد این نرم افزار توضیحاتی داده.

آیا این نرم افزار جزئی از فتوشاپ هست یا اینکه یک نرم افزار متفائت از فتوشاپ هست؟

چه دلیلی داره که فتوشاپ داره این همه نرم افزار جانبی تولید می کنه؟

سلام

تمام نرم افزار ها برای پیداش خود دلیل قانع کننده ای دارند. لایت روم چیزی شبیه به ظهور عکس در تاریکخانه عکاسی و با نگاتیو است. اما فتوشاپ کارهای پس از ظهور را دنبال می کند. شما اگه حرفه ای عکاسی کنید به عکسهای jpeg ساخته شده دوربین بسنده نمی کنید. دوربین های حرفه ای فرمتی دارند به نام RAW که حجم آن چندین برابر jpeg است و دست عکاس برای اینکه عکس خود را از لحاظ نوری و رنگی و کنتراست و نویز کنترل کند باز است. یعنی عکاس خود عکس خود را ظاهر می کند نه دوربین به طور اتوماتیک. که این یکی از قابلیت های مهم لایت روم است.

اطلاعات بیشتر در این مقاله (که البته کمی قدیمی است)
http://www.akkasee.com/articles/008836

بدرود

جدیدترین ارسال ها

بالا