نرم افزار برای انجام تحلیل سایت و...

saloolix

Member
سلام
از دوستان کسی میدونه با چه برنامه ای میشه کارای تحلیل سایت رو انجام داد؟
اگه معرفی کنین ممنون میشم.

Arazar

Member
دوست عزیز اگر امکان داره منظورتون از "تحلیل سایت و..." رو بیشتر توضیح بدید تا بتونم کمکتون کنم!
نیاز به تحلیل سایت در چه زمینه ای دارید؟

massoudn

کاربر فعال
سلام،
دوست عزیز،
طرح اسکیس و راندو مربوط به معماری هست،
چه نوع آنالیزی مد نظرتان است؟،
در پست فوق و تصویر ذیل،
attachment.php

بنظر میرسد که قصد از تحلیل بررسی عواملیست که در طراحی انجام گرفته شده،
که اگر این منظور باشد که باید گفت سایتی که اتوماتیک آنالیز را انجام دهد وجود ندارد (آنالیز بر روی عکس همانند مثال فوق)،
ولی می توانید در انجمن های معماری به سؤالها و آنالیزهای مورد نظر خود برسید،
جستجو،
موفق و مؤید باشید.

saloolix

Member
احساس میکنم سوال من مشکل داره.
من دنبال برنامه ای میگردم که با اون بشه این چنین طرحهای گرافیکی رو باهاش زد و بعد برای ارائه پرینت گرفت.مثل فتوشاپ.
ولی فتوشاپ سخته و زمان بر برای انجام این کارا.
میخواستم بدونم برنامه دیگه ای هست که بشه با اون این کارارو کرد که ساده و روون باشه!!

zanyar1595

New Member
دوست عزیز برنامه پاورپوینت از مایکروسافت بهترین برنامه برای تحلیل سایت میباشد من خودم ازش استفاده کرده ام

archisam

Member
سلام دوست عزیز
اگه چنین برنامه ای بود که عالی میشد ولی هیچ چیز کیفیت کار دستی رو نداره پیشنهاد میکنم یه کلاس راندو بری در آینده هم به دردت میخوره :)

mokh22x

New Member
با کرل دراو هم می شه اما یه پلاگین تو فوتوشاپ می تونه این کارو بکنه ولی هیچی کار دست نمی شه

masoud_na20

New Member
با برنامه کرل دراو و ایلستراتور میشه درست کرد، اول نمادها ( باد مطلوب، نامطلوب، جهت خورشید و... ) رو که دستی کشیده شدن یا به صورت عکس توی اینترنت هست با این برنامه ها تبدیل به وکتور کن، بعد پلان رو وارد برنامه کن و اینها رو روش اعمال کن، بیشتر مربوط میشه به گرافیک 2بعدی که در موردش مطلب زیاد هست

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ولی فتوشاپ سخته و زمان بر برای انجام این کارا.

دوست عزیز کسی که این سایت رو طراحی کرده هم کار ساده انجام نداده ، هر چیزی رو راحت نخواید ...
فکر کردید نرم افزار باید بهش گفت و اون بسازه ، باید خودتون یاد بگیرید ، برای شروع میتونید از طراحی دستی این طرح ها شروع کنید و گام به گام جلو برید تا مرحله ی دیجیتال و فتوشاپ ...
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا