نرم افزار حسابداری

saadatmsg

Active Member
سلام دوستان

من یه نرم افزار درست کردم که البته نمی شه بهش گفت نرم افزار حسابداری. بیشتر یه نرم افزاره که کار با دیتا بیسو نشون میده. وقت زیادی هم پاش نذاشتم

تقریبا همشو از منابع موجود تو انجمن درست کردم و فقط با اطلاعات و جداول خودم هماهنگش کردم.

اینو تو بخش آموزش نرم افزار حسابداری که آقای evil_gates زحمتشو کشیده بودن نذاشتم چون اصلا با آموزشهای ایشون تطبیق نداره و فقط یه نرم افزار من دراوردیه. اما می تونه شروعی باشه برای کسانی که می خوان این راهو ادامه بدن و فکر می کنن کار سختیه.

وهمچنین این کارو کردم تا زحمتایی که دوستان دارن می کشن پایمال نشه. این همه آموزش خوب برای ما فراهم می کنن ولی ما اصلا فعالیت خاصی نمی کنیم که مطمئنا باعث می شه دوستامون یه خرده سرد بشن.

به هر حال من از همه کسانی که دارن زحمت می کشن و به ما آموزش می دن واقعا ممنونم.

وسع ما همین قدر بود دیگه شرمنده.

راستی کد نام کابری و رمز ورودو یادم رفت بنویسم

نام کاربری : m.saadat
رمز ورود : 123456

پیوست ها

• Hesabdari.rar
    883.5 کیلوبایت · بازدیدها: 274
  • Source.rar
    441.4 کیلوبایت · بازدیدها: 319
  • Pic.jpg
    Pic.jpg
    17 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
عکس برنامه رو هم ضمیمه پست کنید تا بیشتر مورد توجه واقع بشه.

ضمنا به هیچ وجه جاهایی که قرار هست عملیات درج و مشابه انجام بشه دیتابیس رو ضمیمه (Embed) نکنید. این امر خصوصا برای کسایی که میخان تست کنند و از جزئیات بی خبر هستن مشکل ساز خواهد شد. پس بد نیست با یه نوشته شاخص در سرس برنامه این مورد رو متذکر بشین.

saadatmsg

Active Member
نخیر جناب silvercover بنده دیتا بیسو embed نکردم اون دیتابیس برای نام کاربری و رمز ورود هست که بخاطر امنیت بیشتر embed کردم.

ولی خوب باید اسمشو تغییر میدادم تا کسی دچار اشتباه نشه

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خسته نباشید اصل کار خیلی خوب هستش میمونه جزئیات که من هنوز وقت نکردم کامل تست کنم فقط مشکلی که خیلی ظاهر برنامه رو بد کرده عدم استفاده درست از متغیر ها بود برای مثال کد زیر رو ببینید :
کد:
  Message("","يکي از فايلهاي برنامه آسيب ديده است")
که باعث میشه یه پیام به شکل زیر ظاهر بشه :
کد:
يکي از فايلهاي برنامه آسيب ديده است :0
که کد نویسی درستش به شکل زیر هستش :
کد:
var$='يکي از فايلهاي برنامه آسيب ديده است'
message("","var$")
البته مطمئنم که شما با این موضوع آشنایی دارید این رو اولن برای کاربرایی که با متغیر ها آشنایی ندارن نوشتم و اینکه فکر نمیکنم اضافه کردن یک خط زیاد وقت گیر باشه رعایت این نکات میتونه به بهتر جلوه دادن برنامه کمک بکنه چون شما زحمت زیادی روی کار کشیدید اما وقتی پیام اینطوری نمایش داده بشه بیننده فکر میکنه که کل کار کپی هستش و کل زحمت شما رو میبره زیر سوال در ضمن لطف کنید بانک اطلاعاتی رو هم پیوست کنید تا همه از یه بانک مشترک استفاده کنند

بازم میگم کار جالبی شده خسته نباشید

loo30fer

دوست عزیز مطمئنا میدونید که چیزی که بیشتر از همه کاربران برنامه حسابداری در هنگام کار ازش استفاده میکنن دکمه TAB هست برای سریعتر کردن کار ولی برنامه شما تنها مشکلی که داره وقتی بعد از تایپ در Edit اولی دکمه TAB رو میزنی میپره رو EditBox آخری و باز اگه TAB زده بشه میره رو EditBox یکی مونده به آخری و همینطوری از آخر میره تا اول که این زیاد جالب نیست به هر حال ممنون جناب saadatmsg بابت زحمتی که کشیدین

Xowom

Member
اول بگم که دستتون درد نکنه. و احسنت ...
حق با آقای loo30fer ه. اگه editbox ها رو به ترتیب create کنین با زدن tab هم به ترتیب... editbox ها فوکوس میشن. به نظر من این چیز مهم ایه.
با تشکر

mohammad.sub7

کاربر فعال
اگه 1 کاربر جدید میزاشتیم خوب بود تا هر کاربر با ساخت user ، pass مخصوص خودش بره داخل

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول اينكه خسته نباشيد و اينكه تلاشتون براي اجراي عملي مطالبي كه ياد گرفتيد قابل تقديره

اما جسارتا براي پيشرفت و بهينه شدن برنامتون چند تا نكته رو متذكر ميشم:

لطفا راجع به بخشهاي مختلف برنامه (خريد - فروش - اسناد دريافتني - اسناد پرداختني) توضيح بديد كه دقيقا منظورتون از ايجاد چنين بخشهايي چي بوده و اينا چه ارتباطي با مبحث حسابداري دارن

من هرچي سعي كردم منظور شما رو درك كنم نتونستم و همونطور كه خودتون هم گفتيد اين برنامه رو نميشه گفت برنامه حسابداري - حتي در رديف يك پايگاه داده هم نميشه قرارش داد چون اشكالات وحشتناكي داره

سوال اول: من وقتي نام كاربري و رمز عبور رو وارد ميكنم وارد برنامه مي‌شم. حالا اگه رمز رو اشتباه بزنم پيغام خطاي رمز عبور صادر ميشه ولي اگه رمز عبور رو صحيح و نام كاربري رو اشتباه بزنم چرا باز هم همون پيغام خطاي رمز عبور صادر ميشه؟ اگه برگرديد و كدهاي اسكريپت User_Login رو بازنگري كنيد متوجه محل ايراد خواهيد شد.

سوال دوم:
تو ديتابيس شما Primary key يا همون كليد اصلي شما چيه ؟ چرا برنامه دوتا ركورد كاملا مشابه رو ثبت ميكنه؟ مثلا فرض كنيد به بخش خريد ميريم تو رديف عدد 1 رو وارد ميكنم تو شماره فاكتور عدد 1 رو وارد ميكنيم و حتي تو تعداد و قيمت و جمع كل هم اعدادي رو وارد ميكنيم و ثبت ميكنيم.

حالا دوباره تو رديف عدد 1 رو وارد ميكنيم تو شماره فاكتور، تعداد و قيمت و جمع كل و ساير فيلدها دقيقا همون چيزي كه رو كه تو ركورد قبلي ثبت كرده بوديم وارد ميكنيم و برنامه مجددا اين ركورد رو ثبت ميكنه.

آيا اينكه دو تا ركورد كاملا مشابه تو پايگاه داده و اونم تو يك table ثبت بشه منطقي هست؟

آيا اصلا براي جداولتون كليد اصلي تعريف كرديد؟

سوال سوم: چرا من تو جستجو نميتونم مقدار ثبت شده رو به درستي پيدا كنم و به جاي نتيجه كه حالا چه وجود داشته باشه چه نداشته باشه عبارتهاي [1]fields نمايش داده ميشه؟
توصيه ميكنم به اسكريپت search تون برگرديد تا متوجه محل اشكال بشيد.

سوال چهارم: اگه من تو بخش خريد جستجو كنم و احياناً نتيجه‌اي هم بدست بياد اين نتيجه فرض متغيرهاي من باقي ميمونه و من هرچقدر تو بخشهاي ديگه جستجو كنم همون مقدار قبلي رو نمايش ميده ممكنه بگيد چرا؟
اگه به متغير select_field كه تو صفحه جستجو 1 معادل عدد 1 قرار داديد و ديگه هم تغييرش نداديد و همينطور متغيرهاي كادر دريافت متن جستجو دقت كنيد متوجه محل مشكل خواهيد شد.

درباره منطق حسابداريتون هم منتظرم تا توضيحاتتون رو درباره بخشهاي خريد، فروش و اسناد بشنوم

در مجموع دوست عزيز من به اين برنامه امتياز (بسيار ضعيف) ميدم . اميدوارم از لحن منتقدانه من نرنجيده باشيد و تلاش كنيد براي اصلاح بهتر برنامتون

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

peyman136

کاملن حق با evil_gates هستش متاسفانه بعد از بررسی دقیقتر متوجه اشکالات خیلی بیشتری شدم بهتره یه تجدید نظر داشته باشید و مرحله به مرحله سعی کنید مشکلات رو برطرف کنید سوالی هم داشتید بپرسید حتمن جواب میگیرید من هم موافقم این برنامه تا برنامه حسابداری خیلی فاصله داره و فقط میتونه اطلاعات رو به بانک بفرسته و جواب بیاره که اونهم مشکل داره

