ممنون از کمکتون من یک سوال دارم من چون برای سی شارپ دات نت می خوام کدام و من ورژن 2005 سی شارپ را استفاده می کنم کدام ورژن Access را انتخاب کنم و پسوند و پیشوند ندارد
نسخه نرم افزار Microsoft Access مهم نیست، اما از هر نسخه ای که استفاده می کنید موقع Save As کردن
فایل های mdb بسازید (فرمت فایل Microsoft Access نسخه 2000 الی 2003)
و یک سوال دیگر ADO.net چیه مگه پایگاه داده سی شارپ نیست؟
نه، ADO.Net خودش پایگاه داده نیست، ADO.Net یک مجموعه از Component ها است که برای برنامه نویس
امکان اتصال به پایگاه داده رو فراهم می کنه. ADO.Net بین سیستم مدیریت پایگاه داده و برنامه شما نقش رابط
رو بازی می کنه.
یک سوال دارم من می خوام یک پایگاه داده جدید خودم اضافه کنم و فیلد و ..... را خودم تعیین کنم چه کار باید کنم و به کجا باید بروم اگه لطف کنید و این را دقیق بگید ممنون می شم
ممنون از لطفتون باعث افتخاریت
نرم افزار Microsoft Access (زیر مجموعه Microsoft Office) را نصب کرده و اجرا کنید. داخلش یک Blank Database
جدید در یک مسیر فایل مشخص (معمولا در همان پوشه ای که کد های #C تان هست) و با پسوند mdb بسازید.
سپس فیلد های Table و نوع داده شان را تعیین کرده و Save کنید.
بقیه کار هم اینجا توضیح داده شده :
There is already an open DataReader
سلام به ناظم بخش من یک سوال در قسمت قبل پرسیدم و چون مشتاق برنامه نویسی هستم لطف کنید کمکم کنید
من می خوام ببینم صفحه ای که آیکون مای کامپیوتر و سطل زباله در ویندوز در آن قرار دارد آیا آن فرم است ؟(فرم خودمون)
اگه منظورتون از فرم های خودمون فرم هایی است که در برنامه های #C می سازید، نه دقیقا، فرم هایی که
در #C یا VB.Net و سایر زبان های Net. می بینید یک نوع خاص از فرم ها هستند که مختص زبان های Net. است.
صفحه Desktop که آیکون های My Computer و ... روی آن قرار می گیرد یک پنجره (Window) است. البته همه فرم ها
پنجره دارند، اونهم نه الزاما یکی، اغلبشون بیشتر از یک پنجره دارند، یک پنجره بزرگتر که کادر دور فرم و دکمه های
Close و Minimize و ... درون آن است و یک پنجره کوچکتر که هر چیزی که داخل فرم اضافه می کنید را درونش
قرار می گیرد.
فقط فرم ها هم نیستند که پنجره دارند، اغلب کنترل هایی که روی فرم قرار می دهید مثل Button ها، TextBox ها،
ListBox ها و ... هم پنجره دارند.
و سوال دیگر صفحه ای که در آن آیکون درایو ها و پوشه ها قرار دارد چیست؟؟
یک فرم در یک برنامه مستقل و یکی از اجزاء اساسی ویندوز است به نام Windows Explorer که اسم فایل اجرایی اش
Explorer.exe است. وقتی یک پوشه را باز می کنید برنامه Explorer یک فرم را با محتویات آن پوشه به شما
نشان می دهد.
لطفا قانون عمومی شماره B4 مجید آنلاین را رعایت کنید.