نداشتن صدا (پخش نشدن wav و mp3 ) ؟؟؟

parsa110

New Member
با سلام
لطفا یکی راهنماییم کنه واقعه دارم گیج میشم
اصلا در هیچ کجای برنامه صدا پخش نمیشه یعنی نه در بک گراند صفحه نه اکشن روی کلید
و در ضمن اینکه نه wav و نه mp3 و نه هیچ فرمت دیگه ای پخش نمیشه
ممنون میشم اگه هرچی زودتر یکی راهنمایی کنه

parsa110

New Member
رفتم تو ویندوز 98 دیدم مشکل نداره اما توی ویندوز xp همچنان مشکل صدا داره
لطفا اگر کسی مشکلی مشابه من داشته و نحوه برطرف کردن اونو میدونه و یا تنظیم خاصی توی ویندوز اگر داره خواهشن راهنمایی کنین
مرسی

parsa110

New Member
دوست عزيز دايرکت صوت را تست کنيد و در صورت لزوم نسخه 8 به بالا دايرکت ايکس را نصب نمائيد - اگر مشکل حل نشد ساده ترين راه و البته وقت گيرترين آن تعويض سيستم عامل است - همچنين براي تست ... من فايلي برايتان ارسال مي کنم که به محض اجرا بايد يک موزيک ملايم پخش شود... البته احتياط کنيد و موزيک قرار داده شده در اين فروم MMB را خودتان استفاده کنيد و البته براي استفاده در کارهاي تجاري خطرناک است - اين موزيک يادآور خاطراتي خارق العاده از جنگي درهم و برهم مي باشد ... ببخشيد از موضوع خارج شديم... شوخي بود اين مطلب...
راستي اين فايل را با WinRAR باز کنيد...

فایل پیوست شده شما نه تنها با winrar با power archiver هم باز نشد که نشد
لطفا فایل رو تجدید نظر کنید

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزیز، قبل از هر کاری در قسمت RUN از منوی Start این عبارت رو تایپ کنید: dxdiag

بعد از پنجره ای که میاد به تب Sound 1 برین و از قسمت Device ببینین جلوی تایپ چی نوشته؟
نسخه DirectX خودتون هم به همراه ورژن MMB ذکر کنید. آیا از ویندوز یرویس پک 2 استفاده می کنین؟

parsa110

New Member
زیر تب sound مقابل type:WDM نوشته و ورژن ویندوز هم 2002 و Professional است و نه سرویس پک یک و نه سرویس پک دو نصبه چون رم سیستم من پایین است یکی از دوستان گفت که این نسخه ایکس پی رم را کمتر اشغال میکنه

silvercover

کاربر متخصص
نصب DirectX بسیار سادست. تنها کافیه که فایل نصبشو گیر بیاری و اجرا کنی. الان آخرین نسخش اگه اشتباه نکنم 9c هست. روی CD های بازی ها و برنامه ها هست این DirectX.

نگفتین ورژن mmb شما چی هست؟ آیا کارتون رو روی ویندوز های xp دیگه (روی سیستم های دیگه) تست کردین؟

naseronline

Well-Known Member
حالا mmb را یه بار پاک کن دوباره نصب کن ببین مشکلت حل میشه... شاید از خود mmb باشه...
موفق باشی...

جدیدترین ارسال ها

بالا