نرم افزاري براي قفل گذاشتن روي Cd ؟؟؟؟؟

adame_haji

Member
متاسفانه پرشین گیگ داره یه روز درمیون دان میشه بنده خدا
من چهارتاشم دانلود کردم هیچ مشکلی نداره الانم که دارم پست میزنم پرشین گیگ خوابیده
یا علی

mohammad-f

New Member
Sunboy454 گفت:
نرم افزار رایگان TZ Copy protection از روش حجیم کردن استفاده میکنه ، اما این روش تقریبا دیگه امنیتی نداره و به درد استفاده ی تجاری نمیخوره ،
اگه لطف كني راه شكستن و در نهايت كپي كردن اين نوع فايلها رو يك توضيح كوتاه بدي ممنون ميشيم.

Sunboy454

Active Member
ASProtect SKE
v2.11 build 03.13.Final
crack

v2.01

برای قفل گذاری بر روی فایل های dll و exe
-----------------
آموزش برنامه ی TZ بزودی قرار میگیره ، تنها مشکلی که هست در رابطه با حجم فایلها و آپلودشونه که سعی میکنم بزودی حلشون کنم و برای دانلود قرار بدم

آخرین ویرایش:

rsh

Member
من هم برنامه قفل گذاري روي flash memory و مخصوصاْ mp3 player رو مي خواستم اگه كسي داره معرفي كنه (منظورم از قفل گذاري password گذاري هست)

Sunboy454

Active Member
CDS crack:
کد:
v2.0>>http://www.qfile.de/dl/209728/Fj4sevZY3q.zip.html
v2.0>>http://www.qfile.de/dl/209736/mc-cds-2005-04-28.rar.html
v2.1>>http://www.qfile.de/dl/209740/CDSecure2_1_.0.rar.html

ممنون مشكل من وفتي اين برنامه يه فابلو هايد ميكنه هيچ برنامه اي به اون دسترسي نداره پس فايدش چيه اصلا اون فايلا رو رايت نميكنيم؟

در ضمن اگه روش حجيم كردن سي دي رو يكي توضيح بده خيلي ممنون ميشم از اونجايي كه و روش محدود كردن سي دي رو توضيح ميده فكر نميكنم با قوانين سايت هم مشكل داشته باشه
بازم ممنون

Sunboy454

Active Member
روش قفل گذاری روی Cd مشکلی با قوانین نداره و بزودی آموزش تصویریش قرار میگیره ،

paranoia

New Member
بابا فقط بگو اون صفحه ی اول باید توی اون دوتا فیلد چی کار کنیم؟
Name of Burning Software

Sunboy454

Active Member
TZ LEARNING

Section 1
Part 1 size=9.6
Part 2 size=7.1
Part 3 size=2.1
Part 4 size=2.8

Section 2
Part 1 size=5.5
Part 2
Part 3
Part 4

Section 3
Part 1 size=7.4
Part 2
Part 3
-=-=-=-

Needed Files size=3.1
Flash Player size=1.5

* قسمتهایی که به رنگ قرمز مشخص شده ، به این معنیست که با معادلش تو Section 1 یکیه و احتیاج به دانلود دوباره نداره ، برای اجرای فایلهای بالا به برنامه ی Flash Player احتیاج دارین ؛ Needed Files شامل 1 قفل دیگه و یه سری از فایلهاست که تو آموزشها بهشون اشاره شده

آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
و باز تاکید میکنم که این قفلها به درد استفاده ی تجاری نمیخوره ، البته هر قفلی روش شکستن داره حتی ... ، و این آموزشهایی هم که در پست قبل گذاشتم تو یه CD بود که اونم توسط روشهایی که توضیح میده و 2 تا قفل ، قفل گذاری شده بود و میبینین که ...
پس سعی کنن بیشتر برای استفاده ی خودتون ازشون استفاده کنین ،
در جواب (حمید منصف) که تو چند پست قبلشون گفته بودن که پس فایده ی hide کردن چیه ، وقتی که دیده نمیشه ؛ : برای زمانیکه شما توسط یه رابط گرافیکی میخواین ارتباط کاربر رو با CD برقرار کنین

آخرین ویرایش:

MAFROOZ

New Member
ye_mojud گفت:
سلام . من خودم اطلاعاتي درباره قفل گذاري روي سي دي ندارم ولي اگه قفل خوب ميخواي براي سي دي بايد پول بدي و به صورت رايگان و مجاني چيز به درد بخوري پيدا نميكني . اون قفل هايي كه ان بالا معرفي همشون سر سه سوت با كلون كپي ميشن . فعلا براي قفل سي دي بهترين قفل ها رو شركت نگهبان داره كه انواع متفاوت و قيمتهاي متفاوتي هست . يه قفل هم هست به نام محافظ كه شركت نسل جوان مشهد رو سي دي اموزشي پي اچ پي نيوك گذاشته و چيز خفنيه . هم سي دي رو قفل گذاري كرده كه قابل كپي نباشه هم كد تلفني داره هم فايل هاي جانبي و اموزشي رو مخفي كرده . من سوال كردم گفت براي هر سي دي 400 هزار تومان ميگيره و سي دي رو قفل ميذاره .

من تا حالاهر چي قفل نگهبان ديدم قفلشو شكستم(گلهاي شادي وكلبه شادي وگلهاي بهشتوآموزش زبان)
ًضمنا قفل محافظ خيلي قفل خفني نيست چون ان رو هم شكستم

آقا ممنون و دستت درد نكنه
ولي من بعد از 2 هفته كوشش تونستم اولي و سومي رو دان كنم ولي هيچ كدوم ربطي به tz نداشت
حالا يه سوال من با TZ به ايميج حجم دادم الان چطور ميتونم رايتش كنم ؟ چون پيغام زياد بودن حجم ايميج ميده!!!!!!!!!!!!!!

Sunboy454

Active Member
شما اگه تمام section ها رو دانلود کنی و ببینی متوجه میشی و جواب سوالت رو دریافت میکنی ،

منم دلم ميخواد ولي هميشه سروري كه توش آپلود كردي ارور ميده مگه مواقع اندكي باسرعت كم!!!

Sunboy454

Active Member
من الان تست کردم نه error میده و نه سرعتش پایینه ، در هر صورت با برنامه های مدیریت دانلود سعی کن بگیریش

جدیدترین ارسال ها

بالا