نرم افزارهای ساخت مپ

نرم افزارهای ساخت مپ تا جایی که بنده اطلاع دارم
crazybump که برای ساخت normal و displacement map کاربرد داره . با این نرم افزار میشه عکس تبدیل به مپ نرمال یا دیسپلیسمنت کرد
shadermap که در حال دانلود اون هستم (توضیح بیشتر با دوستان )
Xnormal نرم افزار رایگان وبسایت eat3d که نمی دونم میشه بوسیله این نرم افزار مپ های نرمال یا دیلیسمنت ساخت ؟ ( دوستان توضیح بیشتری در رابطه با این نرم افزار بدین )

کلا نرم افزاری هست بتونه همه نوع مپی بسازه ؟ فرضا subdermal map
این subdermal map برای پوست انسان به کار میره
یه آموزش اجمالی از MARI میدیدم که subdermal هم می ساخت . MARI قابلیت ساخت همه نوع مپی داره ؟
توی زیبراش از اسکالپتی که روی مدل انجام دادین میشه نرمال مپ و دیسپلیسمنت مپ گرفت ولی از عکس نمیشه .
دوستان نرم افزار دیگر و یا کامل تری در این رابطه سراغ دارید ؟ از بین نرم افزارهای موجود کدوم را می پسندید ؟
با تشکر:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اماده خواهی !!! فاجعست !
دوست عزیزم ، اگر همه چیز رو نرم افزار بسازه پس شما عملا چه کاره کردید ؟؟؟

نرمال مپ رو شاید بشه ساخت اما بقیه رو باید خود شما بسازید !
شما برای ساخت Sub-dermal باید سال ها تلاش و تحقیق کنید ، وگرنه نمیتونید طبیعی پوست رو شبیه سازی کنید .

و لطفا هیچوقت دنبال نرم افزار اماده نباشید ! چون در حق خودتون ظلم کردید .
موفق باشید .

دیدگاه متعالی شما قابل تحسین هست
باید درست استفاده بشن نه اینکه اصلا استفاده نکنیم دوست عزیز

LinkinForEver

ببنید ، شاید نرمال و ...
اما اگر نگاهی بندازید به دیدگاه فعلی عموم ، همیشه دنبال چیزی هستن که کارو اماده بزنه ...
مدل اماده - تکستچر اماده - رندر اماده ...
پس وظیفه شخص چیه ؟

navanama

Active Member
من نمیدونم چرا اکثراً دنبال شبیه سازی واقعی هستن ؟ بابا تمام غرب دنبال کار های فانتزی هستن . همه این نرم افزارهایی که نام برده شده سعی بر ایجاد محیط رئال دارند .
در جواب دوستمون بگم که ماهیت پیشرفت کامپیوتر همینه یه زمانی برنامه نویس بیش از صد صفحه کد مینوشت تا یه کار معمولی انجام بشه اما الان با چند خط هم میشه همون کارو کرد در واقع دیگه برنامه نویسی تبدیل شده به برنامه سازی

LinkinForEver

من نمیدونم چرا اکثراً دنبال شبیه سازی واقعی هستن ؟ بابا تمام غرب دنبال کار های فانتزی هستن

ببخشید این حرفتون چه ارتباطی با موضوع داشت عزیز ؟
Subdermal برای ساخت پوست واقعی هست نه انسان !
دقت فرمایید غرب هم تمام کاراکتر هاش با دقت متریال سازی میشوند .

جدیدترین ارسال ها

بالا