Fa نداشتن فرم

local_lover

Member
سلام من به تازگی شروع به کار با برنامه مولتی مدیا بیلدر کردم ایا وقتی برنامه را باز میکنم باید فرمی چیزی روی صفحه باشه ؟ یا کلا باید محیط طراحیش اینطوری هست ؟

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز منظورتون چیه!!! من که چیزی نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین یا حداقل یه عکس از صفحه نمایشتون برامون بذارین ببینیم .

local_lover

Member
ببیند من وقتی با ویژرال بیسیک کار میکنم یه فرم داره که میشه شی ها مثل دکمه اینها روش گذاشت و...
ولی الان حتی وقتی اون تمپلت ها هم استفاده میکنم اون فرم را برام نمیاره

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    174.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ببیند من وقتی با ویژرال بیسیک کار میکنم یه فرم داره که میشه شی ها مثل دکمه اینها روش گذاشت و...

دوست عزيز

شما احيانا از ويندوز 64 بيتي استفاده مي‌كنيد ؟

the_king

مدیرکل انجمن

برنامه روی سیستم تون درست اجرا نشده، انگار Resolution افقی صفحه کلا خورده بهم، برای همین فرم
الان هست، اما چند متر رفته سمت چپ و از صفحه نمایشگر زده بیرون.

خط کش دور صفحه رو ببینید، عمودی اش درسته، هم اعدادش درسته و هم Scrollbar عمودی داره.
اون محوطه خاکستری اش هم که از 0 الی 480 رو مشخص کرده ناحیه ای است که فرم قرار داره.
عیب کار اون خط کش افقی است که خیلی خیلی بزرگ شده، طوری که دیگه MMB از عهده نمایش دادن
Scrollbar اش هم بر نمیاد. یک Scrollbar عادی فوقش از 32768- الی 32767 رو نشون میده، نه دیگه
اعداد خیلی بزرگی مثل 917000 ، برای همینه که الان نمی توانید فرم را ببینید.

خط کش افقی به نحو غیر عادی اعداد فوق العاده بزرگی رو نشون میده، در ضمن Scrollbar افقی رو در صفحه
نمی بینم در حالی که باید باشه، دقیقا مثل Scrollbar عمودی که سمت راست هست.
من هر چقدر که توی محیط MMB خط کش رو جابجا کنم اعداد بزرگی مثل 917250 نمیشه، روی سیستم ام
از 1350- الی 1650 رو نشون میده، مگه مانیتور شما چند پیکسل افقی است که همچین اعدادی داشته باشه.

local_lover

Member
ممنون اگه میشه یه پست اموزشی بزنید واسه اینطور چیزهایی دستتون درد نکنه :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا