نرم افزارهاي آفلاين

fatima__gol

New Member
سلام
من اطلاعاتي در مورد چگونگي نرم افزارهاي آفلاين ميخوام.توضيحاتي كه به من داده شده به اين شكل هست كه:
شخصي در سازماني از طريق نرم افزار تحت شبكه با پايگاه داده اي كه بر روي سرور است گزارش گيري انجام ميدهد.اگر شخص خواسته باشد به صورت آفلاين از اين نرم افزرا استفاده كند بايد اطلاعات مورد نياز را به طريقي از روي سرور بر روي سيستم خود لود كند و بعدا در مكاني ديگر بدون اتصال مستقيم(آنلاين) به سرور و ديتا بيس گزارش گيري هاي خود را انجام دهد
توضيحاتي در مورد مكانيزم و نحوه انجام اين كار نياز دارم:sad:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من اطلاعاتي در مورد چگونگي نرم افزارهاي آفلاين ميخوام.توضيحاتي كه به من داده شده به اين شكل هست كه:
شخصي در سازماني از طريق نرم افزار تحت شبكه با پايگاه داده اي كه بر روي سرور است گزارش گيري انجام ميدهد.اگر شخص خواسته باشد به صورت آفلاين از اين نرم افزرا استفاده كند بايد اطلاعات مورد نياز را به طريقي از روي سرور بر روي سيستم خود لود كند و بعدا در مكاني ديگر بدون اتصال مستقيم(آنلاين) به سرور و ديتا بيس گزارش گيري هاي خود را انجام دهد
توضيحاتي در مورد مكانيزم و نحوه انجام اين كار نياز دارم:sad:

اینجور نرم افزار ها هم توانایی ارتباط برقرار کردن با پایگاه داده از راه دور را دارند و هم یک نسخه پایگاه داده محلی را
در کنار خود نرم افزار نگهداری می کنند. زمانی که به سرور متصل می شوند، آن بخشی از اطلاعاتی را که برای
کاربر مورد نیاز است دریافت کرده و روی پایگاه داده محلی خودشان ذخیره می کنند. چون اغلب این عملیات حالت
بروز رسانی دارد، بجز اولین بار که پایگاه داده محلی خالی است، در بروز رسانی های بعدی، زمان اندکی برای
بروز کردن پایگاه داده محلی با اطلاعات جدید روی سرور صرف می شود.

با توجه به اینکه پایگاه داده محلی همواره و بدون توجه به وضعیت دسترسی به سرور در دسترس است، نرم افزار
می تواند هر زمانی که کاربر اراده کند، گزارشی از محتویات پایگاه داده محلی را ارائه نماید، گو اینکه ممکن است
این گزارش از نظر بروز بودن از آنچه روی سرور اصلی موجود است متفاوت باشد.

مثلا نرم افزار x در تاریخ YYYY-MM-DD به پایگاه داده روی سرور دسترسی داشته و پایگاه داده محلی خود را بروز
می نماید.
چند روز بعد کاربر در موقعیتی که دسترسی آنلاین به سرور برقرار نیست، از نرم افزار گزارش گیری نموده و گزارشی
که اطلاعات اش از هفته پیش به بعد بروز نگشته و تا تاریخ YYYY-MM-DD است را دریافت می کند.
چند روز در تاریخ YYYY-GG-FF بعد کاربر در موقعیتی که دسترسی آنلاین برقرار است، نرم افزار را اجرا کرده و
پایگاه داده محلی را با اطلاعات جدید که از تاریخ YYYY-MM-DD الی YYYY-GG-FF ثبت شده بروز می نماید.
اکنون نرم افزار می تواند در هر زمان و مکانی بدون نیاز به دسترسی آنلاین گزارشی که اطلاعات اش تا
تاریخ YYYY-GG-FF ثبت گردیده را ارائه نماید.

جدیدترین ارسال ها

بالا