نخواندن دی وی دی و سی دی سالم توسط دی وی دی رایتر- دی وی دی رایتر پی بگیرم

1seda

Member
سلام
امیدوارم همه حالشون خوب باشه .

من یک دی وی رایتر لایتون 16x که light script رو هم ساپورت هست دارم .
و مدلش lit-on dvdrw shw-16h5s

مشکل من اینه که بعضی وقتا که سی دی و یا دی وی دی رو توی دی وی دی رام میزارم با اینکه سی دی ویا دی وی دی مشکلی نداره و در کامپیوتر دیگه می یاد در کامپیوتر من هیچ چیزی نشون نمیده و . و خالی نشون میده .

حتی این آخرین بار من یک دی وی دی آموزشی داشتم که خودم 2-3 ماه پیش تستش کردم و باهاش کار کردم . اما امروز که گذاشتمش تو دی وی دی رام نخوندشو وحجمش را صفر نشون داد. که دیگه کفر منو در آورد .

من این مشکل و چند وقتی هست با دی وی دی رام دارم و حتی شنیدم که گفتند frimware دی وی دی رایتر را آپدیت کنم درست میشه با کلی زحمت تو اینترنت گیرش آوردم اما من دی وی دی رایتر را 2006-2007 گرفتم اما آخرین آپدیت برای 2002 بود که نصبش کردم و ظاهرن یک درجه ارتقا میده اما مشکل سر جاش هست وحل نشده تو اینترنت هم زیاد سرچ کردم جوابی پیدا نکردم اساتید کسی هست راهنماییم کنه دیگه خیلی اذیت میکنه .

اگه هم راهی نیست الان دی وی دی رایتر خوب که این مشکل رو نداشته باشه چی هست چون میدونم اکثر دی وی دی رایتر ها این مشکل را دارند . و خیلی بد هست که دی وی دی که 2 ماه پیش باهاش کار میکردی دی وی دی رایترت نخونه .

ممنون

موفق و سربلند باشید

mehdinasiri

پارس لند گروپ
من این مشکل شما رو با دی وی دی رایتر های hp زیاد داشتم. بعضی وقت ها 6 ماه کار می کنند بعضی وقت ها چند سال و بعضا چند روز.
اما گارانتی hp بلافاصله تعویض رو چاشنی کار می کنه که صدای کار در نیاد! من خودم هر بار که این مشکل پیش اومد بدو بدو می رفتم گارانتی یه دونه مدل بالاتر میگرفتم میومدم.

شما هم کاری نمی تونی بکنی مگر تعویض رایتر، چون اپتیک شما خراب شده تعمیرش مساوی با هزینه خودش میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا