آیا نرم افزاری وجود داره که سرعت لود شدن وب سایتها رو نسبت به پهنای باند مختلف مقایسه کرد؟
phpweb Active Member Mar 1, 2012 #1 آیا نرم افزاری وجود داره که سرعت لود شدن وب سایتها رو نسبت به پهنای باند مختلف مقایسه کرد؟
sepidweb Member Mar 2, 2012 #2 اگر از fiddler استفاده کنید یک امکانی داره که سرعت مودم رو شبیه سازی می کنه. (و متاسفانه نه با دقت مناسبی) ولی فکر می کنم نرم افزارهای خیلی بهتری هم باید وجود داشته باشند که کاملا برای این کار ساخته شده باشند.
اگر از fiddler استفاده کنید یک امکانی داره که سرعت مودم رو شبیه سازی می کنه. (و متاسفانه نه با دقت مناسبی) ولی فکر می کنم نرم افزارهای خیلی بهتری هم باید وجود داشته باشند که کاملا برای این کار ساخته شده باشند.
phpweb Active Member Mar 2, 2012 #3 ولی فکر می کنم نرم افزارهای خیلی بهتری هم باید وجود داشته باشند که کاملا برای این کار ساخته شده باشند. کلیک کنید تا باز شود... اسم این نرم افزارها رو نمی دونید؟
ولی فکر می کنم نرم افزارهای خیلی بهتری هم باید وجود داشته باشند که کاملا برای این کار ساخته شده باشند. کلیک کنید تا باز شود... اسم این نرم افزارها رو نمی دونید؟
phpweb Active Member Mar 4, 2012 #5 آنلاین تست کنید... کلیک کنید تا باز شود... برای اینکار نرم افزار سراغ ندارید که روی سیستم خودم سایتها رو تست کنم؟
آنلاین تست کنید... کلیک کنید تا باز شود... برای اینکار نرم افزار سراغ ندارید که روی سیستم خودم سایتها رو تست کنم؟
saber mogaddas Member Mar 4, 2012 #6 سلام آنلاین که راحتر هست این لینک هم یکی از بهتریناش هست آمار خوبی میده بهت..
phpweb Active Member Mar 4, 2012 #7 این لینک هم یکی از بهتریناش هست آمار خوبی میده بهت.. کلیک کنید تا باز شود... می خوام نرم روی سیستم خودم باشه که بتونم سایتها رو به سرعت تست کنم.
این لینک هم یکی از بهتریناش هست آمار خوبی میده بهت.. کلیک کنید تا باز شود... می خوام نرم روی سیستم خودم باشه که بتونم سایتها رو به سرعت تست کنم.