نحوه ی یادگیری ASP.net?

hno

Member
باسلام خدمت دوستان
من در حال یادگیری Asp.net از طریق MSDN library هستم که با مشکلات زیادی در طول بخش های مختلف آن بر می خورم و مطالب رو به صورت مفهومی متوجه نمی شم . دوستان لطفا چند کتاب رو برای یادگیری ASP.net به من معرفی کنند . یک کتاب از انتشارات ناقوس دارم که خیلی جالب نیست . چه کتابی بخرم و آیا کتاب های اینترنتی خوب یا سایت خوبی برای یادگیری به زبان فارسی هست؟

با تشکر

TNZ187

Member
خیلی خوبه

سلام
شما اگه دارید از MSDN Library کمک می گیرید بهترین راه رو انتخاب کردید . برای اسفاده از متن کمکی می توانید از کتاب Asp.net 2 Unleased بهره بگیرید . برای شروع مناسبه . بعد از تمام کردن می توانید دوباره پیام بدهید . شاد و موفق باشید . راستی اگه از MSDN Library کمک می گیرید ، مهم اینه که اصلا نا امید نشوید ، و به حجم مطالبی که می بایست یاد بگیرید فکر نکنید . :wink:

منم موافقم.ببین من بعنوان کسی که خیلی وقته دارم باهاش سر و کله میزنم اینو میگم.ببین. هر کتابی واسه افرادی که احساس می کنند مبتدی هستند خوبه....اما اگر بخوایم از مبتدیت (عجب کلمه ای) در بیایم حتما و باید از msdn استفاده کنیم.
توصیه من به شما اینه که برای خوندنش شروع نکنید و از ایتدا نخونیدش
بلکه
اون رو بصورت موضو عی دنبال کنید
بعنوان مثال من خودم لان درگیر 2008 هستم و واقعا masdn اعصابمو داغو کرده
اما الان دارم روی membership کار میکنم. و خیلی هم مفید بوده...پس موضوعی سرچ کن نه از اول........

جدیدترین ارسال ها

بالا