موفق باشید

آخرین ویرایش:
با سلام . برنامه جالبي است . مسلما" زحمت زيادي كشيده شده است . خسته نباشيد . در مورد فرامين و اسكريپتهاي برنامه اساتيد توضيح داده و باز هم خواهند گفت . فقط بعنوان مسؤل شعبه بانك كه كارم حسابداري است و قبلا" هم به فكر ساخت چنين برنامه اي افتاده بودم :
1 - فكر مي كنم كه حق با اساتيد است و بايد در مورد انتخاب عناوين ( خريد . فروش . اسناد...) بيشتر دقت مي كرديد . من هم متوجه منظور شما از اين عناوين نشدم .
2 -به نظر من يك برنامه حسابداري بدون ستون نمايش مانده حساب عملا" بي فايده است . آيا گزينه اي براي نمايش مانده موجودي در برنامه وجود دارد يا خير . من هنوز خيلي روي اين برنامه كار نكرده ام .
3 - فكر كنم اين برنامه بسيار جالب مثل بسياري از برنامه هاي حسابداري نياز به يك قسمت صدور فاكتور نيز دارد كه در اين مورد نيز نيم نگاهي به برنامه صدور فاكتور اينجانب كه در انجمن هم هست خالي از فايده نباشد .
4 - تأكيد مي كنم نظر بنده فقط از ديد يك حسابدار با 19 سال سابقه كار در بانك است و از اساتيد محترم هم عذر خواهي مي كنم . براي برنامه زحمات زيادي كشيده شده است و با رفع نواقص موجود مي تواند بسيار هم مفيد باشد . اما دوست عزيز آقاي سعادت ، بايد در ابتدا نيت خود را از طراحي اين برنامه مشخص نماييد كه اين برنامه براي يك شخص است كه فقط مي خواهد دخل و خرج خود را حساب كند (طراحي گزينه اي براي نمايش مانده ضروري است ) يا براي يك مغازه كوچك ( كه بسيار هم طرفدار خواهد داشت زيرابسياري از كسبه محترم توان كار با برنامه هاي سنگين موجود را ندارند ) ( و ايجاد گزينه صدور فاكتور بسيار ضروري است ) يا براي مقاصد بزرگتر كه در اينحالت نياز به ايجاد گزينه هاي ديگري مثل انبار ، اسناد دريافتنـي و ... لازم است و بدون كمك دوستان اساتيد هم مشكل است .
5 - در مجموع تلاش بسيار زيادي كرده ايد و از شما تشكر خواهم كرد . اگر مشكلات كاري پايان سال مالي نبود حتما" به شما كمك مي كردم . افراد زيادي بدنبال چنين برنامه هاي ساده اي مي گردند . پيشنهاد مي كنم اساتيد محترم هم مثل هميشه همت كرده و ادامه كار را گروهي دنبال كنيم ، تا باز هم بتوانيم برنامه اي مفيد توليد كرده و هم تواناييهاي بسيار زياد ام ام بي را به نمايش بگذاريم .از خدمت همه دوستان عذر خواهي مي كنم.

saadatmsg

Active Member
سلام

از همه دوستان عزیز ممنونم که این همه به بنده لطف دارن.

بله درست می فرمایید این برنامه خیلی خیلی مشکل داره وخودم هم به این موضوع آگاه هستم.

راستش یکسری از ایراداتی که فرمودین رو بنده هم دیده بودم. از جناب evil_gates ، wahid online و تمام دوستان دیگه معذرت خواهی میکنم بخاطر عناوین بسیار بدی که انتخاب کردم. چون خودم از کار حسابداری هم سر در نمیارم و حتما از دوستان کمک خواهم گرفت.

تمام ایراداتی که گرفتین کاملا وارد هست اما خوب خوشحالم از اینکه حداقل تونستم با تمام مشکلاتی که نرم افزار داره تحت دیتا بیس یه چیز کوچیکی درست کنم.

امیدوارم در آینده بتونم تمام ایراداتی که فرمودین برطرف کنم.(البته با وجود وقت خیلی کمم فکر نکنم به این زودیا بتونم)

و در مورد دوستمون جناب peyman136 هم باید عرض کنم دیتا بیس رو کنار پروژه پیوست کردم فقط خام هست و اطلاعاتی داخلش نریختم.

باز هم از همه شما ممنون

mohammad.sub7

کاربر فعال
دوست من ممكنه بگيد چه دليل باعث شده كه به اين برنامه بگيد عالي ؟‌ !!!

