نرم افزار فارسی نویسی در Flash

DEJA VU

New Member
درود
نرم افزارهاي زيادي در اينباره هست كه در سايت گذاشته شده مثل پروين و.....
اما من به شخصه نرم افزار LeoMoon Persian TTT را بيشتر مي پسندم. هم نرم افزار رايگانه و نياز به كرك نداره و هم اينكه كار باهاش ساده است!! توي نت بگرديد مي تونيد پيدا بكنيد.

DEJA VU

New Member
درود
اما من به شخصه نرم افزار LeoMoon Persian TTT را بيشتر مي پسندم. هم نرم افزار رايگانه و نياز به كرك نداره و هم اينكه كار باهاش ساده است!! توي نت بگرديد مي تونيد پيدا بكنيد.

fa.sa

Member
درود
سلام
این نرم افزاری که گفتید توی Windows 7هم کار می کنه ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام
بیخیال بابا !!
flash CS5 نصب کن اینقدر توش مستقیم فارسی بنویس که دیگه حالت از فارسی نویسی به هم بخوره دیگه دوران نرم افزارهای فارسی ساز گذاشته ...
ولی اگر نمی تونی CS5 نصب کنی برو اینجا http://www.farsistyle.com/
موفق باشی

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشکر از همه دوستان

لطف کنید قبل از زدن تاپیک در انجمن سرچ کنید فکر میکنم این 9999999999 تاپیک در مورد فارسی نویسی در فلش باشه

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
اگه اهل پیشرفت هستید و موفق شده اید که فلش cs5 رو تهیه کنید دیگه فلش cs5 همه چی رو حل کرده اونم با TLF ...البته به شرطی که اکشن 3 کار باشید ...
بای...

amird

خبرگان انجمن فلش
اگه اهل پیشرفت هستید و موفق شده اید که فلش cs5 رو تهیه کنید دیگه فلش cs5 همه چی رو حل کرده اونم با TLF ...البته به شرطی که اکشن 3 کار باشید ...
بای...
هادی جان بچه رو نترسون !! :green:
TLF بدون اکشن هم کارو خوب راه می ندازه :wink: حقا که چیز خوبیست

جدیدترین ارسال ها

بالا