نرم افزار فارسي اي.اس.پي بزووودي! نرم افزار اي.اس.پي معرفي كنيد فارسي كنم

miladanimator

Active Member
بزودي سيلي از نرم افزار هاي فارسي شده توسط گروه نرم افزاري ميلاد مديا در اين فروم معرفي مي شوند
نرم افزار ها عبارتند از:
موتور جستجو/جستجو در سايت/سيستم مديريت وبلاگ/مديريت تبليغات/نظر سنجي/تالار گفتگو/لينكدوني/خبر و آرشيو / چت روم و ................

اگه كسي دوستيابي اي.اس.پي سراغ داره آدرسشو بده اونم فارسي كنيمممممممممممممم

منتظر باشيدد
:roll: 8O

:lol: چطوري سيل مياد ما كه نفهمي ديم شما كه داري فعلا داري دنبال سيل برنامه ها مي گردي
هر وقت پيدا كردي بيا تبليغاتش رو بكن اينجوري بهتره :wink:

spsgorgan

Active Member
كمككككككككككككككككككككككككككككك . غرغيدم !

موپد باشيد .
يا حق

sarallah

Member
آقا میلاد امیدوارم در کارتون موفق بشید ، منتظر برنامه های خوب شما هستیم ...

miladanimator

Active Member
بچه ها چون بعضي ها فكر كردن من دنبال نرم افزار مي گردم پس تا آماده شدن مجموعه اول از ابزارهاي فارسي لازم نيست كسي نرم افزار معرفي كنه
در ضمن اگر تمسخرهاي مديران انجمن ادامه داشته باشند مجبور ميشيم نرم افزار ها رو در تالارهاي سايت هاي ديگر معرفي كنيم
فعلا باي باي

izone

Active Member
دوست عزيز

كسي شما را مسخره نكرده. تا آنجا كه من ميدونم ثارالله مدير اين انجمن است و ايشان هم كه براي شما آرزوي موفقيت كرده است.

شما خودت كمي بد وارد انجمن شدي. با توجه به تاپيك هاي پيشين شما (رو كم كني... كه نوشته بودي).

اگر مانند ديگران يك كمي بهتر وارد ميشدي و زمانيكه برنامه اي داشتي از اون به همه خبر ميدادي اينجوري نمشد. همه ميدونيم كه شما هم فصد كمك داريد و بهتره مانند هر كار ديگه ابتدا فرهنگ جايي را كه وارد ميشوي بسنجي و مانند اون عمل كنيد.

بهر روي (اگر به مسخره نميگيريد) من هم براي شما آرزوي پيروزي ميكنم و چشم براه برنامه هاي مفيد شما هستم.

يك نكته دوستانه ديگه: بهتر اين نيست كه بجاي باي باي بنويسي خدانگهدار كه بيشتر ايراني است؟

اميدوارم نوشته من را بعنوان دوستي بخواني نه تمسخر يا عمل زشت ديگري.

miladanimator

Active Member
دوست عزيز تر از عزيز
ممنون از لطف شما
منظور من از رو كم كني ايجاد اختلاف ميان اعضا نبود
بلكه قصد من ايجاد رقابت در محيطي دوستانه بين اي.اس.پي كارها و پي.اچ.پي كارها بود و من نميدانستم اين انجمن ها اينقدر رسمي است و جاي هيچگونه شوخي نيست
به هر حال اگر كسي از حرفهاي پيشين من ناراحت شده همين جا از او عذرخواهي ميكنم
به اميد پيشرف روز افزون برنامهنويسان ايران زمين
خدا نگهدار ( باي باي سابق )

sambol

Active Member
آقا ميلاد شما تازه واردي بچه ها دارن شوخي ميكنن اين اشكان جون هميشه همينجوري بوده هر جا ميره گرد و خاك بلند ميكنه يه تيمم هميشه همراهشه (-:

izone

Active Member
miladanimator گفت:
دوست عزيز تر از عزيز
ممنون از لطف شما
منظور من از رو كم كني ايجاد اختلاف ميان اعضا نبود
بلكه قصد من ايجاد رقابت در محيطي دوستانه بين اي.اس.پي كارها و پي.اچ.پي كارها بود و من نميدانستم اين انجمن ها اينقدر رسمي است و جاي هيچگونه شوخي نيست
به هر حال اگر كسي از حرفهاي پيشين من ناراحت شده همين جا از او عذرخواهي ميكنم
به اميد پيشرف روز افزون برنامهنويسان ايران زمين
خدا نگهدار ( باي باي سابق )

از مهر و بزرگواري شما سپاس فراوان دارم. راستش اينجا (تا اونجا كه من ميدونم) دوستان خيلي هم رسمي نيستند و با هم شوخي و مزاح هم ميكنيم. ولي ابتدا كمي زمان لازم است كه جو را شناسايي كرد و دوستان هم شما را بشناسند.

بهر روي چشم براه برنامه هاي شما هستيم.

pboy

Member
به نظر مي رسه اگه بريم سر اصل مطلب بهتر باشه
منتظريم

miladanimator

Active Member
بچه ها بد درديه درد تازه واردي
بذارين يه مدت از حضورم بگذره حال همشونو ميگيرم
جون من مديراي سايت جدي نگيرن
آخه ديگه حوصله كل كل ندارم

جدیدترین ارسال ها