به این دلیل که بیلدر توانایی هاش در همین حد هستش . با vb6 میتونم خیلی راحت کاملترشو بسازم اما تو بیلدر همچین ابتکاری هم

جالب بود هم عجیب کمتر دیده بودم .ضمناً من خودم اینجور کارا رو با ترکیب فلش + sql + #c انجام میتونم بدم . به نظر من با توجه به

توانایی ها محدود بیلدر واقعاً عالی بود

msnv

Well-Known Member
همه کارای بانک اطلاعاتی رو plugin انجام داده به عبارتی mmb فقط نقش اجرای plubin و دستورات اونو برعهده داشته یعنی همانطور که گفتین mmb خیلی محدود هست در زمینه کارهایی نظیر پایگاه داده

البته این مطلب بجهت انتقاد از زحمات saadatmsg نبودا؛ به هیچ وجه، چون اینگونه که از شواهد بر میاد ایشون توو طراحی گرافیک و دستورات SQLite برنامشون خیلی زحمت کشیده بودن

موفق باشید

saadatmsg

Active Member
دوست عزیز جناب mohammad.sub7 من واقعا ازتون ممنونم که انقدر به بنده لطف دارین ولی راستش دوستان درست می گن این کار اشتباهات زیادی داره و خیلی جای کار داره.

چون استادای زیادی تو این زمینه وجود داره که این کاری که من انجام دادم برای اونا خیلی ابتداییه و از دیدگاه و میزان توانایی که دارن نظرات خودشونو مطرح کردن.

ما سعی می کنیم این کارو نصفه رها نکنیم تا ایشالا به اون درجه عالی که شما فرمودین برسه ولی در حال حاضر با وجود این همه ایراد و با توجه به مبتدی بودن من فکر کنم لفظ متوسط براش کافی باشه.

ما که ادعایی نداریم فقط امیدوارم که بهتر از اینا بتونم کار کنم.

از شما هم واقعا تشکر می کنم که به بنده امید دادین برای ادامه کار و بهبود اون.

peyman136

بحث هایی که اینجا میشه صرفن برای کمک به دوستان برای بهتر کردن کارهاشون هستش و نباید باعث بشه کسی دلسرد بشه مطمئنن هر گس باید از یه جایی شروع کنه و با رفع کردن مشکلاتش پیشرفت بکنه و برای پیشرفت میتونه روی کمک ما حساب کنه

به این دلیل که بیلدر توانایی هاش در همین حد هستش . با vb6 میتونم خیلی راحت کاملترشو بسازم اما تو بیلدر همچین ابتکاری هم

جالب بود هم عجیب کمتر دیده بودم .ضمناً من خودم اینجور کارا رو با ترکیب فلش + sql + #c انجام میتونم بدم . به نظر من با توجه به

توانایی ها محدود بیلدر واقعاً عالی بود
خوب درسته بیلدر برای ساختن مالتی مدیا درست شد اما قدرت کمی نداره درسته در مقایسه با c چیزی به حساب نمیاد اما قدرتمند در نوع خودش هستش ولی اینجا بدون استفاده از برنامه دیگه و فقط به کمک بیلدر و پلاگین هاش برنامه های خیلی قویتری نوشته شده

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
منم با جناب peyman136 موافقم. دوست عزيز (mohammad.sub7) شما يا بيلدر رو كامل نميشناسيد يا اون رو خيلي دست كم گرفتيد

جناب saadatmsg پيشنهاد ميكنم اگه مايل هستيد پروژتون رو تو بخش آموزش حسابداري يا آموزش پلاگين SQLite قرار بدين تا كمك كنيم قدم به قدم مشكلاتش رو بررسي و حل كنيد تا بشه يه برنامه حسابداري كامل

من به يه ضرب المثل انگليسي خيلي اعتقاد دارم : if you want to win you must try more and more and more

موفق باشيد

m javad

کاربر متخصص
راستش یکسری از ایراداتی که فرمودین رو بنده هم دیده بودم. از جناب evil_gates ، wahid online و تمام دوستان دیگه معذرت خواهی میکنم بخاطر عناوین بسیار بدی که انتخاب کردم. چون خودم از کار حسابداری هم سر در نمیارم و حتما از دوستان کمک خواهم گرفت.
به نظر من این مهمترین عامل هست
خب شما از حسابداری به قول خودت سردرنیاوردی!!!
پس شما نباید برای این پروژه نقش حسابدار و برنامه ساز و ... رو برعهده بگیری
منظورم شخص شما نیست، کلی دارم مطرح میکنم
تمام مشکلاتی که تو این موضوع وجود داره اینه که ما دوست نداریم تیمی کار کنیم، اصلا یاد نگرفتیم
باید قبول کنیم که بهتره این کار یه کار تیمی باشه
یک یا چند نفر قسمت حسابداری رو اجرا کنن که باید تو این زمینه اطلاعات کامل داشته باشند
و یک یا چند نفر تنها کار برنامه نوییسی رو بکنن
و حتی یک یا چند نفر طراحی فضای برنامه رو به عهده بگیرن

جدیدترین ارسال ها

بالا