نرم افزار براي افزايش سرعت اينترنت ؟

iman2005

Member
با سلام
آيا نرم افزاري وجود داره كه واقعا سرعت دانلود و باز كردن صفحات وب رو افزايش بده ؟

bache +

Well-Known Member
نه
به قول طوفان سرعت در ايران مثل شيلنگ تو لوله ميمونه هرچي لوله تنگ تر سرعت بيشتر ولي يدفه مي پكه

DJ_Baba

Member
من كه 100 تا برنامه امتحان كردم هيچكدوم جواب نميده شايد تو كشورهاي ديگه جواب بده ولي تو ايران نميشه

آخرین ویرایش:
سلام
Download Acceleratorتوي سي‌دي‌هاي كينگ پيداش كن حجمش 3.8 MG است نميتونم برات بزارمش. ببخشيد حجمش بالاست.خداييش خيلي سرعتو افزايش ميده.
موفق باشي

DJ_Baba

Member
HAMED SEIFI گفت:
سلام
Download Acceleratorتوي سي‌دي‌هاي كينگ پيداش كن حجمش 3.8 MG است نميتونم برات بزارمش. ببخشيد حجمش بالاست.خداييش خيلي سرعتو افزايش ميده.
موفق باشي
البته شايد من دارم اشتباه ميكنم ولي برنامه Download Accelerator يه برنامه مديريت و افزايش سرعت دانلود نيست.

mazoolagh

Active Member
DJ_Baba گفت:
من كه 100 تا برنامه امتحان كردم هيچكدوم جواب نميده شايد تو كشورهاي ديگه جواب بده ولي تو ايران نميشه

خيالت راحت باشه - اگر تصور بر اينه كه پهناي باند رو زياد ميكنه كه با هيچ پهناي باند اعم از دايال آپ يا برودباند و در هيچ كجاي دنيا جواب نميده

Sunboy454

Active Member
البته میتونی با برنامه هایی مثل OnSpeed کیفیت عکسهارو تغییر بدی که سرعت page کردن صفحات بیشتر بشه که همه ی اینکارا ( مدیریت کیفیت عکس و فلش و ...) هم با یه مرورگر اینترنت خوب مثل FireFox یا Opera امکان پذیره

mostafa_az

Well-Known Member
برنامه onspeed معروفترين برنامه براي اين كاره كه تا بحال هفت هشت تا جايزه هم برده .
با اين برنامه با مديريت در اون ميتونين حجم عكسهاي صفحه رو كم و تبليغات اضافي رو در صفحه حذف كنين .
از ويژگيهاي ديگه اين نرم افزار فيلترشكن بسيار پرقدرت و سريعش هستش كه غير قابل بستنه .

ولي يه نكته اي وجود داره و اون اينه كه براي من موقعي كه ميخواد كامپيوترم رو تو سايتش رجيستر كنه ميگه يه خطا وجود داره كه بايد براي رفع اون با وب مستر (تلفني) تماس بگيرين .
برا دو سه نفر ديگه هم امتحان كردم اينجوري بود .
اين رو هم بگم كه از دو جا دانلود كردم و همين مشكل رو داشت .

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا