نرم افزار آتلیه ؟

saheli

New Member
اول اینکه عذر میخوام اگه محل تاپیک رو بد زدم، جای بهتر پیدا نکردم.
دوم اینکه نرم افزار آتلیه کسی سراغ داره ؟ میخوام یه سری عکس عروسی رو خوشگل کاریش کنم ! :paint:
اگه هم نرم افزاری سراغ ندارین ممنون میشم عکسهای پشت زمینه که به این موضوع بخوره رو برام بذارید.
ممنون :rose:

SPD

Member
با سلام دوست عزیز.

یک شما باید این پست در قسمت سوالات و درخواست ها میدادید .

اما خوب چون تازه وارد هستید بهتون برخی از سوالات که خواسته بودید رو جواب میدم ::

تنها نرم افزار کار آمدی که من میشناسم و همه هم میشناسن و این چند سال تجربه من تو این زمینه بهم ثابت کرده نرم افزار فتوشاپ هستش ..

در حال حاضر اکثر در آتلیه از فتوشاپ CS3 استفاده میکنن ...

سعی در خرید هیچگونه نرم افزار نکن ... پلاگین بخر اما نرم افزار جدا نخر که همش بی خود هستش ...

در مورد بکگراند های آتلیه راستش قدیم در این رابطه خیلی بحث میشد ... و دوستانی یه سری بکگراند قرار داده بودند برای دانلود که متاسفانه من نمیدونم کدوم پست ها هستش .. مدیران بهتر میتونن راهنمایی کنن ...

اگر احیانا پیدا نکردی تو بخش درخواست های فتوشاپ یه تاپیک باز کن و درخواست رو بده ... انشالله که دوستان بتونن جوابت رو بدن. من هم سعی میکنم تا اونجا که بتونم براتون مقداری بکگراند آتلیه آپلود بکنم ...

:rose:
موفق باشید SPD

wd7000

New Member
دوست عزیز

دوست عزیز برنامه ای که شما نیاز دارید Adobe potoshop 8 هست که اکثر آتلیه ها از اون استفاده میکنن چندتا عکس پشت زمینه هم برات گذاشتم و امیدوارم به دردت بخوره.:)

پیوست ها

• 112123%20(7).jpg
    112123%20(7).jpg
    94.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • untitled.bmp
    499.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

saheli

New Member
فتوشاپ رو که خودم cs4 دارم کار میکنم.
میخواستم ببینم برنامه ای هست که مثلا ما بهش عکس بدیم خودش کاراشو بکنه یا نه :d که ظاهرا میگید نیست. دیشب یکی تو سرچ پیدا کردم به نام DG PHOTO ART نمیدونم چجور برنامه ای هست ! کسی کار کرده ؟
اگه نرم افزار خاصی سراغ ندارید. یه سری عکس پشت زمینه لطف کنید که به موضوع عروسی اینا بخوره لطفا.

SPD

Member
DG PHOTO ART یادش بخیر . یه نرم افزار جدا و قدیمی که من اون زمون به خاطرش مبلغ 70 هزار تومان برای خریدش داده بودم ... یه نرم افزار جدا از فتوشاپ که دارای قالب های آماده هستش .
به نظرم این نرم افزار یه مشکل عمده که داره بر میگرده به کادری بودن تم های این نرم افزار ...

چون هر سلیقه ای متفاوت هستش ، پس در نتیجه پی می بریم که این نرم افزار اونقدر کار آمد نیست که فکرش کنی ... چون نمیتونه بر فرض مثال ما یه عکسی داخلش برش بزنیم بزاریم داخل بکگراندش . حتما باید از عکسهای آماده و اورجینال استفاده کنیم . یا داخل فتوشاپ طراحیش کنیم و بعد به صورت JPG داخل برنامه DG PHOTO ART بیاریم ...

بعدش هم دقت بکنی می بینی که تمپلت هاش اکثرا یه مدل هستش ......

در ضمن دوست عزیز با فتوشاپ CS4 کار نکن . فتوشاپ سنگینی هستش ... همون CS3 استفاده کنی بهتره .

درباره بکگراند هم باید بهت بگم :: چون بکگراند PSD حجم سنگینی داره متاسفانه کمتر کسی میاد این حرکت انجام بده و آپلود کنه...

اما اگه کمی تو گوگل به صورت انگلیسی سرچ کنی نتیجه خوبی بدست میاری .. هر چی نباشه سرعت اینترنت اونها خیلی خیلی بالاتر از ماست :shock:

میتونی از کلماتی همچون ::

background Wedding

background PSD for wedding

استفاده کنی ... مطمئنا به نتیجه مطلوب میرسی.

موفق باشی | SPD :rose:

saheli

New Member
ایول . دمت گرم . کلمه کلیدی خیلی خوبی دادی :d ایشالا با هم بریم افغانستان اونجا سرعت اینترنتش بیشتر :d
ولی اینا حجمش زیاد بود :d خودم مشکلی با دانلودش ندارم ولی برا اون بنده خدا که میخوام دیال آپ هست و ....
ولی در کل مرسی.

SPD

Member
ایول . دمت گرم . کلمه کلیدی خیلی خوبی دادی :d ایشالا با هم بریم افغانستان اونجا سرعت اینترنتش بیشتر :d
ولی اینا حجمش زیاد بود :d خودم مشکلی با دانلودش ندارم ولی برا اون بنده خدا که میخوام دیال آپ هست و ....
ولی در کل مرسی.

:-|

Morteza76

Member
سلام

با چیزایه دیگه کاری ندارم ولی اینکه از فتوشاپ های ورژن قدیم استفاده کنید خیلی عجیبه نمی دونم از چه نظر میگید سنگینه ولی معمولا تو همه جا از آخرین نسخه یه نرم افزار استفاده می کنن البته این بحث رو با خیلی ها کردم و همه میکن مثلا با cs 3 راحت ترم تا cs4 و نمی دونم چرا...آدم در عرض 1ساعن عادت میکنه چون تغییر چندانی نکرده....

اینارو گفتم چون به این دوست عزیزمون بگم از فتوشاپ cs5 که آخرین نسخه هست استفاده کنه، در این نسخه امکانات خوبی که بدرد یه عکاس یا آتلیه بخوره اضافه و بهبود یافته و این بار ادوب بیشتر رو بحث ویرایش تصویر یا عکس تمرکز کرده تا چیزایه دیگه...
و بنطر من در حال حاظر برای یک اتلیه یا عکاس که با ادیت یا روتوش عکس سر و کار داره cs5 بهترین گزینه ی موجوده....

یه تست هم صورت گرفته که نشون میده cs5 بیست درصد نسبت به cs4 در کار های سنگین مثل یه عکس 24mp افزایش سرعت داره...

راستی اگر می بینید cs5 شما کمی کند کار میکنه یا در هنگام کارایه سنگین خوب عمل نمیکنه و هنگ میکنه از آپیدیت جدید شرکت ادوب استفاده کنید، که البته یه سری مشکلات دیگه هم در این آپدیت از بین رفته...

اینم یک سری امکانات اضافه که تو cs5 اضافه شده مربوط به عکاسی:
http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshop/whatsnew/index.html?segment=photography

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا