نرم افزار تنظیم آهنگ

ghasemrayaneh

Active Member
سلام نمی دونم جای مناسبی تاپیک زدم یا خیر چون جای دیگه پیدا نکردم

یه راهنمایی می خواستم که بهترین نرم افزار برای تنظیم آهنگ چیه ؟

ممنون می شم راهنمایی کنید .

hoceyn

Active Member
تنظیم منظورتون میکس مسترینگه؟
من از adobe audiotion استفاده کردم که استفاده ازش مثل بقیه محصولات adobe کارور پسند و راحته و همینطور حرفه ای با افکت های کامل. بی نهایت تایم لاینم ساپورت میکنه.
FLVstudio نرم افزاریه که میکس حرفه ای باهاش انجام میدن. قابلیت تنظم کامل داره و همین طور ساز های خوبی داره که میشه با نت اضافه کرد. کلا فوق العاده است اما خیلی سخته.
n-track نرم افزاریه که برای میکس استفاده میشه ساده و کارور پسنده. پیانور رول هم داره که راحت میشه باهاش ساز های مجازی تولید کرد. از صدای اتمسفر ورزشگاه تا چهچه بلبل تا گیتار و سیتار!!!
Ejay: مجموعه نرم افزار هایی که برای آهنگ سازیه و میشه گفت تو این زمینه کامل و همه از آماتور تا حرفه ای ازش استفاده می کنن. تو سبک های مختف میشه باهاش آهنگ ساخت. من 3 ورژنشو دیدم:Dance Ejay , HipHop Ejay , Trance Ejay
Sony_Vegas که می گن نرم افزار فوق حرفه ای هستش اما من هیچی ازش نمی دونم :green:
امید وارم بدردتون بخوره.

ghasemrayaneh

Active Member
ممنون

خوب شما انتخابم رو سخت تر کردی .

من adobe audiotion در ذهنم بود و ejay .

به نظر شما و دوستان Sony_Vegas در این زمینه حرفه ای هست .

چون من می خوام یاد بگیرم یه نرم افزار کامل رو یاد بگیرم بهتره .

حالا شما و دوستان Sony_Vegas رو تایید میکنی ؟

hoceyn

Active Member
FLV studio نرم افزار حرفه اییه و لوگوی فلفل قرمزش خیلی اسم در کرده. که قابلیت نسبتا کاملی رو میده. sony vegas هم همه می گم عالیه.

انتخاب با خودتون. من که وارد فلش شدم اول با swish max و kool movie شروع کردم اما بعد As2 , as3 یاد گرفتم . یعنی از ساده به حرفه ای. فکر کنم این روند روحیه آدم رو در طول یادگیری افزایش میده. تصمیم با خودتون.

ضمنا Ejay ها برای آهنگ سازین و امکانات میکس و مسترینگشون خیلی کمه.

ghasemrayaneh

Active Member
ممنون

ایا این نرم افزار ها کامله یا مثل برخی نرم افزارها باید پلاگین بهش اضافه بشه ؟

hoceyn

Active Member
من نسخه جدید edius رو کار نکردم اما قبلا ساده بود

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا